iesire pt aplificator
![]() ![]() ![]() |
iesire pt aplificator
obylica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 December 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane III
2010 1.5dci 90ps
|
|||
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista asa ceva ... exista un convertor hi-low in magazinele de specialitate audio, poti sa il montezi la ei sau ti-l montezi singur(eu am primit si o carticica care indica cum se monteaza si am reusit singur). Pretul lui cand l-am luat eu a fost de 45ron. Bafta!
Mufele alea de sunt sub consola, sunt pentru a pune muzica de pe Iphone. Nu recomand a le utiliza pentru subwoofer, ca nu-mi dau seama pe unde poti scoate cablul de duce spre statie(daca-l lasi in acelasi loc)! This post has been edited by caty2k: 9 Dec 2010, 15:52 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
obylica |
![]()
|
trebuie sa fie ceva ca am desfacut mufa si cea ce zici tu e AUX dar pe mufa respectiva se mai pot pune PINI eu am identici la servici si daca nu aflu nimika am sa umplu mufa cu pini si o sa gasesc pana la urma sper si am sa pun si ceva poze
|
--------------------
renault
megane III
2010 1.5dci 90ps
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
AUX IN sau OUT? Asta contează.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
obylica |
![]()
|
eu vreau sa scot din mp3 automobilului semnal audio spre un amplificator si sunt sigur ca este pini in mufa inclusiv pt. boxe fata spate binanteles la ambele stanga dreapta poate kiar si iesire pt subwoofer
|
--------------------
renault
megane III
2010 1.5dci 90ps
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Atrăgeam atenția asupra faptului că tu ai spus că ai o mufă pentru INTRĂRI AUX, când ție îți trebuie IEȘIRE AUX.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
obylica |
![]()
|
da vreau semnal neamplificat si o sa gasesc cum am scris mai sus
![]() |
--------------------
renault
megane III
2010 1.5dci 90ps
|
|
yra_mihail |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 27 September 10 ![]() |
pentru o instalatie audio auxiliara cu USB are cineva o schema, sau a instalat pe masina asa ceva. scuze ca am postat si aici.
|
--------------------
Renault
Megane II
2006 Toate bune!
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti mai simplu sa iei mufele de pe un sistem arkamys de la dezmembrari, si ai rezolvat treaba!
![]() p.s: Am vazut acum ca ai megane 2 ... dai search pe google, sunt niste cabluri dedicate ptr renault, mai mult de 50lei nu sunt! Salut! This post has been edited by caty2k: 7 Jan 2011, 20:16 |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Expression
- B 86 FUG Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:39 |