Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme cu o planetara, Sare planetara si nu stiu de la ce

palin87
post 27 Sep 2017, 10:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

Imi cer scuze daca mai este un topic cu acelasi subiect dar din lipsa de timp nu am putut sa ma uit in sutele de post-uri. Multumesc pentru intelegere.

Am o problema cu planetara dreapta fata si credeam ca e ceva simplu. In timpul mersului dupa ce am trecut de o denivelare de la o trecere de pietoni a sarit planetara din articulatia de langa cutia de viteze.

In prima faza am crezut ca planetara e de vina si am schimbat-o cu una second (acelasi model). Dupa ce a montat-o pe masina, cand a plecat cu ea in probe a sarit din nou. Concluzia mecanicului a fost ca s-a blocat diferentialul din cutia de viteze si din cauza asta sare, in momentul in care forteaza planetara cedeaza si sare din articulatia respectiva.

Am schimbat cutia de viteze cu una second. Dupa ce a pus cutia, planetara si baia de ulei (care mi-a spart-o cand a sarit planetara) a plecat cu ea in proba. Dupa 3 metri de la elevator a sarit iar planetara.

Ma puteti ajuta cu o parere sau un sfat?
Nu imi dau seama de la ce s-ar putea intampla asta si mai nasol....nici mecanicul.

Multumesc anticipat.

--------------------
Renault Laguna 2 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
s-ervin
post 27 Sep 2017, 12:08
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Harghita

vezi aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=221806&hl=

daca sa dus piesa respectiva, degeaba ai schimbat cutia si planetara.

--------------------
Renault Megane 2013 1.6 dci Bose Edition - HR-10-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 21:53
Dacia