am dat capacu jos de la motor si..., laguna 2 1.9 dci
![]() ![]() ![]() |
am dat capacu jos de la motor si..., laguna 2 1.9 dci
zero13ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 12 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|||
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Salut,
Si eu am ulei pe teava aceea In interior se gaseste un inel de plastic si probabil de la caldura se dilata si incepe sa se scurga ulei pe langa el. Cel mai bine ar fi sa-l schimbi ca nu e asa scump,numa sa-l gasesti. Eu am cautat catva timp dupa el si nu l-am gasit |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
zero13ro |
![]()
|
pai si ai ramas asa cu ulei imprastiat peste tot? ai incercat sa speli zona aia?
am inteles ca tot surplusu de motorina il arunca pe acolo mai astept pareri multam This post has been edited by zero13ro: 16 Sep 2007, 00:52 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si la mine am gasit acolo mizerie. Nu era ulei propriu-zis, dar probabil a scapat foarte putin si s-a imbibat cu praf.
Am curatat zona cu benzina, am strans putin colierul si gata. Cand am desfacut dupa aprox 1000 km era curat. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
si eu fac parte din cei jegosi la TEAVA
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Salut,
Am curatat cu motorina si am pus totul la loc Eu am intors invers inelul acela si nu mai curge,am facut cu el asa 2000 Km Acum pana cand imi cumpar altul il l-as asa. Numa-i bine! |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
Fubiansky- cand gasesti piesa respectiva da si tu un mesaj , as vrea sa cumpar si eu unul
![]() La service reno au zis ca nu este nici o problema si ca toate motoarele au ulei pe acolo motiv pentru care nu am reusit sa iau codul piesei respective de la ei |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
flanjea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 30 January 07 ![]() |
Se poate etansa cu silicon sau altceva? temporar cel putin.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 1.9 dci
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ai incercat sa strangi colierul?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
zero13ro |
![]()
|
daca dau cu un spray degresant sau solutie degresanta si apoi dau cu jet de apa pateste ceva zona de acolo?
astept parerei mersi |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCI Autentique
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Da cu o carpa cu motorina sau benzina.
Nu folosi jet de apa. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
bau33 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 15 November 06 ![]() |
ii urasc pe cei de la service reno...cum naiba sa-ti zica ca e normal sa iti curga ulei din motor?
si mie la masina mea care avea 2,5 ani mi-au zis ca ii absolut normal sa-mi curga ulei din motor si ca la ce ma astept ca doar nu mai ii o masina noua ?!?!?! |
--------------------
Nissan
Qashqai
- TMXXXXX
2017
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu am ulei pe furtunul (tubul) acela mai gros care vine de la filtrul de aer la imbinarea cu furtunasul mai subtire, precum arata pozele. Imbinarea asta este, privind din fata, spre stanga rezervorului de lichid de frana si ceva mai jos de capacul acestuia. De unde naiba vine uleiul ala, ca nu pare prelins de undeva sau nu am vazut eu?
This post has been edited by dan73205: 19 Sep 2007, 20:43 Attached thumbnail(s) DSC01825.jpg ( Size: 100.89k ) Number of downloads: 1523 DSC01826.jpg ( Size: 116.11k ) Number of downloads: 1272 DSC01829.jpg ( Size: 108.46k ) Number of downloads: 1250 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Deci e normal? Atunci e bine
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
furtunul care este langa busonul de ulei(iepuratorul paraca asa ii zice) eee asta se duce din fata spre spate si unde se imbina pierde ulei si la mine este
![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a rupt epuratorul exact la imbinarea cu furtunul de la admisie. Mare atentie cand manipulati epuratorul (cand il scoateti din mufa de langa busonul de ulei, nu trageti de el pentru ca in timp imbinarea cu admisia devine casanta - si nu numai).
De lipit nu se poate lipi cu superglue ci doar cu izolir-band - mult ![]() Epuratorul asta se pare ca introduce ulei in admisie cu presiune si de-aici probabil scurgerile de ulei din jurul mufei. PS: acest topic este aproape identic cu "probleme valva EGR", poate ar trebui unite. This post has been edited by TheAlphonso: 20 Sep 2007, 20:47 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
- B-XX-LIF
2002 Privilege
|
|
ciprian1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 10 July 08 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva o rezolvare la aceasta problema?
Multumesc, Ciprian |
--------------------
Skoda
Octavia 2 FL
1.6 MPI 2012 Drive+ Ex: Renault Laguna 2, 1.9 dci 120 HP
|
|
Kanny69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 6 April 08 ![]() |
Cauta "mai adanc" si vei gasi
|
--------------------
Ex Renault
Laguna II
2002 1,9 dci 140 Cp Ford Mondeo 2.0 TDCI 131 Cp Ghia Denso
|
|
alybv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 January 11 ![]() |
Salutare.Exact acceasi problema ca in poza din primul post o am si eu,numai ca la mine se prelinge ulei pe acolo.Cum am sters si am mers 5 km deja apare ulei.A curs atat de mult incat mi s-a scurs pe toate furtunele.Sa fie vorba doar de o garnitura?
An fost la un "meserias" si a zis ca nu mai este imbinarea perfecta intre cele 2 piese si de-aia curge. A rezolvat careva problema? |
--------------------
Renault
Laguna ll
2004 dinamique
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! daca este vorba de imbinarea din prima poza a topic-ului (se numeste dumper), garnitura se gaseste in retaua reno.ro la pretul de aprox. 30 lei. Se desface piesa, se curata, se inlocuieste garnitura dupa care se remonteaza. Daca ai ulei pe furtul de admisie, nu prea ai ce face...sunt vapori de ulei din motor care nu sunt filtrati de epurator . Era un topic despre epurator pe aici pe undeva. Bafta!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
dupa cum zice si jordi nu va mai agitati atata acel ulei sunt de fapt vapori de ulei care mai devreme sau mai tarziu apar. Acel dumper vine cu tot cu etufoar (e tot ansamblul dintre galerie si furtun) si costa 200 ron la reprezentanta dar nu e o solutie. Tot vor aparea vapori acolo. Tot ce se poate face e sa schimbati garnitura daca e cazul si sa strangeti bine.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
alybv |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 20 January 11 ![]() |
Uitati baieti unde imi apare ulei.Am incercuit cu rosu.Pe furtun nu apare ulei doar la imbinarea aceea si de acolo se scurge.
Attached thumbnail(s) laguna2..jpg ( Size: 40.86k ) Number of downloads: 891 |
--------------------
Renault
Laguna ll
2004 dinamique
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
exact ce am spus.....acolo este o garnitura din cauciuc care costa undeva pe la 30 lei. Si eu am avut ulei si am proc edat asa: am desfacut dumper-ul, am spalat cu diluant tot ce era acolo inclusiv cat am putut pe galerie, dupa care am luat un elastic (zgarci) pe care l-am pus in canalul dumperului, am intors garnitura si am montat la loc. Pe la imbinare nu mai curge, insa tot da pe la etufoar si nu am de gand sa dau 200 lei, ca peste cateva luni sa ajung tot aici. Modul cum am lucrat eu este gasit tot pe forum la unii colegi carora le multumesc.
Ps. Eu am ulei in zona aceea mai in spate la o teava metalica gofrata. Stiti ce este? Bafta! |
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
- PH-XX-XXX
2004 Expression
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
salut la toti,si eu am avut aceasi problema cu ulei la conducta de aer si am inlocuit garnitura respectiva si dupa o vreme iarasi a aparut ulei pe langa ea asa ca nu ma mai stresez,atata timp cat uleiul la motor nu scade si nu sunt probleme la motor nu ma mai stresez ca fac fire albe in par
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:34 |