Masca boxa usa fata, Mica problema
![]() ![]() ![]() |
Masca boxa usa fata, Mica problema
Antonyo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Arkana 1.3 TCe Techno EDC - 140 CP
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate daca ai pune niste poze ne-ai ajuta un pic.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Masca aia este prinsa in niste tumburusi...probabil ca s-o fi desprins din cel de jos. Cand e cat de cat cald in masina, apasa usor pe partea care este desprinsa pana fac un tzac si intra la locul ei.
Craciun Fericit ! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Antonyo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
este desprinsa sa zic asa orientativ,4-5 cm,am apasat pe ea,pe toata partea de jos...si nimic...
![]() |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Intra destul de greu tumburusii aia, de asta am zis sa fie cat de cat cald in masina, pentru ca daca e rece, plasticul este si mai rigid si va intra si mai greu, eu am reusit sa il rup exact pe ala de jos pentru ca am vrut sa scot masca aia, iar afara erau minus cateva grade
![]() |
--------------------
Opel
Astra J
|
calinu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 December 08 ![]() |
da-i cativa pumni acolo....da' intai asigura-te k ai "tamburusu" ala ca sa nu o iei la pumni degeaba
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 17" sunroof:X
|
|
Antonyo |
![]()
|
se poate sa nu am tumburusii? daca nu ii am in cazul asta ce fac?
![]() |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
poseidon06 |
![]()
|
Daca nu ii ai, inseamna ca lipesti masca aia de la boxe de usa cu mana si ea revine inapoi, sau nu sta lipita acolo...deci s-a rupt ala de jos, dar nu cred ca e cazul la tine...apas-l bine acolo.
|
--------------------
Opel
Astra J
|
Antonyo |
![]()
|
pai asa se intampla,lipesc masca de usa cu mana si ea revine inapoi...repet este vb doar de 3-4-5 cm
This post has been edited by Antonyo: 25 Dec 2008, 20:05 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
calinu' |
![]()
|
pai 3-4-5 cm e cam mult...mai ales ca probabil distorsioneaza sunetul cand dai la volum mare pentru ca nu e prinsa bine. Cauta alta masca pe la dezmembrari daca e rupta prostia aia, daca nu incearca sa invelesti tamburusu ala cu o banda izolir ceva....sa fie moale si ceva mai groasa ca un scotch
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Nu stiu daca la meganul tau e ca la laguna mea: tzumburusul ala intra intr-o chestie tubulara(parca alba); poate a picat chestia aia de acolo. Dai masca jos de tot si vezi daca sistemul de prindere e ok la toate tzumburusele.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
Antonyo |
![]()
|
se poate da jos usor fara sa rup ceva?cum trebuie sa fac? de unde trebuie sa trag...?
This post has been edited by Antonyo: 27 Dec 2008, 12:20 |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
calinu' |
![]()
|
e o bucata de plastic...nu naveta spatiala. vezi ca are ca sistem de prinderemai multe tamburusuri din alea si in partea dinspre bord are o bucata de plastic lunga care intra prin fata de usa, deci trebuie sa tragi de panou ala de la boxa in partea dinspre incuietoare. nu te teme ca nu se rup asa usor alea....trage cu grija si o sa reusesti sigur
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
Antonyo |
![]()
|
Am apasat,am dat pumni usor,am tras de partea de jos si am incercat sa o bag la loc...DEGEABA !
![]() |
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Ai scos-o de tot afara ca sa vezi cum e sistemu de pridere si daca la toti tzumburusii aia e la fel???
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
Antonyo |
![]()
|
nu am scos-o de tot,dar mi-e ca o scot degeaba,cand o voi baga la loc peste tot va intra normal iar acolo nu..sunt 99% sigur
|
--------------------
Renault
Septembrie 2024
- B-136-PEZ
|
|
calinu' |
![]()
|
scoate-o de tot si pune o poza la bucata de plastic si la fata de usa fara bucata de plastic
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Aceasi problema si la mine dar asta din cauza uzurii dese. S-au largit gaurile in care intra tamburusii aia (cred ca s-au tocit si ei) si nu mai prind pe usa...
Attached thumbnail(s) DSCF0026.JPG ( Size: 148.74k ) Number of downloads: 416 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Ce greu e sa pui cate un strop de picatura pe urechile alea....
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Merge pus doar pe muchiile exterioare. Am si pus de cateva ori dar nu e o solutie eleganta...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
CyberC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 27 October 09 ![]() |
Salut,
Vreau sa desfac si eu masca aceea de la boxa usa sofer. Mai e nevoie sa desfac capitonajul usii sau doar trag de masca de plastic. Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns si eventual mai detaliat cam cum se face sa nu rup ceva. Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
2008/1.6 16v Privilege
- B XX XXX
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie desfacut capitonajul usii... atentie ca la imbinarea cu capitonajul exista o limba de plastic destul de maricica care este bagata pe sub capitonaj...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
CyberC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 27 October 09 ![]() |
Multumesc pentru sfat
Dar de unde sa trag de latura de jos prima data ?? Si unde este limba aceea de plastic. Te rog mult daca poti sa-mi detaliezi putin pasii Multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Megane
2008/1.6 16v Privilege
- B XX XXX
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Deci e foarte simplu de scos masca aia de la boxe.
Limba aceea vine exact in locul unde am marcat eu cu rosu pe poza de mai jos, are exact forma dreptunghiului si vine pe sub fata de usa (piele sau textil, depinde ce ai tu). Pentru a scoate masca, apuci cu degetele de latura marcata cu sageata albastra si tragi spre tine pana se declipseaza din tumburusii aia, dupa care o tragi spre exterior ca sa iasa limba respectiva. Attached thumbnail(s) DSCF0026.JPG ( Size: 269.49k ) Number of downloads: 187 |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 11:51 |