Centura de siguranta blocata Megane 2 toate, motorizarile. Metode de rezolvare ...
![]() ![]() ![]() |
Centura de siguranta blocata Megane 2 toate, motorizarile. Metode de rezolvare ...
oanavas |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 14 April 09 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
skoda fabia
Renault megane
2007 1,6 16 valve GPL
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
Skoda e Skoda, Reno e Reno.
|
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
QUOTE(Tossi @ 28 Dec 2011, 17:48) Si la mine face figuri centura, nu se retrage tot timpul de tot, solutia am gasit-o mai dand doua ture la arcul ce retrage tamburul benzii. Ca sa nu aveti probleme cu sarit arcul va sfatuiesc sa blocati rola desfacuta la maxim, astfel arcul este compact strans pe tamburul lui si nu va sari de acolo. Timp necesar: maxim 5 minute... Aceeasi rugaminte ca si colegul, daca poti explica pe scurt cum ai facut, nu e musai nevoie de tutorial. |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta este poza cu centura desfacuta:index.jpg ( Size: 254.69k )
Number of downloads: 858
sub capacele laterale(1 si 2) se afla arcul si un clichet si ies foarte usor, au 2 mici cleme in partea de sus si un pivot mic in partea opusa. Ca sa nu sara arcul in momentul in care desfaceti capacul trebui sa desfasurati banda la maxim, pana se vede tamburul de aluminiu, si sa o blocati in pozitie asta(eu am folosit o surubelnita bagata in pozitia 5), dupa aceea scoateti capacelul negru si o sa vedeti arcul infasurat pe tamburul lui, cu un patent apucati capatul exterior al acestuia si il mai infasurati cateva ture; cu putina atentie nu sare nimic ![]() Centura se desface cu un torx sau cheie de 16. Capacul inferior de pe stalpul masinii iese intai de sus, tragand cu grija spre scaun(pasul 1) si dupa aceea in sus spre plafon(pasul 2). P.S. poza este luata de pe pagina 3 unde se recomanda sa nu scoateti capacele. This post has been edited by Tossi: 30 Dec 2011, 00:26 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
- B6SSSS
2004
|
|
khwyu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 December 11 ![]() |
salutare....ma poate ajuta cineva.....cum se scoate capacul de la stalpul unde se afla centura de siguranta
|
--------------------
renault
megane 2
2008
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Multumiri si felicitari!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() Trebuie sa fac si eu operatiunea aceasta,dar nu stiu cand va fi acea zi ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Da, este cam mult de munca intr-adevar. Mai ales ca trebuie si atentie la anumite chestii. Insa rezultatul merita toate mainile taiate si jupuite si munca depusa. Centurile se retrag mai bine ca atunci cand a fost noua
![]() |
--------------------
Renault
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Eu le-am demontat si le-am spalat bine cu detergent de mana+apa calda si dupa o zi de uscat au functionat mult mai bine.
E ceva de treaba da la final se observa ....nu e degeaba. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Propun ca postul lui skorpio sa fie facut tutorial in aria rezervata acestora ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
- B-XXX-JIE
2005 Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
sincer am vrut sa postez un topic nou la tutoriale, insa am zis ca si asa sunt destule topicuri cu centurile...acum sa vedem ce zic moderatorii. Poate cj98czh il muta la tutoriale.
cj98czh edit: postul cu toate explicatiile, il gasiti aici: http://www.reno.ro/Centuri-de-siguranta-bl...eu-t235300.html Felictitari skorpio pt. post si pentru toate explicatiile, ca de obicei la inaltime ![]() Daca vrei sa modifici titlul sau altceva te rog PM! This post has been edited by cj98czh: 2 Mar 2012, 15:28 |
--------------------
Renault
|
tzsombi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 22 September 06 ![]() |
la trasul afara s-a rezolvat ceva? sau tot faci muschi
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
cj98czh, multumesc frumos.
tzombi, la trasul afara nu aveam probleme nici inainte, se trageau destul de usor ca si acum de altfel. Insa la retragere era problema, fara sa le indes in gaurile din stalpi nu se retrageau. Acum insa merg perfect. |
--------------------
Renault
|
shreck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Salut
am si eu problema cu retragerea centurii de la sofer... unde este situat sau cum se ajunge la acel arculetz despre care se vorbea mai devreme ? |
--------------------
Renault
Megane II 1.9 DCi
2005
|
|
autonicu |
![]()
|
![]() AUTONICU & COSTI SERVICE Group: Members Posts: 698 Joined: 8 January 09 ![]() |
centura este in stalpu din stanga masini, trebuie demontat capacul de pe stalpul interior sa ajungi la centura, o sa vezi pe mosorul care se infasura centura, pe una dintre parti un capac, acolo este si arcul care trage centura.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2006 http://www.reno.ro/-t253292.html
|
|
aden |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 23 February 07 ![]() |
Salutare,
A incercat cineva sa cumpere centuri de la dezemembrari si sa le monteze pe masina cu probleme? Adrian |
--------------------
Renault
Megane 2.2 / 1.9 131cp
- -
2008 Sedan / Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:16 |