[VAND] Pantaloni scurti ciclism Troy Lee Designs, pantalon exterior si short interior cu protectie
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Pantaloni scurti ciclism Troy Lee Designs, pantalon exterior si short interior cu protectie
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
||
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|||
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Vând pantaloni scurti (short) pentru ciclism de la Troy Lee Designs masura 34
Modelul XC Lite Shorts Gray Pret 250 lei Purtati de 3-4 ori, fara defecte, fara urme de uzura Material principal stretch poliester elastic pe patru directii Sistem de ajustare in talie cu banda velcro Fermoare pentru deschiderea aerisirilor suplimentare pentru picioare si coapse Buzunare laterale tip cargo, plate, gandite pentru pozitia pe bicicleta, cu fermoare rezistente la apa si cu cursori autoblocanti, si alte doua buzunare laterale diagonale dublate cu plasa Croială specială pentru mountainbike Include short interior din mesh, detașabil, cu protectie intre picioare Vezi si: http://catalog.troyleedesigns.com/catalog/...789%3Cbr%20/%3E Puteti vedea ca doar shortul interior singur costa 200 lei http://www.mondofdistribution.ro/Troy-Lee-...xc-inner-shorts, eu vind pantalon exterior plus short interior pret total 250 lei Ii vand pentru ca vreau sa imi iau alt model (de dama) Tel. 0727.117.498 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
2015 “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Sunt model 2010 si ii las la:
200 lei pantalonii masura 36, black/white (pantalon + short cu bazon) 200 lei pantalonii masura 34, gray (pantalon + short cu bazon) Modelul similar 2011 costa 545 lei! |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Pret nou:
150 lei pantalonii masura 36, black/white (pantalon + short cu bazon) 150 lei pantalonii masura 34, gray (pantalon + short cu bazon) Modelul similar 2011 costa 545 lei! |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
- www.bikehouse.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 16:22 |