Probleme sistem ventilatie treptele 1-3, Probleme sistem ventilatie treptele 1-3
![]() ![]() ![]() |
Probleme sistem ventilatie treptele 1-3, Probleme sistem ventilatie treptele 1-3
Cristinalechintan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 November 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2005
- Gl 24 lca
|
|||
adu_trials |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 September 15 ![]() |
Pe aeroterma ai o elice cu rulment...acuma sa faci chestia asta, e foarte greu...defaci 70% din bord (inclusiv pedalierul).Rulmentul il gasesti mai pe oriunde pe la magazine.De la aeroterma vine, daca era o frunza, dupa cateva invarteli sarea.
![]() |
--------------------
renault
megane
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(adu_trials @ 6 Dec 2015, 10:49) acuma sa faci chestia asta, e foarte greu...defaci 70% din bord I-ti recomand o vizita pe tutoriale......inainte sa mai dai sfaturi eronate. Nefunctionrea treptelor de viteza se datoreaza defectari modulului de control al turatiei.....respectiv siguranta termica arsa. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Daniel811 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 May 15 ![]() |
De curand am avut aceeasi problema imi mergea decat treapta 4 rezolvarea a fost aceasta piesa Element de control aer conditionat RENAULT MEGANE II limuzina (LM0/1_) 1.5 dCi, VALEO 509536
O gasesti in dreapta pedalei de acceleratie. De precizat problema am gasito sapand pe acest forum M am dus la mecanic cu lectia invatata. This post has been edited by Daniel811: 8 Dec 2015, 20:42 |
--------------------
Renault
Megane 2
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:54 |