jante 17, trecere de la 15
![]() ![]() ![]() |
jante 17, trecere de la 15
gorman |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 27 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|||
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Jantele mai mari se potrivesc cat timp ai avut jante mai mici. Invers e problema.
Singurele tale griji, din punctul MEU de vedere: 1. Ai in talon dimensiunea ? (o sa sara carcotasii sa-mi dea in cap) 2. Se potrivesc la prezoane si ET ? 3. ai luat in calcul costul anvelopelor ? |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
gorman |
![]()
|
Am uitat sa precizez, jantele pe 17 sunt de pe o laguna 2. Cat priveste certificatul...am inteles ca pe certificatele de tip nou, nu se mai trec dimensiunile amvelopelor,desi eu am trecut in certificat amvelope pe 15 si 16 (certif. meu e de tip vechi)
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Da, pe certificatul nou nu este trecuta dimensiunea anvelopelor... insa la revizia periodica se uita pe cartea masinii si acolo sunt...
Cum zicea si colegul mai sus trebuie sa iei in calcul costul mai mare la anvelopele pe 17 , si e mai este problema drumurilor de la noi, gropile o sa-ti faca jantele praf din cauza inaltimi mici (45) a anvelopei. Daca treci peste aceste inconviniente , masina arata mai bine si e mai stabila la drum cu ele ! |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
gorman |
![]()
|
Exista posibilitatea sa merg la RAR si sa-mi trec si amvelope pe 17 pe certificat?
|
--------------------
renault
laguna coupe 2.0T
2008
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Din cate stiu eu DA
|
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.914 Joined: 4 February 09 ![]() |
nu, va trebui sa omologhezi acele roti.
rarul va cere nu stiu ce caertificat de la producator cum ca acele jante sint omologate pentru motorizarea ta si daca nu o ai nu-ti trece nimic. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
eu din cate stiu pe cartea tehnica a masini apare ce dimensiune de jante poti folosi!
la mine apare 16" ->205/55/R16 17" ->225/45/R17 Si pe talon apar jantele cu care era incaltata masina cand am fost la RAR. Daca ma duc cu jante pe 17" nu o sa mi le treaca in talon? Chiar daca in cartea masini spune ca pot pune pe masina asa ceva? |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Masinile care au din fabrica jante la 15 / 16 vin cu discuri de frana de 70 diametru
Cele care vin cu jante de 17, vin cu discuri de 300 diamtru La RAR se pot trece in talon si cele de 17 La revizia tehnica, stai linistit, ca privati nu sunt asa aspri, ca Registrul Auto Roman, astia mai trec cu vederea, sigur nu o sa se ia de jantele tale... Oricum, nu iti recomand jantele pe 17...doar daca la tine in oras, drumurile sunt ca in Germania, altfel, ai de schimbat desul de des, bucse, pivoti, bielete, poate chiar si amortizoare... |
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
- HD-88-CAR
2006 1.9 dci - Dynamique Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Radocanu eu am jante pe 16 si discurile sunt de 300mm..Rectifica dimensiunea de "270" ca o sa inteleaga lumea cine stie ce
![]() Uite aici alte opinii:http://www.reno.ro/index.php?showtopic=71544&hl=jante This post has been edited by dinu_victor_88: 11 Jul 2012, 09:21 |
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
salut eu am jante de 17 si vreu sami schimb discurile de spate dar nush ce dimensiune de dicuri am cum le masor .... in cartea masini scrie ca am jante de 15 si 16 se potrivesc .... dar pe masina am de 17 .....nush daca fostul propietar a schimbat discurile nu cred ca le a schimbat
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Diametru:274mm Grosime:11mm Inaltime:82.2mm Eu asa am..Le-am schimbat de curand si astea sunt informatiile de pe cutia in care am primit discurile
|
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 14:13 |