Curatare/reparare tapiserie piele eco, am murdarit-o zgariat-o
![]() ![]() ![]() |
Curatare/reparare tapiserie piele eco, am murdarit-o zgariat-o
dadoshel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|||
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
De spalat este simplu, mai greu cu reparatul,doar sa ai noroc sa gasesti pe cineva care are scai(piele eco) bej.Incearca pe bursa, sunt o gramada care repara, spala tapiserie.
Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
m-ar interesa mai degraba daca se poate curata cu ceva"around the house"
iar zgarieturile sunt fine, nu sunt adanci.poate exista ceva vopsea.... |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai un spalat profesional este cam 250 lei, daca te duci la supermarket sa iei tot felul de solutii+munca ta,cred ca iesi mai scump
![]() |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
dadoshel |
![]()
|
de indata ce apuc o sa postez ceva poze, sa se vada exact despre ce este vorba
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
Dadoshel, exista un produs la hipermarket cu care poti sa cureti orice, ii faceau reclama la tv prin 2000 la teleshoping.
Nu stiu cum se numeste ca am borcanelul la tara, dar ti-l descriu: e un tub de vro 300ml, alb cu eticheta rosie si are o stea galbena in genul celei de la uleiurile Texaco. O gasesti la detergenti, eu am cumparat de la Carrefour Eu am folosit la piele sintetica de la canapelele de la tara ca la betie am dat cu vin rosu ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:31 |