Fura benzinarii la pompa ?, Rog sa postati si cazuri particulare, anchete etc
![]() ![]() ![]() |
Fura benzinarii la pompa ?, Rog sa postati si cazuri particulare, anchete etc
Aliath |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005
|
|||
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Care mai este curentul ? Se mai fura ? Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
ma gandeam la o chestie: oricine sa cumpere o sticla de 2L de apa sau suc, sa faca cu marker-ul un semn pe gatul sticlei unde ar fi 2L, apoi sa mearga la pompa sa alimenteze cu 2L in sticla.
te uiti la pompa si opresti cand indica 2L, apoi arunci privirea la sticla sa vezi nivelu ![]() p.s. nu ma luati cu nu se da voie in sticle ca nu e adevarat. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da, la OMV-ul din Pipera, la rondul cu Petricani, se fură rău de tot de la un timp încoace (cam de o lună am început eu să observ, pînă atunci alimentasem de la ei ani de-a rîndul fără probleme).
Rezervor de 70 de litri. Cînd se aprinde becul, dacă mă duc imediat, bag 60 de litri pînă la primul clic, fără s-o forțez deloc. M-am dus cu indicatorul la un sfert și am băgat lejer, pînă la primul clic, 64 de litri. Ca să pot băga 64 de litri ar fi trebuit să fiu pe roșu de mult, or eu eram cu mult peste roșu. Plus că știu exact cît am mers, și e imposibil să fi consumat 64 de litri. Ar însemna să-mi consume mașina vreo 20 la sută, ceea ce știu sigur că nu se întîmplă. This post has been edited by VladSoare: 6 Sep 2012, 16:24 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
acum am si eu o intrebare:
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
- B 69 COI
04.2009 - diesel, 140cp EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.975 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
1. Mare lucru nu stiu daca putem face decat sa sunam autoritatile atunci cand avem dovezi ...
2. Ii mentionam pe "furaciosi" pentru a fi ocoliti macar de catre colegii de forum daca am luat noi teapa sa nu mai ia si altii. 3. Probabil s-ar putea face ceva daca ne-am coaliza la nivel national si s-ar strange mii de plangeri privind furtul la pompa dar din pacate majoritatea actiunilor de acest fel s-au transformat in caterinca. This post has been edited by mariusd4: 7 Sep 2012, 13:50 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
- B 112 ...
2007/2010/2014/2012/2019 "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
florian40 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 February 11 ![]() |
Ocoliti OMV Bucuresti de pe Sos. Berceni (langa BIG).
Am alimentat facand plinul in seara asta Megane 2.2 benzina 1.6, rezervor de 60L. Vazusem ca e pe rosu si ma duceam sa alimentez. La 1 km inainte de benzinarie s-a aprins beculetul. Am alimentat cu 63L !!! ![]() I-am intrebat pe baieti si mi-au zis ca e rezerva. Da' de unde, ca nu intrasem in rezerva. De obicei fac plinul si merg pana se aprinde becul, ca nu-mi place sa merg des la benzinarie, si bag cam 53L (adica 60L minus 7L, cat este rezerva). Probabil ca-si permit sa fure pentru ca lumea nu prea face plinul si este greu sa iti dai seama. Ce facem in acest caz? Va rog sa imi spuneti cam cat bagati voi in Megane similar cand faceti plinul imediat ce se aprinde becul. |
--------------------
Ex Renault
Megane 2.2
2007 1,6 16V
|
|
valikris2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 11 November 05 From: roman,neamt ![]() |
53 litri insa in manual zice ca rezerva e de 10 litri. Cu timpu cred ca sa decalibrat litrometru nu se mai pupa cantitatea consumata pe cb cu momentul in care se aprinde becul.
|
--------------------
megan sedan
manager 1.5 dci, 85 cp
- -
26-10-2007
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Am votat nu pt. ca nu am patit niciodata sa alimentez cu mai mult sau mai putin de ~0.75L decat spune calculatorul masinii ca am consumat (resetez la fiecare plin consumul, etc.). De obicei alimentez cu peste 50L. Nu ma pot pronunta despre benzinariile din sudul romaniei sau benzinariile ce sunt francize pentru ca nu am contact cu ele. 90% din motorina folosita este fin orasele Iasi si Cluj.
LE: a nu se intelege ca sunt convins de onestitatea lor in general, sunt convins doar de statiile cu rulaj mare care nu sunt francize ( sau cum le-o mai zice alora de revand benzina ) This post has been edited by andreist: 25 Jun 2015, 22:34 |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
florian40 |
![]()
|
Eu stiu ca rezerva (7 sau 10L, cat o fi) se scade din capacitatea rezervorului trecuta in talon, nu se aduna.
Adica in total 60L iar becul se aprinde cand mai raman 10L. Oricum ar fi, in rezervor nu intra mai mult de 60L, cu tot cu rezerva. Cel putin asta am observat eu de 8 ani de cand am masina. Gresesc cumva? |
--------------------
Ex Renault
Megane 2.2
2007 1,6 16V
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
De 9 ani de cand am masini niciodata nu am alimentat cu mai mult de capacitatea totala minus 8 Litrii. Adica cel mai mult am pus intr-un symbol 42L si asta dupa ce a stat becul aprins destul de mult. Capacitatea totala e de 50 daca nu ma insel.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus 47L in symbol
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
florian40 |
![]()
|
Multumesc pentru cifre.
Daca sunt si posesori de Megane prin cititori m-as bucura sa aflu si de la ei cat intra in alte Megane cand fac plinul imediat ce se aprinde becul. |
--------------------
Ex Renault
Megane 2.2
2007 1,6 16V
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu tocmai mi-am dat seama ca nu am rezerva la Laguna.
Din 66l cat zice cartea daca scad ce zice computerul de bord ca am in rezervor la pompa bag exact diferenta pana la primul click. Dupa, daca mai ba,g in maxim 2l imi vine pe pantaloni motorina. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Baga mai incet ca asa face, e tubul de alimentare prea mic si balboteaza...
Sau alimenteaza fara pantaloni... |
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
florian40 |
![]()
|
Am incercat sa fac o reclamatie la sefa statiei si mi-a spus ca nu putem stii cata benzina poate intra in rezervor si cata benzina mai aveam eu cand am ajuns la benzinarie.
I-am explicat de doua ori ca eu intotdeauna fac plinul si merg pana se aprinde becul si ca dintr-o data plinul meu a crescut cu 10L. Din pacate are dreptate si eu nu am cum sa ii dovedesc. PROBABIL PE ASTA SI MIZEAZA CAND "DERANJEAZA" POMPELE. Ea s-a oferit sa umplem o sticla de 2L daca accept sa ii platesc eu. Am refuzat pe moment pentru ca aveam rezervorul plin dar a ramas ca revin in cateva zile. Cel mai bine ar fi fost sa le cer atunci, pe loc, sa facem proba cu sticla. Dupa o saptamana nu stiu cat de relevanta mai este o astfel de proba. Daca e sa "deranjeze" pompele, dupa ce se deranjeaza clientii la aranjeaza la loc, mama lor de nemernici... Asadar, invatati din greselile altora: Daca patiti ca mine cereti pe loc sa faceti proba cu o sticla de 2L Bafta! PS Ocoliti OMV din Bucuresti, sos. Berceni, langa BIG |
--------------------
Ex Renault
Megane 2.2
2007 1,6 16V
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu e relevanta proba cu 2 L....trebuie minim 5 L sau mai mult chiar ca sa se constate diferente de cantitate.
|
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andreist |
![]()
|
QUOTE(UXE @ 26 Jun 2015, 06:02) Clar... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:51 |