probleme motor
![]() ![]() ![]() |
probleme motor
motza |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 January 11 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Facelift/Privilege
|
|||
ionut_dim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 June 10 ![]() |
verifica EGR,e posibil sa fie de acolo.
|
--------------------
renault
megane
- gl 07 yeg
1.5dci 75kw 2004
|
|
motza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 January 11 From: Craiova ![]() |
poi daca er fi egr.ul ar trebuii sa scoata fum,da nu scoate deloc fum ,o duc in 4000 de r/m si nimic.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Facelift/Privilege
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu este obligatoriu sa scoata fum daca ai probleme cu EGR-ul, eu iti garantez ca problema este la EGR (infundat) si teava de recirculare gaze.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
motza |
![]()
|
e posibil,am pus un teste'r din ala universal si mi.a arat ceva de recircularea gazelor,da nu sunt convins ca egr'ul. si asta sa imi blocheaze acceleratia..?
6 Jan 2011, 17:17: din ce am inteles de la un prieten,supapele de la egr nu se mai deschid si d'asta imi taie si acceleratia si cica se rezolva cu un spray de curata egr.sper sa se rezolve asa si sa nu fie altcv. This post has been edited by motza: 6 Jan 2011, 17:17 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Facelift/Privilege
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
egr si sonda lambda(asta stiu ca facea probleme la logan, la megane nu stiu sa iti zic)
This post has been edited by aleksanders: 6 Jan 2011, 17:18 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Recircularea gazelor este facuta de EGR, daca ai EGR-ul infundat scade brusc puterea masinii.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Oricum se recomandă să cureți EGR-ul cam la fiecare 60 000 de Km, deci curăță-l și vezi dacă asta îți rezolvă problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Se demonteaza de pe masina si se curata temeinic... nu doar cu spray... vezi ca exista thread cu operatiunile...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
motza |
![]()
|
stiti pe undeva in craiova unde sa-l pot curata ,ca eu nu ma bag:d
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Facelift/Privilege
|
|
Oltenica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 1 February 09 ![]() |
salut am si eu ceva probleme si vreau sfaturi
megane II 2003 1.5dci 1 la relanti cam tremura din cand in cand 2 intre 2600si 3100 rot /min se pune in nas(asta daca nu accelerez brusc) 3 cand e motorul rece si accelerez putin mai brusc scoate un fluierat ciudat (iarna la minus grade) mentionez ca am pus pe testere si nu-mi arata nimic, nu pierde ulei am schimbat toate filtrele si uleiul am curatat egr-ul acum 10000km This post has been edited by Oltenica: 10 Jan 2011, 21:28 |
--------------------
Renault Megane II
1.5dti
- mh77tdi
2003
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Salut,problema cu datul in nas si cu suieratul o aveam si eu la Laguna 1.9 DCI...Si a fost turbina de vina.Am reconditionat turbina si totul a fost ok.
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
motza |
![]()
|
am curatat egr.ul si la fel..poate sa fie filtru de aer imbacsit si si sa.mi mai ia din putere?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Facelift/Privilege
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Pai tu crezi ca faci vreo treaba daca nu verifici tot amanuntit? O iei pe rand, cate o operatie pe zi? Verifica filtre, egr curatat, dar nu doar egr-ul, ci si conducta care duce in motor. Degeaba ai curatat egr-ul daca conducta este infundata. Daca ai sti ce namol se strange acolo....(am curatat cateva si este nasol ce e acolo).
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
motza |
![]()
|
am curatat.o si mi.a zis ala k nu avea chiar asa mult,mai ramane sa schimb fltru de aer si dupa sa vedem ce mai trebe,turbina nu e problema,da pompa de inalta poate sa faca astfel de probleme?...adica la drum intins in timp ce accelerez mi se taie acceleratia si parca franeaza singura;))bn ca dupa ii da drumu(asta intre 2000 si 3000 de r/m).
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2007 Facelift/Privilege
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
@motza: Uite un citat din regulamentul forumului asta:
"d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor." |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 18:06 |