buna ziua, masina furata
![]() ![]() ![]() |
buna ziua, masina furata
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Cum mai sta treaba pe aici? Ai rezolvat ceva?
|
--------------------
Renault
Trafic
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi
- SB 10 KXF With under cover face.
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
or fi si el si masina in curte la politie
![]() |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
ceausugabi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 December 10 From: brasov ![]() |
cred ca voi recupera masina, nu am mai scris nimic pentru ca nu am rezolvat nimic concret, am dat declarati,drumuri la politie,acum astept sa vad ce se intapla luna asta, dupa vorbele avocatului cam intr-o luna recuperez masina....
|
--------------------
megane,espace
scenic
privilege 2008
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Si daca o sa scrie pe talon si CI ca este auto furat ce faci, nici macar asigurare casco nu poti sa-i faci
![]() Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
ceausugabi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 10 December 10 From: brasov ![]() |
daca va scrie stiu ca nu pot face casco,dar fac rca si daca din greseala ma loveste cineva ,si iau dauna ce fac?
![]() |
--------------------
megane,espace
scenic
privilege 2008
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca ai dat doar 5000 de euro pe ea, cred ca ai iesi pe profit dupa o mare bataie de cap.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:58 |