Probleme scaune !, help me
![]() ![]() ![]() |
Probleme scaune !, help me
cristyrock |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna I
V6 3.0
- TR-26-MPR
1994 170 cp
|
|||
Costy_77 |
![]()
|
![]() Avionu' cu Turbina Group: Members Posts: 304 Joined: 19 May 08 From: Slatina-Romania ![]() |
Salut. De schimbat nu prea se poate sa le schimbi intre ele....Daca ai un scaun de un fel si altul de un fel inseamna ca unul dintre ele a fost inlocuit. Nu stiu care dintre ele dar cred ca cel din dreapta a fost inlocuit. Din ce vad eu in poza este scaun de pe laguna 1 phaze 2 fabricatie 08/1998 - 05/2001. Cauta in Bucuresti la iesire spre Magurele la dezmembrari si ai sa gasesti sa schimbi scaunul de la sofer cu unul ca cel din dreapta. Cu respect.
|
--------------------
Opel
Omega B 2.0 16V 136 Cp.Benzina
12/1998
|
|
Shaggy_yo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
de obicei scaunul de la sofer are reglare pe inaltime si cel din dreapta nu...cum vad ca la tine maneta de reglare e pe partea dreapta nu imi vine in cap decat un singur lucru:
scaunul din dreapta ti l-a pus pe stanga iar in dreapta ti l-a inlocuit cu unul de la o laguna cu volan pe dreapta iar scaunul tau probabil zace intr-o laguna unui nene care a dat neste bani dragutzi pe el.... |
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
- HY02FPP
2002 Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Ti-a schimbat scaunul.
Du-te la om si da-i in cap cu scaunul. ala din dreapta vine de pe una din Anglia. Te duci si iti ceri scaunul inapoi. am o vaga banuiala ca stiu unde s-a intamplat. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cristyrock |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 February 08 ![]() |
Ok am inteles Costy_77 insa nu stiu exact unde se afla dezmembrarile spre Magurele daca ai putea fi un pic mai explicit ti-as fi recunoscator.
Pentru Johnny78: sa stii ca banuiala ta este adevarata si este exclus sa mai merg acolo vreodata.M-am chinuit o jumatate de ora sa ii explic ce si cum si nu am ajuns la nici un rezultat (n-ai cu cine domnule.....)Sunt convins ca si tu ai avut mult de tras cu ''distinsul domn''. Deci solutia este sa caut un alt scaun care sa aibe tapiseria identica si sa il montez in locul celui de la sofer. ![]() |
--------------------
Renault Laguna I
V6 3.0
- TR-26-MPR
1994 170 cp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
dezmembrarile din Magurele sunt pe Soseaua Bucuresti Magurele nr 121.
in capatul liniei 32 faci la stanga si mai mergi vrei 2-3 KM. atelierul e undeva pe stanga. daca ai timp azi, ne putem intalni si te duc eu acolo.am dupa-amiaza libera. numarul e pe PM. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
cineva ceva idee cum se dau scaunele (+ sinele) fata jos? am inteles ca de dedesubt se incepe, dar ce trebuie ca scule?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Tubulara de 13.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
vezi ca ai in lonjeroane niste gauri acoperite cu dopuri de plastic,scoti dopurile si apoi folosesti cheia tubulara.spor la lucru.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
ca sa nu cauti prea mult vreu sa te ajut putin
nu trebuie scaunul cu totul, merge si de model nou si ii iei numai sania, dar aceasta sa aiba reglaj pe inaltime. este prinsa in 4 suruburi. nu ai ce sa strici e ste foarte simplu bafta! si vezi pe mana cui lasi masina..... This post has been edited by katalyn03: 27 Jan 2011, 19:26 |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
@zare , gabryello : merci
@katalyn .. omu avea problema asta in 2008. cred ca a rezolvat de atunci. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
catalee |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 25 October 09 From: Constanta ![]() |
Ai nevoie si de o cheie de 10 pt a avea acces la suruburile centru-fata
situate sub protectia de tabla dintre evacuare si caroserie (cel putin asa e la ph1). Nu uita sa scoti si mufa de sub scaun inainte de a ridica de el. Sa inteleg ca iti montezi incalzire? |
--------------------
renault laguna 1
RT 1.8
- CT-07-KRX
1994
|
|
lag_ph |
![]()
|
nope. N-am ambitii d'astea de caldura la sezut
![]() vreau sa dau jos mocheta si sa-mi fac de cap pe acolo ![]() o sa revin cand voi rezolva ce vreau sa fac, probabil la primavara. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
Nothing's impossible |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:30 |