[VAND], faruri megan 2
![]() ![]() ![]() |
[VAND], faruri megan 2
skorpio_bog |
![]()
|
||
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|||
LUC1AN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 4 April 10 ![]() |
La fan courier poti sa deschizi coletul, numai ca trebuie ca cel care depune coletul sa precizeze optiunea asta.
Am primit 2 monitoare sigilate de la Bacau si vroiam sa vad daca intr-adevar sunt sigilate. |
--------------------
Renault
MEGANE II
- B 876 L U K
2007 1.5 dCi 106cp
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Eu nu mai inteleg nimic din politica firmelor de curierat, eu am primit bara de RS prin fan courier si vanzatorul nu a putut sa puna coletul cu deschidere, eu am intrebat la fan courier Ploiesti daca pot sa deschid coletul inainte de a face plata si mi-au spus ca nu mai este valabila aceasta optiune.
PS: bara era perfecta deci vanzatorul nu avea ce sa ascunda si nici cei de la fan courier Ploiesti nu aveau niciun interes sa ma minta. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
..deschiderea coletului la destinatie nu tine de calitatea marfii din interior..tine de politica de transport si de calitatea acestor conditii de transport...odata coletul desfacut (cu sau fara acordul expeditorului),daca se constata "avarie" si destinatarul refuza primirea (+taxe si ce mai tine de expeditie) normal,nu? ...atunci curierul e bun de plata...ptr ca el (curierul) nu poate dovedii ca continutul a fost intact sau "avariat" in momentul ridicarii coletului de la expeditor...iar expeditorul,daca a predat coletul curierului fara nici o verificare din partea acestuia,poate sustine ca marfa a fost intrega cind a plecat de la el....
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
A ridicat coletul sau nu?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
O rectificare de mentionat deoarece am omis:
-Faruriile nici FARBA nu sant sant after @nonic -deocamdata se pare ca nu. La staus expeditie Rezultat AWB - Nr: 41692354 -apare Avizat si trimis sms Oricum courierul a colaborat din toate punctele de vedere.Sunand le-am explicat situatia.Am mentionat mai sus:Apelat zilnic din data de 20.01.2010 Si inca o chestie.Farurile sant trimise fara valoare ramburs sa nu cumva sa fie baiatul taxat extra . ![]() PS-Intamplarea face ca am mai dat de unul ,,versat'' cica ,pe forum pe aici.Care ma trimis sa complectez piesa pe unde stiu eu.Imi sugereaza sa ma multumesc ca mi-a trimis bani,cu ramburs prin courier.Eu netrimitand valoare raburs la ridicare.a considerat sa ma taxeze el intentionat.Deci imi vine sa fac pe mine. ![]() Deocamdata ramane in umbra sa nu zica ca sant rau..... sau fraier,in fine, din doua una. La momentul cand scriu acest post apare la vizualizare un oaspete, sa fie cel cu pricina ?????sigur este , cu certitudine nu te mai stresa @AR-21-GIP.Datoriile se platesc mai devreme sau mai tarziu.Este doar chestie de timp. This post has been edited by Low Profile: 1 Feb 2011, 03:17 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
2004 Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Pai din arad trebuie un forumist hotarat si doua lovituri peste faruri la masina si gata... si in biblie scrie ochi pt ochi sau far pt far
![]() |
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
@overs-Foarte tare.Buna decizie de a linisti un nebun.Bravo initiatorului.
In legatura cu @ar-21-GIP Trimite sms sa ne intalnim in spania ca el acolo este,si nu mai imi da explicati, consuma creditul. Sa inteleg: trecut granita fraudulos.E de-a dreptul penibil.Nu imi vine sa cred.Trebuie dat prin interpol acuma ? ![]() ![]() <span class='edit'>1 Feb 2011, 16:47:</span> QUOTE(Low Profile @ 1 Feb 2011, 01:17) PS-Intamplarea face ca am mai dat de unul ,,versat'' cica ,pe forum pe aici.Care ma trimis sa complectez piesa pe unde stiu eu.Imi sugereaza sa ma multumesc ca mi-a trimis bani,cu ramburs prin courier.Eu netrimitand valoare raburs la ridicare.a considerat sa ma taxeze el intentionat.Deci imi vine sa fac pe mine. ![]() Deocamdata ramane in umbra sa nu zica ca sant rau..... sau fraier,in fine, din doua una. ATENTIE -Am considerat sa al aduc in antentie si pe acest user nickname-ul razvan_raducanu Feedback-AICIva primi in cel mai scurt timp deoarece iese din orice tipare posibile de nesimtire considerand ca reguliile se fac doar de el dupa bunul plac din spatele monitorului. Asta cand deja ati acceptat termeni mascati de a incheia o tranzactie cu el. Un feedback la acest user se regaseste pe okazi si chiar dez un sarch dupa nume la calificative primite de la cumparator si veti observa zic caracterul care am sa al relev ceva mai tarziu This post has been edited by Low Profile: 1 Feb 2011, 22:57 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
Low Profile |
![]()
|
Da,farurile revin retur la expeditor
Ieri a intrat pe forum @AR-21-GEP acesta creatura umana Oricum ai intrat in joc cu mine o sa jucam Surpriza este ca am sa le retrimit inapoi la destinatie. This post has been edited by Low Profile: 3 Feb 2011, 21:18 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
bogo4all |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 879 Joined: 9 July 06 ![]() |
mama lui de om... eu zic sa nu le trimiti, la prima ocazie pe care o ai sa dai o fuga pana la el.....ca sa mai respiri financiar, nu o fi o avere transportul asta insa cred ca trebuie platita si depozitarea..tur retur etc
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
Low Profile |
![]()
|
Da,revin
Am sunat la sediu central.Am trimis copie Ci si copie factura AWB Am solicitat retinerea lui pana la ridicarea efectiva a coletului pentru destinatar deoarece ai apartine.Acesta depozitare incepand de azi costa 1 leu/zi,si costul creste cu trecerea timpului.Costuriile fiind suportate de destinatar Deci datoria creste pe zi ce trece datorita taxe-i de depozitare In cursul zile-i de ieri am facut o sesizare la inspectoratul de politie Arad .Cu datele expeditorului in cauza adresa nume tel.nr factura.tot tot. Am primit raspuns.--Va multumim cele sesizate in ce-l mai scurt timp speram sa va dam un raspuns dupa ce citam acest cetatean cu prezentarea la sediu inspectoratului de politie Arad -- Se vad ceva schimbari la Profil user ,dar ce sens cand toate datele se regasesc in topic si mai ales la IPJ Arad This post has been edited by Low Profile: 3 Feb 2011, 23:10 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
bogo4all |
![]()
|
super, asta si vroiam sa aud...... chiar sunt curios cum o sa-si plimbe limba in gura..... eventual fa niste print-uri la anuntul lui......
This post has been edited by bogo4all: 3 Feb 2011, 21:16 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
Low Profile |
![]()
|
Cred ca ma cautat cu lumanarea mult de m-a gasit
Dar un lucru nu cred ca stia. Ai intrat dator la mine? Datoriile se platesc garantat Pacat ca este implicata prietena sau sotia lui.Este trecuta la expeditor principal This post has been edited by Low Profile: 3 Feb 2011, 22:05 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
@ar-21-GIP ar merita un ban permanent
sa suporte consecintele i-ai facut foarte bine Low Profile |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
Ambition , 2015, TDI Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
nonic |
![]()
|
Bravo @Low Profile!
Merita ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
- XX - XX - XXX
Ambition , 2015, TDI Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
Low Profile |
![]()
|
Am trimis tarziu e-mail la custemer ieri seara,sediul central nu a mai avut cu cine sa vorbesca la sediul arad,asa ca sant din nou la mine
![]() Am decis sa le retrimit.O sa plateasca AR-21-GIP toate costurile Ca informatie generala:Chiar daca expeditorul nu cere expres prestatorului de courierat desfacerea coletului destinatarul este indreptatit sa o faca in fata courierului daca nu este intocmit un package list la ridicare de la expeditor.In prezenta courierului daca expeditorul constata ca starea produsului nu corespunde. Se pot face urmatoarele de catre destinatar. E-mail la customer sediu central cerand blocarea baniilor dupa care se poate face o reclamatie la politie pentru inselatorie expeditorului martor courierul destinatarului.Chiar acuma este un proces.Expeditorul este citat la politie angajatul courierat expeditor suporta consecintele pana la rezolvarea cazului deoarece nu a intocmit acest package list la ridicare colet pt livrare.Povestea este una reala Ca idee pt siguranta marfii sa fie cu ceea prezentata,sa corespunda spuselor expeditorului, un tel la prestator de courierat unde expeditorul va depune coletul,si cererea intocmiri acestui package list,prin acest simplu telefon se pot afla multe despre starea marfi daca stiti sa punctati esential direct la subiect. AR-21-GIP nu ne poate da o replica desi a avut o tentativa prin sectiunea Laguna 1 un topic nou deschis pe tema faruriilor in cauza batand campii cu donati pe la biserici desi nu ar face rau sant ferm convins ca nu a facut asa ceva in viata vietilor lui,oricum cred in jur de 5 min arezistat topicul pe forum ![]() Asa ca AG-21-GIP pregatestete sa iesi din joc dar iesi cu fruntea sus cat mai este timp This post has been edited by Low Profile: 6 Feb 2011, 00:14 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
bogo4all |
![]()
|
Asa stiam si eu cu package list-ul la fan courier... am trimis si eu un telefon, mi s-a facut lista cu tot ce am trimis, cu starea telefonul, domnisoara stia ceva de telefoane si card-ul l-a enumerat.... se scrie tot pe o foaie penntru ca destinatarul sa vada ce s-a trimis si etc...
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpi
2004 Laureate
|
|
alexmitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 27 January 10 From: Popești-Leordeni ![]() |
QUOTE Pacat ca este implicata prietena sau sotia lui.Este trecuta la expeditor Low profile, in veci sa nu-ti para rau pentru persoane de genul asta, poate sa fie maicasa, sotie, fiica etc: puteau sa-l convinga sa nu te tepuiasca pe tine. constient au contribuit la frauda, constient vor trebui sa plateasca!!!! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3 1.5 dci 110CP
2011
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(alexmitzu @ 5 Feb 2011, 16:01) Low profile, in veci sa nu-ti para rau pentru persoane de genul asta, poate sa fie maicasa, sotie, fiica etc: puteau sa-l convinga sa nu te tepuiasca pe tine. constient au contribuit la frauda, constient vor trebui sa plateasca!!!! ![]() ![]() Acum zic si eu alexmitzu, poate femeia aia nu a stiut ce e in pachet, si eu daca as trimite-o pe nevasta cu coletul nu ar stii ea daca sunt ok sau nu. Nu vreau sa-i iau apararea, oricum ceea ce a facut omul ala e de nedescris. Dam comenturi la toate subforumurile si dupa aceea teapa pe fata.....pacat ca exista astfel de oameni printre noi... cu respect. |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
- MM 38 HIA
1998/ motor 1.9 DTI "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
Low Profile |
![]()
|
@alexmitzu-intr-un fel ai dreptate dar nu absolut,dincolo de cuvinte este un paravan.Sti, judecam dupa infatisare,ceea ce vedem,absolut nu stim daca femeia are vre-o vina dar reiese a fi complice.
La control panel AR-21-GIP adresa de e-mail schimbata este dascaionut09@yahoo.com AICI reiese ce afirm. Al caut la acest id de YM,nu raspunde,in schimb da accept a-2-a zi cand dupa ce ia fost suspendat contul.Atasez conversatia YM.Cat tupeu Dupa o cautare pe invizibil.ro dau si de imaginea din avatar.Acesta sa fie? Si ca fapt divers atasez sms recived de la acest AG-21-GIP Expeditorul farurilor trimise este: Expeditor-Pintea Gabriela, Strada- Abrud, Nr- 80, Bl- 219, Sc- A, Ap- 14, Et-4, Localitatea Arad,judet-Arad De la IPJ ARADinca nu am primit raspuns,astept inca.Farurile maine merg retur la adresa indicata mai sus Laguna AR-21-GIP Aici vad ca nu mai exista nimic la adresa http://shadycar.webgarden.ro/panelleft/imb...volane-in-piele .subit si-a incheiat activitatea de tepar cred A cerut cineva mai la inceputul topicului poze reala cu farurile.Voala This post has been edited by Low Profile: 7 Feb 2011, 04:20 Attached thumbnail(s) Laguna_AR_21_GIP.jpg ( Size: 450.01k ) Number of downloads: 464 DSC00639.JPG ( Size: 320.35k ) Number of downloads: 526 DSC00636.JPG ( Size: 319.02k ) Number of downloads: 525 DSC00700.JPG ( Size: 153.19k ) Number of downloads: 532 DSC00642.JPG ( Size: 163.64k ) Number of downloads: 525 DSC00567.JPG ( Size: 163.16k ) Number of downloads: 185 DSC00701.JPG ( Size: 183.5k ) Number of downloads: 186 DSC00645.JPG ( Size: 181.86k ) Number of downloads: 169 DSC00640.JPG ( Size: 130.43k ) Number of downloads: 172 DSC00641.JPG ( Size: 130.34k ) Number of downloads: 185 DSC00637.JPG ( Size: 135.46k ) Number of downloads: 183 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
Low Profile |
![]()
|
Cat tupeu are tipul asta,nu imi vine sa cred
Imi scrie in topic ca are produse la vanzare bineinteles colona lui AG-21-GEP AR-99-cenzurat http://www.daciaclub.ro/-CUMPAR-diferite-p...ml#entry2860477 |
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
dupa id-ul de yahoo el este
|
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
nonic |
![]()
|
A sters postul... un om fara coloana vertebrala.
Ai primit raspuns de la IPJ ARAD? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
Low Profile |
![]()
|
@nonic ,deocamdata pauza la IPJ Arad
|
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
- HD 10 KRS
Life Is A Mistery!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 08:47 |