Ulei in vasul de expansiune, ce fac ? cum fac ? unde ma duc ?
![]() ![]() ![]() |
Ulei in vasul de expansiune, ce fac ? cum fac ? unde ma duc ?
billabong1985 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2000 Twingo.. E sofisticata mah...
Cand o vezi cu se aseaza mah... |
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Daca schimbi garnitura de chiuloasa, nu uita sa schimbi si distributia (ca oricum o dai jos). Manopera e discutabil - depinde de mecanic. Teoretic trebuie data toata injectia jos + distributia + capacul de la culbutori + prezoanele de la chiuloasa (care teoretic si alea trebuiesc schimbate odata ce au fost desfacute - si eu chiar iti recomand asta).
Apoi garnitura noua, pusa si remontat totul in ordine inversa. Aaa era sa uit, trebuie schimbat si uleiul (si filtrul de ulei) + antigelul. Este ceva de munca si destule de cumparat asa ca fa-ti timp si cumpara-le pe toate nu te zgarci ca sunt chestii destul de vitale pe acolo. |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Si chiuloasa se desface cu motoru rece-4 ore de la oprire- altfel se strica planeitatea -se curbeaza. Asa ca ai grija cum o duci la mecanic mai din timp sa nu o desfaca imediat.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sfatul meu .... du chiuloasa la un mester care cu asta se ocupa sa-i verifice planeitatea, sa-i verifice ghidurile, etanseitatea suapelor, etc .... sa nu te trezesti ca o pui inapoi si o patesti din nou.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Pe frigul asta nu cred ca sunt necesare 4 ore. O lasa o ora si jumatate maxim doua ore afara cu capota deschisa...ingheata.
Cu privire la verificarea chiuloasei, eventual planarea ei (daca este cazul) sunt intru totul de acord. Daca tot se da jos este pacat sa nu se faca asta. Oricum este posibil sa iti trebuiasca si garniturile de la galeria de evacuare, garniturile de la galeria de admisie samd. Astea sunt in general cam coapte. This post has been edited by bubu782001: 24 Feb 2012, 12:21 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@billabong1985 . Daca esti din Bucuresti , te pot ajuta eu . Da-mi un telefon. Ai datele la semnatura.
Chiuloasa trebuie verificata , eventual planata daca nu mai este plana , verificat supapele , daca tot e data jos ii poti schimba si simeringurile de la supape , trebuiesc neaparat prezoane de chiuloasa noi. Trebuie schimbat apoi uleiul si lichidul de racire . E ceva de munca dar se face fara probleme . Ce motor e D7F sau D4F ? Bafta. This post has been edited by sckhreech: 24 Feb 2012, 13:59 |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
billabong1985 |
![]()
|
sckhreech am gasit unde sa repar ...mi a recomandat cineva un service 450 ron manopera + 150 ron planarea chiuloasei , 60 ron garnitura de chiulosa . set distributie .. curea si rola 200 ron si acum sa vedem ce mai apare poate o pompa de apa .... nici nu stiu
![]() ![]() Dupa parere voastra dupa toti banii care ai bag in ea acum cam cat timp ar trebuii sa stau linistit ? Cam cati km ? sckhreech da mi si mie nr tau pls <mesaj privat ceva> nu mi arata informatiile tale This post has been edited by billabong1985: 24 Feb 2012, 16:29 |
--------------------
Renault
Twingo
|
sckhreech |
![]()
|
![]() TWINGAR Group: Members Posts: 233 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca ai rezolvat. Daca ai nevoie de ceva sti unde sa ma gasesti.
Bafta |
--------------------
Twingo
C064
- DE BUCURESTI
1995 Renault Twingo 1.2 16v Expression 2003
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
billabong1985 cati km are masina?
This post has been edited by przamfiri: 27 Feb 2012, 09:46 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
billabong1985 |
![]()
|
192.000 km ... dar dupa uzura volanului si a schimbatorului ... nu prea cred
|
--------------------
Renault
Twingo
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:53 |