Computer de bord, Instructiuni
![]() ![]() ![]() |
Computer de bord, Instructiuni
menssana |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Break
|
|||
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
masina intradevar pare full option deci cred ca e varianta intitiale, e cea mai buna echipare de pe renault laguna. incerc sa iti raspund la unele intrebari :
calculatorul de bord , cu informatiile despre consum mediu, instant, cati km mai mergi cu masina, cat ai mers etc, il gasesti intre ceasurile din bord pe acel display si se comuta prin el prin apasarea in cap a manetei de stergatoare faruri. tot in bord ai un buton prin care resetezi aceste informatii. o intrare av e destul de complicata exista aici un forum , se chinuie unuii eu personal nu am vazut asa ceva in romania pe afara cica ar fi un dispozitiv destul de scump dar asta nu ma intereseaza deoarece eu nu am navigatie ![]() pilotul automat se activeaza intai din butonul din stanga volanului apoi dupa ce sari de 30 km pe ora apesi pe butoanele de pe volan stanga pentru a creste sau a descreste viteza. de ex esti in treapta a 6 a ai 130 bagi pilot automat iar din cele 2 butoane cresi sau descresti viteza. in momentul cand ai un obstacol folosesti celelalte 2 butoane de pe volan din dreapta in sensul ca cel de jos scoate pilotul automat deci masina nu va mai accelera iar cel de sus readuce masina la ultima viteza memorata pe pilotul automat. e foarte simplu. tot la pilot automat in stanga acolo ai si tempomat asta inseamna ca fixezi viteza de 50 km sa zicem iar peste aceasta viteza masina nu mai accelereaza . raman valabile aceleasi comenzi de pe volan. cam asta e in mare dar orice intrebare si neclaritate o poti spune fara probleme. apropo ai faruri xenon din fabrica si instalatie spalare faruri?! daca da atunci e full si ca sa vezi ce varianta de echipare este deschide torpedoul si vezi ca acolo ai scris ceva frumos......initiale ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
De pe pilot automat iese si cand apesi frana sau accelerata. Nu stiu daca si cand apesi ambreiajul.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 26 Jan 2011, 15:12) De pe cruise control se iese daca apesi sau frana sau ambreiajul. (daca nu s-ar dezactiva cand apesi ambreiajul, ar ramane turat motorul)... Daca apesi acceleratia, ptr o depasire, se exemplu, pilotul automat nu se dezactiveaza, iti fileaza in bord faptul ca ai depasit viteza prestabilita, dar, odata ce ai ridicat piciorul de pe acceleratie, viteza revine la cea setata... |
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(menssana @ 26 Jan 2011, 12:55) Va salut E primul meu post aici, deci bine v-am gasit! De aseara sunt proprietarul unei Laguna 2 fabricatie 2007, 1900cmc diesel, break, adusa din Franta si proaspat inmatriculata RO. Nu stiu ce versiune este insa are piele, navigatie cu DVD, magazie de 6 discuri, trapa, incalzire in scaune, memorie pt scaune, totul electric, pilot automat, senzori parcare, etc, etc.. nu stiu cum denumeste Renault pachetul asta, eu presupun ca este full options. Problema cu care va deranjez este ca in lipsa unui manual de utilizare intr-o limba decenta (joke!), imi prind urechile in atatea butoane si meniuri. Am apucat sa rasfoiesc putin acest forum si o voi mai face, dar pana acum nu am gasit un link catre o pagina existenta cu manualul de utilizator in lb engleza (sau romana). Si deci nu sunt in stare sa comut intre aplicatii.. as dori sa inchid navigatia, de exemplu, deoarece voi face zilnic acelasi drum pe care il cunosc (o voi folosi cand voi evada din acest pingpong cotidian). Si daca tot am acel monitor as vrea sa afisez pe el informatii utile de gen statie radio, trackurile cd-ului curent, consumul instantaneu sau medie (unde vad consumul??), diverse statistici, habarnam ce mai pune la dispozitie acel calculator... Aveti idee daca exista o intrare AV cu care sa transform ecranul navigatiei in monitor sau TV? Cum Dumnezeu se foloseste pilotul automat, trebuie intai sa-l activez si apoi sa introduc viteza dorita? Nu vreau sa va plictisesc intr-un sg post cu toate frustrarile mele, deci daca ma puteti ajuta cu un manual ar fi perfect (exclus limba slava, sanscrita, franceza, bretona, pasareasca, etc) ![]() MULTUMESC sa o stapanesti sanatos... multi km fara probleme! cat te-a costat ? |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
bun venit in lumea noastra
![]() przamfiri, nu mai conteaza cat a costat, conteaza cat va baga in ea ![]() sa o stapanesti sanatos si fara incidente. numai bine |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.023 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
@the_dodita:
![]() De asta vara, din concediu, n-am mai folosit pilotu', si am cam uitat... de, batranetile ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cpcro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 11 March 08 ![]() |
|
--------------------
renault
laguna 2 break 1.9 dci 120 cp
- ct xx afc
2002 privillege carminat
|
|
menssana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 January 11 ![]() |
HEEEYY, sunt uimit ce comunitate saritoare si simpatica, VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI!!!
Am postat aici umpic grabit, fara sa dau cat de cat atentie manualului in franceza. Desi melodioasa, aceasta limba mi-este total antipatica. INSA, aseara i-am acordat o sansa si spre surprinderea mea am inteles tot ceea ce ma interesa, mi-am dezlegat misterele ![]() Pare a fi full options, are si spalatoarele de faruri amintite mai sus iar farurile au XENON, cred ca din fabrica.. pe capacul de la magazia de CD din bord, pe usi si probabil si in alte locuri, scrie ca o semnatura CABASSE, whatever that means... Tot in bord scrie si "auditorium" si are o ultime de optiuni pentru sunet (se aude foarte elevat din toate directiile). Este adusa din Franta. Pielea este prezenta inclusiv pe usi, iar afara de plafon si podea nu exista tapiserie textila. Are jumatate de volan din lemn galben, l fel niste ornamente in bord si schimbatorul de viteze. Pragurile sunt din inox si scrie ceva pe ele.. am uitat ce. Am ridicat-o pe rampa la Renault si am verificat-o, nu au avut ce comenta desi mi-au recomandat schimbarea distributiei si o curatare de filtru de particule... km sunt reali (73.000) si a costat cu tot cu inmatriculare 7.700Eur Va multumesc mult pentru urari! This post has been edited by menssana: 27 Jan 2011, 09:43 |
--------------------
Renault
Laguna II
2007 Break
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
ai cumparat-o superbine ca pret.
ar cam trebui sa-i schimbi totate consumabilele daca vrei sa o pastrezi intr-o forma buna (filtre, ulei, curele). sa fii atent la ce ulei folosesti. numai bine. |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
INITIALE, visul meu,pacat, ca in momentul care mi-am cumparat masina nu stiam ca exista alta versiune peste a mea.........
![]() Km fara probleme |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 18:42 |