Insonorizant capota, Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Insonorizant capota, Laguna 1
hardinc |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Pe motoarele diesel este pus insonorizant. Pe aia a mea 2.2 diesel are.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Cristy_re |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 March 09 From: timisoara ![]() |
cauta la dezmenbrari, sigur o sa gasesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 08 ALS
1999/1
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Si eu tre sa caut desi benzina nu prea face zgomot
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
Eu am vazut pe un compresor mare pus niste burete cu un fel de cauciuc pe deasupra , si mi s-a pus pata, dar nu gasesc nicaieri burete d-ala, cred ca era mai bun. O sa intreb pe la dezmembrari poate gasesc vreuna mai de doamne ajuta.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
Cristy_re |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 20 March 09 From: timisoara ![]() |
oves daca iti pui sa imi zici si mie daca se mai aude, totusi benzinaru nu face galagie, cel putin cand o trec de 135, 140 km/ ora parca nu se mai aude nici un motor..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 08 ALS
1999/1
|
|
hardinc |
![]()
|
Nu cred ca o sa simti tu din interior vreo diferenta. Pentru a reduce zgomotul din interior trebuie izolat bine peretele antifoc.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
salut si scuze ca postez aici dar nu am gasit nimic de genul.Am lasat masina la fraimeo laguna 1.2 din 98 care a vrut sa schimbe un bec la ea si cred ca mi-a rupt firul de la capota(cel ce trage capota) cum se mai poate deschide capota fara acel fir,se poate in vreun fel?
|
--------------------
Renault
Laguna 3 grandtour 4 control
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
am avut eu pe benzinar... cand am schimbat capota, am luat capota de pe una diesel... nu este nu stiu ce diferenta, chiar acuma de o saptamana am aruncat-o la gunoi... daca vedeam topicu asta mai repede o dadeam la careva...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
2001/1.9 DCI, 120 hp Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
MatzuJr |
![]()
|
![]() Matzu Group: Members Posts: 333 Joined: 13 February 08 From: Hunedoara,Calan ![]() |
Si deci se poate deschide capota in vreun fel fara maneta din interior?Stie cineva cum?
|
--------------------
Renault
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
nici io la a mea nu am chestie deaiai la capota asa am cumparato am crezut ca intre timp sa stricat si a fost aruncata..........
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Un prieten de-al meu mi-a deschis'o pe dedesubt.O aveam pusa pe canal,s-a bagat sub ea si a deschis'o de acolo.Are 2 chestii care trebuie date intr'o parte,nu prea iti pot explica.
|
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
MatzuJr |
![]()
|
salut,ma intereseaza pe unde a bagat mana sa ajunga la cele 2 iale.Cica a tras de cablu pana a iesit juma de metru afara din bord,dar mai mult nu a putut sa traga,cred ca sa rupt numai de la 1 din ele.
|
--------------------
Renault
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
pai s-a rupt la prima iala... baga mana pe langa radiator... vezi pe unde ai acces pana sus acolo... cam pe langa faruri sunt ialele alea....
|
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
scorpion i |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 5 May 10 From: Craiova ![]() |
cauta pe forum ca sa mai vb despre acea ceva, am inteles ca ar fi niste sigurante acolo si se apesi cu o surubelnita........si sar....
|
--------------------
renault
laguna 1
- GJ-84-ALN
11-1998 1.8: 16 v: 120 cp. RXE, gpl milano
|
|
MatzuJr |
![]()
|
Salut,am reusit de am desfacut capota pe sub ea,cu greu,si acum am nevoie de 2 iale.Cine stie daca se potrivesc de pe laguna 1 faza 1 pe laguna 1 faza 2.In principiu ar trebui ca este aceeasi capota????Dar cine stie,acum caut pe la dez dar toti au laguna 1 faza 1.
|
--------------------
Renault
- Hd
2.0 dci m9r 12.2009
|
|
fascistu |
![]()
|
se potrivesc ca am pus eu.... am iale de la ph2 ...a mea e ph1... deci merge si invers....
This post has been edited by fascistu: 2 Sep 2011, 23:12 |
--------------------
Renault
Laguna II
- AR 02 KID
|
|
hakkinen18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 11 From: Zalau/Oradea. ![]() |
sal.am un renault laguna 1 break si mi sa rupt yala din dreapta si am cumparat una din dezmembrari de pe un laguna 1 hatchback si nu potriveste pt ca cea de pe hatchback este cu un cm mai inalta si imi statea capota ridicata de dreapta.solutie?am pus 3 saibe pe fiecare surub intre yala si caroserie astfel coboara yala.
|
--------------------
renault
laguna
1998,1.6,16v
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
MatzuJr: Mai stii cum ai desfacut capota? Ca si a mea a ramas intepenita dupa de mi s-a desfacut cablul si na..nu mai pot sa desfac capota. Stie cineva pe unde se poate desface capota in afara de modul normal...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TO488BX
1998 cm3
|
|
johnny17 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 14 October 09 From: zalau sj. ![]() |
si totusi zgomotul motorului este prea mare , nu numai la masina mea am mers recent cu masina unui prieten, si e la fel tot laguna break ca si a mea era . ce sa r putea face pt a se reduce zgomotul motorului in interiorul masini?
|
--------------------
renault
laguna 1 ph 2
- sj 17 mlm
1998 1,6 16v Ac Break
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 23:43 |