Sa comentam ultimele oferte de SH-uri pe Autovit, Si de bune si de rele, dar mai ales de rele
![]() ![]() ![]() |
Sa comentam ultimele oferte de SH-uri pe Autovit, Si de bune si de rele, dar mai ales de rele
DanCVA |
![]()
|
||
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|||
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Dan masina are 9 ani aproape cat sa ceri pe un CLIO ???? nu pot sa zic ca e putin dar aceptabil
jante cu model dala avea JD This post has been edited by bahrim II: 7 Mar 2011, 23:23 |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
- Ag----
2005 Capitan' de judet!
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi acceptabil Clio, daca n-ar fi o teapa.
Uita-te pe mobilero la masini ca aia si cu acelasi numar de kilometri, si daca nu gasesti pozele alea o sa vezi variante la dublu pretul. Doar in Romania masinile intineresc in kilometri. Ti-am pus alaturi si masina care se inmatriculeaza pe bani grei si care arata foarte rau la acelasi pret. brahim II, cu dedicatie speciala de la mine fara numar pana la 28882 de iepuroi: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ro&pageNumber=4 Te-am pupat, ca l-am mirosit din prima. Dupa ce ai zis ca este ok pretul, ti-am facut pe plac si am cautat. Masina vorbeste poloneza. Asta era textul original pe autovit: "Dotari: ABS, aer conditionat, inchidere centralizata, airbag, servo directie, imobilizator, antifurt, scaune incalzite, ESP, proiectoare ceata, incalzire auxiliara Informatii suplimentare: primul proprietar, fara accident, carte service Descrierea vehiculului: computer de bord, clima automata, volan reglabil, ABS, servodirectie, oglinzi electrice, faruri halogen, CD-radio, servodirectie, carte tehnica, airbaguri fata si laterale, inchidere centralizata detalii tehnice: 1461 cm³, 65 CP, 4,3 l/100km, motorina, Euro3. Pretul este negociabil si are un singur proprietar.Motorul merge bine, ca nou, masina a fost bine intretinuta si parcata in garaj. Detalii Contact Autovit nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt. Romania , Suceava (jud. Suceava), tel.: +4 0755195019" This post has been edited by DanCVA: 7 Mar 2011, 23:42 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
bahrim II |
![]()
|
![]() Urat! Group: Members Posts: 271 Joined: 26 February 09 From: Pitesti ![]() |
Jos palaria , tare faza cu esp (care mai mult ca sigur ca nu are ) si climatronic-ul care nici pe asta nu cred ca are , daca ai vrea sa dai maine un mail sa vezi ce nume a mai nascocit si de unde este , cred ca o baga paia cu lacul BALATON din Ungaria
![]() |
--------------------
Renault
Megane II Bicorp 1.4 16 V
- Ag----
2005 Capitan' de judet!
|
|
DanCVA |
![]()
|
Am raportat anuntul la autovit spre stergere, dar deja are peste 700 de vizualizari.
Pun si printscreen ca sa fie vizibila teapa in caz ca se sterge anuntul. This post has been edited by DanCVA: 7 Mar 2011, 23:56 Attached thumbnail(s) teapa.jpg ( Size: 196.82k ) Number of downloads: 935 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
eu de cand am repus masina la vanzare, primesc tot felul de mailuri(toate de pe adrese g-mail) in care mi se spune ca masina nu face mai mult de X euro...sau altul ca imi face o favoare si mi-o ia el cu aceiasi suma +200 euro in plus..cred ca ati prins ideea.
Ma astept ca in 2-3 zile sa primesc si un telefon de la un samsar foarte bine intentionat..care se va oferi prin marinimia lui sa imi faca o favoare si sa ma scape de masina. Abia astept...sa imi exprim si eu intreaga gratitudine pt "ajutorul" oferit:) |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Cat de pitzi poate sa fie
![]() |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dane e ceva ciudat cu pozele lu christu... masina lui nu e tot bej poivre ca ale noastre? acolo pare gri.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
sunt culorile putin alterate- pe forum apar ok pozele
This post has been edited by aleksanders: 8 Mar 2011, 14:39 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cineva chiar a dat bani sa ruineze o tigra normala in halul ala???
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
Sigur nu e beige cendre?
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
DanCVA |
![]()
|
Masina lui Cristu sigur nu este beige poivre. Poate Sorin are dreptate.
Clio ala asupra caruia atrageam atentia aseara, desi am raportat furtul de poze se regaseste inca pe autovit.ro. Cata nepasare si indolenta poate sa existe? A mai acumulat 400 de vizualizari de aseara pan acum. This post has been edited by DanCVA: 8 Mar 2011, 21:05 |
--------------------
Renault
- B 82 KVA
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(bahrim II @ 7 Mar 2011, 23:33) In seara asta am vazut si eu pentru prima data acest topic , care se potriveste perfect cu o patanie de-a mea recenta . Avand masina trasa pe deapata si fiind intr-o criza foarte mare , am inceput cautarea unei masini de preferat tot renault.Am cautat ce am cautat si am zis ca mi-a pus Dumnezeu "mana in cap" gasind un megane ca nou cu 60.000 de km , 2006 la minunatul si exceptionalul pret de 3300 . O zi intreaga am tot sunat la telefon din anunt si nimic , nimic. Atunci am zis hai pe mail sa vedem ce-o fii . Si ce sa vezi chiar a raspuns , dar ce raspuns , pentru inceput am sa il pun aici : Buna ziua, Va multumesc pentru mesaj. Masina este in stare excelenta, tinuta in garaj si nu a suferit nici un accident. Kilometrajul este real si nu am avut niciodata probleme cu motorul (sau de orice alta natura). Masina arata si functioneaza perfect. Eu sunt primul proprietar, am cumparat-o din Romania si este înca inmatriculata RO. Locuiesc de o perioada impreuna cu sotia mea in Austria, in apropierea orasului Villach, intr-o zona montana superba.. Suntem un cuplu de pensionari (eu am 64 iar sotia mea are 59) si nu mai folosim masina atât de des. Majoritatea calatoriilor pe care le facem sunt cu avionul, asa ca o masina nu mai este utila pentru noi. De asemenea, am vândut proprietatiile noastre din Romania si am cumparat o mica cabana la munte, la 20 de kilometrii de Villach. Cabana este construita pe o vale abrubta si mai mereu acoperita de zapada, de aceea as fi reconosctor daca putem continua conversatia prin e-mail. Semnalul telefonului mobil este foarte slab si trebuie sa parcurgem mai mult de 2 kilometrii pentru o conversatie cat de cat buna. Daca sunteti cu adevarat interesat, noi suntem gata sa facem o excursie în Romania si sa va cunoastem personal. Puteti lua masina pentru un test-drive si orice fel de inspectie. Va rugam sa ne spuneti unde locuiti! Sunt sigur ca vom gasi un oras frumos în Romania pentru a stabili o intalnire, o regiune acceptabila pentru noi si pentru dumneavoastra in acelasi timp. Am incredere ca aceasta poate fi o afacere buna! Aveti mai jos toate datele masini , de asemenea am atasat si cateava poze . RENAULT MEGANE 1.9 DCI estate An fabricatie : 2006 Prima inmatriculare : 07 / 2006 Tara Inmatriculari: ROMANIA Putere : 137 cai Motor : 1.9 DCI Combustibil : Motorina Kilometri : 57.000 Culoare : bej metalizat Consum : 5.2 - 7.2 litrii / 100 km Tara Inmatriculari: ROMANIA Ultimul pret : 3300 euro ( am pus un pret mic in comparatie cu pretul pietei , tocmai pentru a nu mai negocia ) Dotari : ABS , ESP, climatronic, inchidere centralizata, reglaj electric faruri, cd-player cu comenzi pe volan , servodirectie, volan reglabil, oglinzi electrice, 6 airbaguri, jante aliaj , computer de bord cu afisaj , proiectoare ceata. Carte service la zi , placute frana schimbate recent, Masina se prezinta ca noua , in stare perfecta de functionare Asteptam raspuns . ing. Petru Gaitan De specificat ca mi-a dat si niste poze pe care le-a postat un coleg mai inainte. Cand am vazut asta , topaiam prin toata casa ca titirezul , ma gandeam ca ii pun jeti pe 17 , ca ii fac nu stiu ce etc. Toate bune si frumoase , am dat mesaj si eu foarte fericit ca iau masina si ca vreau sa ne vedem cat mai devreme . Dupa care am primit iarasi un mesaj STATS Va multumim pentru raspunsul prompt. Asa cum v-am spus masina este in stare perfecta si nu are probleme tehnice. Nu exista zgârieturi vizibile si nici rugina. Îmi place sa intretin masina într-o stare buna, asa ca nu cred ca veti gasi ceva în neregula cu ea. Masina este inmatriculata în Romania si are numere valabile. Toate taxele sunt platite. Am toate actele originale, inclusiv cartea service completa. Puteti utiliza numerele noastre, acest lucru este nici o problema pentru noi. Asa cum am anuntat deja, suntem în apropierea orasului Villach, Austria (masina este aici de asemenea). Daca sunteti interesat de un test-drive sunt gata sa ne intalnim. Ne putem întâlni saptamâna viitoare joi sau vineri dimineata la Sibiu. Aici este inregistrata fiscal masina. Daca sunteti de acord vom cauta un hotel din zona. Numai bine, Petru Gaitan Doamne , nu mai puteam radiam de fericire , deja incepusem sa ma uit cu dezgust la vechea masina un megane 1.4 16V eu mare domn imi luam , 1.9 cu 130 de cai ![]() Dupa care primesc un cutit in spate de mi-a dat dauna totala (aproape) Buna seara, Sotia mea a facut rezervarea pentru hotel, la Hotel Ramada ( Str Emil Cioran Nr 2, Centru, Sibiu ). Vom ajunge acolo joi seara iar vineri dimineata ne vom intalnii cu dvs. Va rog sa aproximati o ora la care veti ajunge. Aceasta este numarul meu de mobil din Romania pe care il vom folosi de cand intram in tara: 0729149942. Ma puteti apela in caz ca intarziati. Înainte de a pleca spre Sibiu, ne dorim pentru sa fim siguri ca veti fi acolo si nu vom conduce in zadar. ... Exista un risc pe care vrem sa-l evitam. Am vorbit cu sotia mea despre acest lucru si avem o propunere pentru dvs. Daca acceptati propunerea noastra, putem veni la intalnire asa cum am convenit ... Sotia mea va merge mâine la Oficiul Postal din localitate. Ea va transfera 1650 Euro pe numele meu în Romania, la Sibiu. Sotia mea va fi Expeditorul banilor iar eu voi fi Destinatarul si voi lua înapoi banii de la Oficul Postal din Sibiu. De îndata ce transferul este facut, va vom trimite o copie a documentului de transfer. Aceasta va fi dovada noastra ca vom veni la Sibiu pentru a ne intalnii cu dvs. Va trebuii sa ne luam banii inapoi, asa ca va trebui sa venim acolo. Acelasi lucru il vrem de la dvs. Sotia dumneavoastra sau un prieten poate merge la Oficiul Postal din localitate. Acesta trebuie sa faca un transfer de 1650 Euro pe numele dumneavoastra la Sibiu utilizand servicul "Western Union". Acesta este un serviciu în cadrul Oficiului Postal în care nu aveti nevoie de un cont bancar. Este un transfer de la o persoana la o persoana care se realizeaza instantaneu. Vom merge imprenuna sa ridicam banii la momentul in care ne vom intalnii. Dupa ce transferul este facut, trebuie sa ne trimiteti o copie dupa documentul de transfer, ca dovada ca veti veni la Sibiu ... Va rugam sa întelegeti ca nu solicitam o plata în avans, singurul care poate ridica banii de la Sibiu sunteti dvs. Nu am acces la banii, doar vreau sa vad ca sunteti Destinatarul banilor in Sibiu. Acest transfer va costa aproximativ 80 EUR. De îndata ce vom întâlni va vom voi returna banii cheltuiti pe acest comision. Aceasta este propunerea mea si nu este corect sa platiti vreo taxa in plus. Nu conteaza daca veti decide sa cumparati masina sau nu. În acest fel nu aveti nimic de pierdut. Speram ca ati înteles mesajul nostru si, de asemenea, nu vrem sa parem nepoliticosi, dar este un drum lung din Villach pentru o intalnire oarba. Asteptam decizia dumneavoastra. Salutari, Fam. Gaitan Eu tampit , neincercat , fara experienta in tranzactii cu masina , am zis ca trimit banii imediat , si am facut prostia de mam dus la banca scotatnd in fiecare zii cate 1000 de lei de pe un card de credit cu o dobanda de 24 % si imprumutanduma si vreo 200 de euro INSA norocul meu a fost ca atunci cand am mers la banca sa depun , banii femeile de pe acolo cunoscunduma mau prevenit si mi-au aratat un teanc mare de reclamatii cu astfel de manarii , in momentul acela mi-a crescut tensiunea cu 200% insa am fost bucuros ca nu am trimis banii Eu dupa am aflat despre tepe de genul acesta cineva din bucresti chiar a trimis 2000 de euro la Pitesti pentru un Clio si a pierdut banii , acestia fiind luati din SIBIU .Sincer as fii atat de fericit daca as putea sa aflu cine e ...as vrea sa ii arat si eu un deget ,orcum cert este sa nu faceti ca mine . O sera faina! PS: Domnul mai trimite mail-uri si cu alte nume si mai este din BULGARIA , UKRAINA , AUSTRIA si Ungaria ![]() Asta da copy/paste. Eu am gasit Octavia Break la 3300. Textele identice. Numai ca zicea ca sta pe langa Balaton, au vandut tot din BV si au cumparat o ferma, masina era cu numere de BV. In poze era impecabila, dar chiar asa credul nu sunt. Fiind mai circumspect din fire, am insistat sa-mi dea VIN-ul masinii, dar s-a fofilat tot timpul. Vorbesc din intamplare cu un amic care pleca in Germania si care s-a oferit sa treaca sa vada masina. Ii spun "pensionarului" sa-mi dea o locatie unde se poate intalni cu amicul respectiv in Ungaria si de atunci "mucles", n-a mai dat nici un raspuns. Pe asta cu care am conversat eu il chema Stoica Traian. Daca vrei iti dau si adresa de mail. This post has been edited by cristio_79: 8 Mar 2011, 21:51 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
QUOTE(sorin000 @ 8 Mar 2011, 14:12) Proprietara este pe fb...o am in lista ![]() P.S. Este blonda This post has been edited by rcosmin: 8 Mar 2011, 23:10 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Doh!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pe mine ma amuza ofertele unele oferte "predare leasing"
http://www.autovit.ro/renault-megane-C17638641.html oamenii cer cam cat au dat ei pe rate, care de multe ori au inclus asigurare si dobanzi + X rate + valoare reziduala. Iar ca pret net cer cam cat face o masina noua. Asta face parte tot din seria "lizingu' la Romani" |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
tara de origine franta????
adica mai e si dobitoc pe deasupra cel care a postat anuntul. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
E, astea sunt sa mai ia si ochii la fraieri
![]() Xenon, Franta, alea alea. Ma mir ca lipsesc ESP-ul si parbrizul incalzit din lista. Cat despre pret, stii cum e: nu e prost cine cere .... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Nu uita de "cadru de protectie".
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Logan cu facelift
![]() http://www.autovit.ro/dacia-logan-C17872657.html Apoi observ ca multe masini aduse de afara sau foarte bine pregatite de vanzare au kilometraje de genul 98.000 km, 79.000 km 49.000 km si nu 61.000 km, ne jucam cu cifre psihologice. This post has been edited by Diac: 10 Mar 2011, 01:05 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
O fi fost trosnit in fata si cu ocazia asta l-a facut phase II daca tot a trebuit sa investeasca in reparatie.
|
--------------------
Ex-Renault
21
- BV 02 GZR
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990 Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
Diac |
![]()
|
Pai da. schimbat fata + volanul
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA
|
|
GZR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 19 March 10 From: Brasov ![]() |
Volanul o fi fost bonus...
![]() |
--------------------
Ex-Renault
21
- BV 02 GZR
Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990 Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
|
|
sorin000 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(Diac @ 10 Mar 2011, 01:01) Logan cu facelift ![]() http://www.autovit.ro/dacia-logan-C17872657.html Apoi observ ca multe masini aduse de afara sau foarte bine pregatite de vanzare au kilometraje de genul 98.000 km, 79.000 km 49.000 km si nu 61.000 km, ne jucam cu cifre psihologice. Cat de ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(sorin000 @ 10 Mar 2011, 08:53) An fabricatie: 2007 ??? ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
fara km. deci ne gandim de la 400.000 in sus. asta e precum opel ala vectra de pe taxi cu 1000 iepuroi si refacut pana in 2500.
in fine. ideea este ca daca masina este refacuta cu sarg, si constiinta impacata si vanduta si ca atare (nu noua fara accident) se merita. dar la noi samsareala din nefericire nu se face cu bun simt si respect si cu sticle de plastic in loc de tampon de bara ![]() ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Are si km in textul anuntului, cica 88.000:
"1,9 DSI(???), 88000 km( ![]() This post has been edited by papa_mulo: 10 Mar 2011, 14:28 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Din cauza la nenorociti din astia, eu care sunt proprietare de buna credinta si care mi-am intretinut masina ad literam cu ce spune manualul, fara sa o abuzez vreodata, trebui sa "beneficiez" de tot felul prejudecati acum cand vreau sa o vand, pe principiul ca "cam toti face la fel".
Mi-e scarba de genul astia de oameni! This post has been edited by pavilion8373: 10 Mar 2011, 14:35 |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:38 |