leduri rosii
![]() ![]() ![]() |
leduri rosii
jordy_seba |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 11 May 08 From: vaslui ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Lumini de ambianta.
Creeaza o lumina ambientala in jurul schimbatorului de viteze. O sa iti dai seama mai bine noaptea, in extraurban. |
--------------------
-
-
-
|
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
poftim ? toate au asa ceva?la mine nu se aprinde nimic rosu acolo
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
nici la mine..
![]() |
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- la mine se aprind albastru...
![]() |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
dominy |
![]()
|
imi puteti spune cum se desface lampa de pe plafon ?va rog mult vreau si eu lumina la schimbator plssssssss
![]() multam! |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
poate ca dynamique nu e prevazut cu acele leduri dominy... :-<
Da` totusi cum putem face sa avem si noi?:-D This post has been edited by boozywoozy: 16 Jun 2008, 16:32 |
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- daca aveti fantele prin care sa se reflete lumina jumate din treaba e rezolvata... in rest va luati 2 leduri de 5mm sau de 3mm cu soclu, desfaceti plafoniera si va legati cu ele de iluminarea butoanelor daca nu gasiti montajul preechipat... sa nu uitati rezistentele aferente deoarece aveti 12 V acolo... bafta...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
are cineva o poza ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Byþu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 26 March 08 ![]() |
Varianta Dynamique nu are , asa e a mea si am mai vazut si la altii , insa la kid25, care are varianta Privilege, are.Deci e in functie de varianta, echipare.
![]() .... si ce mai difera la ele e ca dynamique are un singur bec inafara de cel din mijloc, in dreapta, iar la privileje are doua pe laterale, inafara de cel din mijloc Sper ca m-am facut inteles. A , si privilejul mai are si o roticica care regleaza intesitatea luminii la cel din mijloc. This post has been edited by Byþu: 16 Jun 2008, 20:10 |
--------------------
Renault
Laguna II
- IS 10 PMB
2002/1.9/dci Laguna II Tunning !!!
|
|
jordy_seba |
![]()
|
fac eu o poza maine si trimit
|
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
se vad frumos rau noaptea....
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
dominy |
![]()
|
AM CUMPARAT LEDURI ,AM DESFACUT PLAFONIERA SI AM CONTACTE PENTRU ELE!!
MAAPUC DE LIPIT ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
jordy_seba |
![]()
|
a mea e laguna expression si are acolo sus unde va spuneam de leduri trei becuri( unu pe mijloc cu reglaj pt intensitatea luminii, si doua pe lateral care bat in parti)
17 Jun 2008, 13:18: legat de ledurile alea rosii.am desfacut plafoniera si nu sunt chiar leduri. iar de legat oare nu ar trebui legate undeva la luminile de pozitie?zic si eu!! pt ca luminile din plafon nu se aprind atunci cand aprinzi farurile.hai ca trimit niste poze 17 Jun 2008, 14:16: http:http://ancusa.sunphoto.ro/prin_tara/NZGOACUKMZBDNEHEKCA//ancuhttp://ancusa.sunphoto.ro/prin_tara/XLZZIUXFINGFOUCWGRTsa.sunphothttp://ancusa.sunphoto.ro/prin_tara/BFDRIUAWQXMFAPEMPGFo.ro/prin_tara/ZWZQGYWWTUJMNQPALQE scuze pt calitate dar a focalizat camera cam prost insa sper ca se intelege ceva 17 Jun 2008, 14:31: vad ca nu merge cu link-uri spuneti-mi si mie cum sa trimit pozele,va rog!!! This post has been edited by jordy_seba: 17 Jun 2008, 14:31 |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
dominy |
![]()
|
AI DREPTATE CU LUMINILE DE POZITIE DAR EU VAD CA ACOLO UNDE NU AM LEDURI SUNT CONTACTE DEDICATE DAR NU AM NICI UN FEL DE SOCLU !
NU AM AVUT TIMP SA INVESTIGHEZ DAR SUNT SIGUR CA AM CURENT ACOLO PENTRU CA DACA URMARIM LAMELELE METALICE SPRE MUFA AU LEGATURA CU UNUL DIN FIRELE MUFEI ... |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
jordy_seba |
![]()
|
spuneti-mi cum sa trimit pozele va rog
la mine sunt puse pe un fel de placuta, sunt legate in serie iar pe una din placute este o chestie de aia cu multe picioruse pe o parte si pe alta(piesa electronica) |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- daca nu aveti curent in ''locul dedicat'' aveti sigur in butoane... cand aprindeti pozitiile ar trebui cele 3 butoane de la plafoniera sa fie luminate... daca nu aveti nici asta va fi mai dificil... cu toate ca daca veti cauta in mufa plafonierei veti gasi in mod sigur si alimentarea asta ca preechipare...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
myky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 316 Joined: 7 October 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(dominy @ 17 Jun 2008, 14:35) AI DREPTATE CU LUMINILE DE POZITIE DAR EU VAD CA ACOLO UNDE NU AM LEDURI SUNT CONTACTE DEDICATE DAR NU AM NICI UN FEL DE SOCLU ! NU AM AVUT TIMP SA INVESTIGHEZ DAR SUNT SIGUR CA AM CURENT ACOLO PENTRU CA DACA URMARIM LAMELELE METALICE SPRE MUFA AU LEGATURA CU UNUL DIN FIRELE MUFEI ... Cate picioare ai legate in mufa fiindca eu am doar 4 si nu am curent unde ar trebuii sa fie legate ledurile am verificat si cu faza scurta aprinsa si fara,nu am curent probabil din cauza ca nu am fir tras de la blocul lumini. This post has been edited by myky: 17 Jun 2008, 15:46 Attached thumbnail(s) F_nyk_pek_00z19.jpg ( Size: 56.76k ) Number of downloads: 747 F_nyk_pek_00x18.jpg ( Size: 54.68k ) Number of downloads: 743 z.jpg ( Size: 93.21k ) Number of downloads: 811 |
--------------------
Renault
laguna II expression
2003 1.9 dci 107CP |
|
swee7boy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 February 08 ![]() |
eu am umblat akolo akm 2-3 sapt am vrut sa pun niste becuri albastre si de atunci nu imi mai merge nici un bec din masina si knd deschid o usa imi arata ca se deschide toate, cu tot cu porbagaj
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B
2002 Dragos
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
ai facut legaturile aiurea... elimina tot ce ai facut si isi va reveni la normal...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ai siguranta arsa.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
maked |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jordy_seba @ 17 Jun 2008, 14:15) a mea e laguna expression si are acolo sus unde va spuneam de leduri trei becuri( unu pe mijloc cu reglaj pt intensitatea luminii, si doua pe lateral care bat in parti) <span class='edit'>17 Jun 2008, 13:18:</span> legat de ledurile alea rosii.am desfacut plafoniera si nu sunt chiar leduri. iar de legat oare nu ar trebui legate undeva la luminile de pozitie?zic si eu!! pt ca luminile din plafon nu se aprind atunci cand aprinzi farurile.hai ca trimit niste poze <span class='edit'>17 Jun 2008, 14:16:</span> http:http://ancusa.sunphoto.ro/prin_tara/NZGOACUKMZBDNEHEKCA//ancuhttp://ancusa.sunphoto.ro/prin_tara/XLZZIUXFINGFOUCWGRTsa.sunphothttp://ancusa.sunphoto.ro/prin_tara/BFDRIUAWQXMFAPEMPGFo.ro/prin_tara/ZWZQGYWWTUJMNQPALQE scuze pt calitate dar a focalizat camera cam prost insa sper ca se intelege ceva <span class='edit'>17 Jun 2008, 14:31:</span> vad ca nu merge cu link-uri spuneti-mi si mie cum sa trimit pozele,va rog!!! Salut Cred ca asta vroiai sa faci: Poza1 poza2 Poza3 Poza4 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Expression
2002 1.8 16V 125CP
|
|
jordy_seba |
![]()
|
multumesc mult Maked, dar rugamintea mea zi-mi cum ai facut ca sa stiu si eu pe viitor
si inca un lucru cu scuze ca e offtopic-unde gasesc si eu paravanturi pt geamurile din fata? |
--------------------
renault
laguna
2002 1,8 16v
|
|
dominy |
![]()
|
cei care au varianta cu leduri puteti pune o poza cu mufa ?vreau sa vad firele cum sunt legate ...
va rog mult de tot , chiar vreau sa se aprinda si la mine cand pun pozitiile. va multumesc! |
--------------------
renault
laguna 2
- GL 22 DOM
2002 dci 120 hp
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Am sa pun eu o poza cu mufa dar mai spre seara ca acum sunt la servici.
Te mai intereseaza si altceva inafara de mufa,sa stiu ce sa mai pozez. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
maked |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 3 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jordy_seba @ 18 Jun 2008, 10:08) multumesc mult Maked, dar rugamintea mea zi-mi cum ai facut ca sa stiu si eu pe viitor si inca un lucru cu scuze ca e offtopic-unde gasesc si eu paravanturi pt geamurile din fata? Apesi butonul asta: ![]() Imi cer scuze pentru off topic. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Expression
2002 1.8 16V 125CP
|
|
swee7boy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 February 08 ![]() |
$$ilvviu imi poti spune si mie la care siguranta sa ma uit k habar n-am, am schimbat eu unele p'akolo dar nimic ...
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- B
2002 Dragos
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- nu cred ca de la o siguranta arsa iti arata in bord toate portierele deschis si capota si portbagaj... mai degraba o legatura aiurea care nu mai permite calculatorului sa faca distinctia... oricum pe tabloul de sigurante ai simbolizat prin pictograme cui corespunde fiecare siguranta...
|
--------------------
Renault -
- IS 79 MRS
2003 C32 AMG Sportcoupé
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
dacadrean |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 6 May 07 ![]() |
Varianta Dimamique are acele leduri sau beculete ce or fi ele.
|
--------------------
Renault
Laguna
- -
2007 2.0T Lux Dynamique http://www.reno.ro/index.php?showtopic=255881&hl=
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:02 |