Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

2 probleme mici

Antonyo
post 3 Jan 2011, 19:48
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Pritena mea s-a jucat pe la telecomanda masinii,un renault clio 3 care a venit din fabrica cu alarma pe cheia rabatabila si ea a mai pus inca o alarma pe ea (nu stiu marca) dar telecomanda are pe ea un buton gri de inchis/deschis in stanga,in dreapta un buton gri pe care scrie aux si intre cele doua un buton galben cu o steluta pe el,inainte cand inchidea masina se auzea un beep si cand se deschidea 2 beep`uri,acum nu se mai aude deloc,decat se aud usiile si se aprind semnalele,ce pot face sa bag sunetele inapoi,asta odata si a doua problema,are farurile pe auto,cand oprea motorul inainte se stingeau si farurile acum cand opreste motorul,farurile nu se sting decat cand deschide portiera sa iasa din masina.Cum pot rezolva aceste 2 mici probleme.Multumesc

This post has been edited by Antonyo: 3 Jan 2011, 20:00

--------------------
Renault Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP - B-136-PEZ Septembrie 2024
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Peruschi
post 24 Jan 2011, 00:56
Post #2

Doar membru

Group: Members
From: Ploiesti

Faza scurta ramane aprinsa din cate stiu eu la renault pana in momentul in care scoti cheia din contact si deschizi usa de la sofer!
Iar in legatura cu alarma, iti recomand sa te duci la cei care ti-au montat alarma sa o seteze din nou!

--------------------
Renault Clio III - B 61 RCE 2007, 1,4 16V 105 CP
Renault Megane Estate / 1,6 16V 115 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 07:28
Dacia