Il stiti pe "NU STIU"?
![]() ![]() ![]() |
Il stiti pe "NU STIU"?
nWo |
![]()
|
||
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
|
||
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(nWo @ 4 Feb 2011, 09:18) Esti un distrus! Nu aduci niciun folos societati. Cat poa' sa-mi fie de sila de tine!!!!!!! 4 Feb 2011, 22:15: PS: si sa-ti ajute cine vrei tu sa ai un copil la fel. Iar cand au sa rada cei din jur de el de au sa se dea cu curu' de pamant, sa li te alaturi. Si sa razi asa cum o faci acum!!! This post has been edited by Muttley: 4 Feb 2011, 22:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
@Muttley...ai dreptate intr-o mare masura.Dar nu e doar el vinovat,vinovate sunt mai ales televiziunile care promoveaza nonvaloarea si modeleaza asemenea specimene...
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Uite ca gasesc si oameni normali care considera ca trebuie sa fii un pic dereglat sa razi de personajul in cauza. Eu cand aud celebra replica "nu stiu", imi vine sa ma urc pe pereti.
Chiar nu mai avem alternativa la divertismentul asta de cea mai joasa speta ? Dupa parerea mea Bendeac are nevoie de ajutor specilizat. Problema e ca unii rad copios la glumele lui de 2 bani. Este cel putin penibil sa intoxici audienta cu asemenea subiecte. E ca si cum i-ai pune piedica unui nevazator si ulterior te-ai amuza copios. Jenant... This post has been edited by Danny_bb: 5 Feb 2011, 20:13 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
muttley + 1
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Danny_bb @ 5 Feb 2011, 20:10) Este cel putin penibil sa intoxici audienta cu asemenea subiecte. E ca si cum i-ai pune piedica unui nevazator si ulterior te-ai amuza copios. Jenant... Audienta cere asa ceva. Nu m-ar mira sa vad un clip pe youtube cu cineva care pune piedica unui nevazator,si apoi acel cineva sa ajunga "vedeta". Astia-s majoritari in Romania. Sunt uimit de gusturile pentru divertisment ale unora. Penal a fost cand cei de la "In puii mei" au facut intr-un final de emisiune o parte speciala dedicata lui. Totul a fost pentru a nu fi judecati si pentru a nu pierde audienta. E ca si cand ti-ai cere scuze pentru un lucru gresit,dar ai continua sa faci. "Recunosc ca am lacrimat " ... Cat marketing,cata nesimtire... |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
"Recunosc ca am lacrimat, oricat de penibil ar suna asta."
Cum spuneam... un veritabil bou. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.090 Joined: 23 July 09 ![]() |
Nu regret pentru nici o secunda ca am renuntat la cablu tv.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
Dar cat suflet pune Kojak asta in folosul umanitatii...
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
- MS**---
2009 In goana dupa posturi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 01:06 |