Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

probleme dupa schimbarea distributiei

BDK
post 23 Jan 2011, 00:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members

De vreo doua luni sunt posesor de laguna I. Toate bune si frumoase pana la schimbarea distributiei, pe care am schimbat`o acum 2 zile. Am schimbat pompa, role, curea distributie, curea alternator. problema care este ca masina nu mai trage la fel ca inainte. Demarj ar avea la plecare dar dupa 2000 de turatii in colo cand ar trebuii sa traga mai bine atunci park se invarte in gol e mult mai lenesa decat inainte. Mecanicu a desfacut si prima bujie din stanga sa ne uitam la ea in ce stare e... bujia arata bine...acum mi se pare ca nu mai funcioneaza toate cand o turez pe loc scade turatia mult de park s`ar opri dupa care isi revine...care sa fie cauza cu mersu masinii, distributia sa fie cu un dinte deplasata sau sa fie de la o banala bujie care nu face contact cum trebuie? Oricum maine o s`o duc iar la mecanic si sper sa se rezolve; pana revin astept pareri.
P.S. Mentionez ca este model 1.6 16 valve din 98 motor k4m cu clima

This post has been edited by BDK: 23 Jan 2011, 00:24

--------------------
Renault Laguna 1998 var 2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
katalyn03
post 23 Jan 2011, 10:34
Post #2

Membru autentic

From: Craiova

problema este simpla la tine
nu a pus mecanicul distributia bine
sa-i spui ca nu are semne si degeaba ii face ca nu are pana la arbore, ii trebuie un kit de calaj special pentru a pune distributia la punct
bafta. pentru mai multe detalii sint disponibil la telefon.

This post has been edited by katalyn03: 23 Jan 2011, 10:35

--------------------
Renault laguna - DJ 84 HRB 1998 1.6 16v
Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99
+
BDK
post 28 Jan 2011, 02:33
Post #3

Membru incepator

distributia se pare ca era cu un dinte deplasata ... acum cik ar fi bine pusa...dar tot nu`mi place cum merge masina. ma gandesc ca se poate sa fie de la bujii...sa fie de la injectoare... filtru de benzina....nush ce sa mai cred. Fenomenu este urmatoru: masina in treapta 1 are demaraj pana in 3000 de turatii dupaia motoru urla da park o tine ceva in loc la fel face si in treapta doua in treptele superiaore park nu se mai simte asa...dar aici simt ca masina se chinuie ar putea mai mult dar park o deranjeaza ceva. as dori sa pot merge cu o alta masina acealsi motor sa vad dak chiar este o diferenta sau sunt eu paranoic. eu sunt din craiova dak este cineva disponibil astept propuneri si pareri despre ce ar putea sa aiba

28 Jan 2011, 03:37:
katalyn acum am citit postul tau si am observat ca si tu ai avut cam aceeasi problema sa fie si la mine tot de la compensatorii hidraulici ? treaba e ca sunt varza la mecanica habar n`am cu ce se manca compensatorii aia unde sunt si ce fac...dar dak ei sunt devina la mine nu prea`si fac treaba. ma poti ajuta cu ceva?

This post has been edited by BDK: 28 Jan 2011, 03:37

--------------------
Renault Laguna 1998 var 2
+
katalyn03
post 28 Jan 2011, 22:57
Post #4

Membru autentic

From: Craiova

da te pot ajuta
tot nu au pus bine distributia, ai fost la un service de 3 lei, daca inainte de a schimba distributia tragea masina forte bine, inseamna ca de acolo este, nu cauta in alta parte
suna-ma si te lamuresc unde sa te uiti sau daca ai stat langa ei sa-mi spui pe unde au umblat. este o jumatate de dinte inapoi distributia ta
daca vi la craiova iti pot demonstra ca este din distributie.
bafta!

--------------------
Renault laguna - DJ 84 HRB 1998 1.6 16v
Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99
+
Adi R5
post 28 Jan 2011, 23:07
Post #5

Membru autentic

From: A R A D

cataline...omul zice ca e din Craiova...amu ca omu o fii si chior si nu poate sa citesca si numarul tau de telefon din semnatura...ce sa stiu sa zic?

--------------------
Renault Espace 2007
+
lag_ph
post 29 Jan 2011, 09:04
Post #6

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

orb la orb nu-si scoate ochii tongue.gif

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 13:39
Dacia