Polish bord
![]() ![]() ![]() |
Polish bord
greenux |
![]()
|
||
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
2007
- B-xy-xxx
|
|||
kohinoor |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 29 March 09 ![]() |
Eu personal folosesc de la Sano o solutie tip spray,sano plast.
In descrierea produsului scrie ca reinoieste aspectul componentelor de platic.Si chiar o face.Lasa un luciu placut,nu strident ca de la silicon si nu murdareste sau pateaza mainile la folosire. Nu stiu daca te ajuta sa scoti acele pete,dar la pretul acesta merita incercat.Folosesc acest spray de ceva vreme fara sa vad efecte adverse asupra materialelor. Acesta nu este reclama ![]() Ca adaugare:dau si pe plasticul de pe faruri(se murdaresc mai greu,par polishate,se curata mizeria fff usor) This post has been edited by cj98czh: 21 Jan 2011, 12:49 |
--------------------
Renault
Megane
1.5 dci 85cp Authentique
- ct 74 xxx
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Deja silicoane, luciu si alte nebunii sigur fac saracu' bord de megane blink blink!...
Polish nu prea cred ca merge pentru ca bordul are asperitati si materialul este unul destul de moale care dupa parerea mea nu se preteaza la asa ceva... poate doar pe consola centrala care are alt material... OFF: Ca o paranteza, postul de mai sus imi aduce aminte de socra-miu care cand a descoperit lacul, s-a apucat sa dea cu el peste tot... inclusiv pe fototapet(ca se purta la vremea aia) si pe televizor(pe carcasa)... ![]() This post has been edited by solidconvert: 21 Jan 2011, 14:39 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
greenux |
![]()
|
![]() Uta, uta cu Meganul... Group: Members Posts: 131 Joined: 9 October 07 ![]() |
Sincer eset forba de niste butoane patate cu odorizant. Si parca sunt patate. Ma gandeam in loc sa le schimb, macar sa fie uniform. Ce produs sa incerc???
22 Jan 2011, 08:10: Nici nu m-au uitat cand am tastat, sper ca se intelege, scuze! This post has been edited by greenux: 22 Jan 2011, 08:10 |
--------------------
Renault Megan Sedan
Manager Diesel de 105 cp
2007
- B-xy-xxx
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca e atacata vopseaua e cam nasol, sunt sanse mici sa o mai scoti la fata. Pune o poza sa vedem si noi cat de grav e.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:31 |