nu se mai deschid/inchid usile din spate
![]() ![]() ![]() |
nu se mai deschid/inchid usile din spate
zeusrazvy |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motorasele si mecanismul acestuia sunt unse cu vaselina.
La temperatura scazuta vaselina se intareste si nu mai ajuta. Asteapta o perioada mai calduta si vezi daca ajuta cu ceva ungerea motoraselor de la inchidere. Trebuie sa demontezi fata de usa si mecanismul de inchidere-deschidere ca sa poti sa ai acces la motoras. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Asa e si la mine, pe timp de iarna usile din spate nu se deschid.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
bigguy00 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 12 April 08 ![]() |
Si eu patesc la fel cu una dinte usile de pe spate. Nu pateam anii trecuti, ca urmare cred ca o curatire (si apoi ungere cu vaselina proaspata) ar putea imbunatati functionarea si pe timp de iarna. Eu am in plan sa fac chestia asta, dar mai la primavara/vara.
|
--------------------
Renault
Laguna 1
- B 64 MFV
98 Phase 2 1.8 16v
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Si eu am asta la o usa spate insa doar la cateva grade sub zero cand este destul de rece ... probabil ingheata vaselina
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 7 June 07 From: Cluj,Baia Mare ![]() |
partea nasoala e ca de fiecare data cand inchid masina tot trebuie sa verific pe usi. sa nu cumva sa ramana una deschisa... ca se si deschid greu da se si inchid la fel de greu..
|
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Cred ca toata lumea are problema asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Am avut si eu problema asta cu usile spate si mi-au desfacut fetele de usi la service, au gresat mecanismele si de atunci merg ca unse vara-iarna, la orice temperaturi.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1.6 16V 107cp 1999/RXE
|
|
alsk |
![]()
|
![]() LagunaR ~ Group: Members Posts: 121 Joined: 29 March 10 From: JB ![]() |
nu stiu daca am deschis de 2 ori usile de pe spate iarna asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna I
- SJ-03-NUU
1999 1,6 16V 107CP
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
QUOTE(asfaltuscat @ 31 Jan 2011, 22:40) Am avut si eu problema asta cu usile spate si mi-au desfacut fetele de usi la service, au gresat mecanismele si de atunci merg ca unse vara-iarna, la orice temperaturi. ai cumva un service al tau in care ai grija de laguna la preturi bunicele? daca da zi-mi si mie.. ![]() |
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 576 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
La usile spate ingheata pe rama in partea de sus. Eu le-am fortat putin si dupa ce s-au deschis am obs ca pe toata rama era un strat de 1-2 mm de gheata (pe partea metalica). Acolo cred ca trebuie insistat cu ceva solutie.
Prima data am crezut ca s-a blocat mec, dar era doar inghetat foarte bine. This post has been edited by bogdyMND: 31 Jan 2011, 23:58 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Am si eu problema asta la usa stanga fata....adica a mea.Nu-i bai deschid usa din spate, ridic tumburucu si ...voila
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
cea mai nasoala parte e ca uneori usile se deschid... si cand parasesc masina inchid usile de la telecomanda dar nu intotdeauna se inchid... (tot datorita mecanismului) ca daca nu s-ar deschide deloc... ar fi ok dar asa...
|
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
La mine nu se deschid deloc! Asta inseamna ca sunt norocos?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- BC 05 KAU
1998 PH2 1.8 16v RTE
|
|
zeusrazvy |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
Laguna
- MM 06 JKL
1998 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:53 |