Sa comentam ultimele oferte de SH-uri pe Autovit, Si de bune si de rele, dar mai ales de rele
![]() ![]() ![]() |
Sa comentam ultimele oferte de SH-uri pe Autovit, Si de bune si de rele, dar mai ales de rele
Babenco |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 31 December 13 From: B / BZ ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B88XKX
2008
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
4?
ps daca dai vinul colegului espacern iti spune sigur. vezi ca are topic la diverse. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
http://olx.ro/oferta/wolkswagen-ID2P1af.html
super tare descrierea '' Wolkswagen touran este ca un barbat de la țară ...'' |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
este atat de prost scrisa descrierea aia incat nu stiu ce dotari are masina nici dupa ce am citit-o de 4-5 ori.
peste cativa ani sa pandim ofertele la Iveco Daily, o sa aflam poate de un taur la tara? |
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
damnatu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 June 14 ![]() |
QUOTE(Babenco @ 6 Jan 2015, 17:02) Euro 4, scrie si intr-o poza de pe site. |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
se pare ca ii o moda prin AG cu descrierile alea. Ei cred ca dau prosteala mai usor cu poeziile lor . Daca are si anunt pe masina tot asa scris ii tare.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
La prima tentativa de a lua un Fluence care se incadra in cerintele mele pur si simplu nu mi-a venit sa cred ce fel de oameni se pretind a fi seriosi.
E vorba de masina asta Mai precis, in decembrie cand am vazut-o era 8300 EUR, 30 000 km, fiind varianta Privilege, la care ma gandeam serios la cumparare. Vremea a facut sa nu ma pot duce atunci (e din Turnu Severin) si am amanat pentru 7-8 ianuarie. Am intrebat la tel de schimbari majore la masina a zis ca nimic, merge impecabil, istoric la Renault etc si a inceput sa ma ingrijoreze cand mi-a spus ce frumos ruleaza in treapta 6 la 1400 rpm. A marit pretul la 8500 ,in continuare ma gandeam ca e ceva in neregula, e cam mic pretul. Am vorbit ca maxim joi ma duc sa o vad si eram 90% hotarat s-o cumpar. Numai ca azi am si vazut motivul real al vanzarii: motorul schimbat. Cica turbina se unge cu ulei, la un moment dat nu a mai mers, s-a dus turbina si alte alea p-acolo si au zis ca mai bine inlocuiesc motorul. Garantia a ramas cat era a masinii. Presupun bine ca datorita mersului subturat in mod obisnuit s-a cam dus motorul ala? Ce m-a deranjat e ca vroia seriozitate, dar omisese sa scrie un mic amanunt, schimbarea motorului. D-aia nici nu a vandut-o pana acum. Nu ma pricep la masini, parte tehnica, dar aceasta schimbare nu stiu cat e in bine, mai ales la un rulaj de 30 000, fiind el si nou, de la Renault. 8400 EUR pret fix...pacat ca masina arata bine. This post has been edited by SandelBS: 6 Jan 2015, 22:08 |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
vladandrei |
![]()
|
![]() Membru pufos Group: Members Posts: 127 Joined: 26 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul m-as feri de o masina cu motor schimbat. Chiar daca l-au schimbat cei de la Renault si inca are garantie. O sa mai apara Fluence-uri care arata bine...
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Hatchback 1.5 dci 105 CP
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Daca se puteau lega de o eroare a utilizatorului, nu ii schimbau motorul in intregime, pe garantie. Daca beleaua a plecat de la turbina, cel mai probabil a luat-o pe ulei, s-a dezintegrat, ramasitele palelor au fost trase in motor si au facut ravagii si pe acolo...si de aici schimbatul unui intreg motor. Sau a ramas fara ungere, s-au rupt palele etc...
Acum, eu n-am auzit de astfel de intamplari la motoare cu rulaj atat de mic, astea se intampla de obicei la dieseluri cu rulaje foarte mari, si conduse in ultimul hal, forjate aiurea cat sunt reci, motorul oprit imediat dupa forja, ulei care e schimbat cand isi aduce aminte proprietarul, chestii de-astea care nu fac bine unui motor. Cat de praf sa fie un sofer sa omoare un motor in 30k km, si sa ii mai si convinga pe cei de la reno ca nu a fost vina lui? Cel mai probabil a fost ceva defect de fabricatie si de-aia au si facut gestul asta...un motor nou nu e chiar ieftin si Reno nu fac acte de caritate ![]() Totusi, chiar si cu motor nou, n-as lua masina. Ori a avut un proprietar care si-a batut efectiv joc de ea, ori e o masina prost facuta (sau cu ghinion, cum zic unii). Sigur se mai gasesc altele care sa nu fie dubioase This post has been edited by Synyster: 6 Jan 2015, 23:04 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Da, sa vad ce mai apare.
Sotiei i-a picat cu tronc asta Adica ar insemna sa suplimentez bugetul destul de mult si e deja suspecta, neinmatriculata, numai cand aud de "nerulata in RO" deja pute. Ea nu stie d-astea cu km dati inapoi si in general are o parere buna despre oameni. Dar cu aprobarea ei pentru suplimentare parca ma mpinge mai mult catre Latitude. Nu stiu ce tot am de trag tot la Renault. Cred ca m-s mai gandi la un Latitude, cam ca asta Am asa un sentiment ca daca tot caut mult, raman cu Symbolul din dotare pana i cade motorul. Are 195000 km si inca merge. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Un singur lucru e cert la Passatul ala. NU are sub nicio forma km afisati
![]() This post has been edited by Synyster: 6 Jan 2015, 23:48 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
La Latitude trebuie sa iei în considerare că o revizie este 1800 lei, un casco 4500 lei. Consumul mediu este 11%, acum iarna papă și 14%. La drum întins 4,5%, 6% pe autostradă la 140 cruise control. Fiind Made in Korea, pentru o piesă mai puțin uzuală poți sta și 3 săptămâni. E cam nașpa de condus în perioada asta, am rămas de două ori împotmolit cu ea, ceea ce nu a pățit leguma. Altfel, mașina e mișto, prețul ok, depinde câți kilometri reali are.
Offtopic, dacă te decizi să dai symbolul, în martie-aprilie vreau să iau o mașină în 4-5000 lei. Dacă ți se pare ok, putem discuta. |
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Salutare! Draga mea iubita si-a luat permisul nu de multa vreme si avand nevoie de o masina , m-am oprit la urmatoarea : http://www.autovit.ro/renault-clio-C35135436.html
Ce parere aveti ? Am avut in urma cu ceva vreme un Symbol diesel, deci nu prea am termen de comparatie. |
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu as alege Latitude dintr-un singur considerent..are cutie automata!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
@aLecsunder exact la masina asta ma uitasem si eu acum vreo 2 zile cu un prieten, mai dai 200 de lei la spalatorie sa ii faca tot interiorul si e super masina, cel putin la banii astia nu cred ca vei gasi ceva mai bun.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
O vitara.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.014 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
din `95 sau pe acolo
![]() daca mai scade la pret, nu pica la test si are distributia facuta ... de ce nu....pare ingrijita |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Multumesc de pareri. Am sa-l sun pe om si dupa , sa vad ce timp am sa trag o fuga pana la Buzau.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sunt niste mici semne de intrebare: euro 4 in 2002? taxa de poluare tot platesti daca prima inmatriculare e cea din 2003?
bafta. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(vladandrei @ 6 Jan 2015, 23:03) Eu unul m-as feri de o masina cu motor schimbat. Chiar daca l-au schimbat cei de la Renault si inca are garantie. O sa mai apara Fluence-uri care arata bine... Why not? Daca schimbul a fost facut la Renault in garantie, inseamna ca istoricul masinii este super-para verificat. Cum ziceau si colegii, Renault nu face acte de caritate. Cu siguranta ca la reprezentanta unde s-a facut reparatia, au totul documentat. This post has been edited by Diac: 7 Jan 2015, 10:42 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(damnatu @ 6 Jan 2015, 20:05) Euro 4, scrie si intr-o poza de pe site. La Renault apare ca E5.....ca e cu FAP! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jokergalaxysgrand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 December 14 From: Suceava ![]() |
Cam cat ar fi taxa de inmatriculare la aceasta laguna? Chit ca este euro 5 poate sa fie DOAR 59 euro? Si la aceasta masina ce ar fi mai indicat un diesel sau un benzinar? Cutie automata saumanuala?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Dynamique
2008
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Daca ai tu mai multe informatii de ce nu le postezi?
Eu am scris cum apare la Renault...nu ce are unul/altu. |
--------------------
.
.
- .
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
omologarea/inmatricularea auto apare in pozele de pe site. bafta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
espacern |
![]()
|
Omologarea/inmatricularea este valabila pentru tara Belgia.
In RO se poate omologa diferit de tara de livrare....la RAR. Attached thumbnail(s) M3.jpg ( Size: 10.46k ) Number of downloads: 398 |
--------------------
.
.
- .
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
si cat e spaga?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@SandelBS: Eu unul m-as feri de combinatia 2 dci 178CP/cutie automata. La L3 sunt cateva cazuri de masini rulate in vest la care a picat motorul pe la 165K Km.
Oricum, in zona asta de pret gasesti si L3 /1.5 /2 dci de 3-5 ani. |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
jokergalaxysgrand |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 December 14 From: Suceava ![]() |
PCS ai o laguna 3 super frumoasa. Otii prin zona baii? Si eu am tot o laguna 3 din 2008. Impartaseste-ne mai multe detalii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Dynamique
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In sfarsit una cu kn nedati inapoi, fiabile domle pemfeurile astea..
http://www.tocmai.ro/bmw-x5-2004-21834899.html |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 04:57 |