Ati facut vreodata reclamatii?, Si cum s-au rezolvat
![]() ![]() ![]() |
Ati facut vreodata reclamatii?, Si cum s-au rezolvat
meganus_bicorpus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
|
||
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|||
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
asa poate ai invatat cum sa te comporti inca inainte de cumparare. si cand vine problema nu mai stai la joaca. strangi acte frumusel si anunti opc. nu povesti nemuritoare de fidelitate, de etc, ca ii doare prea putin teoria.
cum se manifesta o problema, si la masina, anunti din prima, ceri hartii doveditoare si vezi ulterior. caci e posibil ca un defect care e ingarantie reparat si se manifesta ulterior expirarii garantiei minime contractuale poti forta nota la opc pt un defect de produs iremediabil, prin care trebuia sa fii despagubit cu cotravaloarea produsului. tu cand anunti problema, ceri remedierea problemei in conditiile legale (reparare inlocuire, returnarea contravalorii). Daca produsul se afla in primele 6 luni atunci defectul e considerat de NOU, si ti s-a vandut un produs defect din prima care atrage dupa sine alte complicatii pt vanzator. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
Reclamat la OPC Serus + Renault Nissan Romania pentru multiple probleme in garantie la un Nissan, ei au raspuns (serus) facand fals in declaratii in fata organelor statului, a urmat expunerea acetui mic amanunt ( ce are ca pedeapsa inchisoarea) in 2-3 convorbirii cu Vocea Clientului Nissan, apoi a sunat telefonul si am fost la Auto Cobalcescu ( jos palaria -ulterior am fost si la revizie si voi merge mai departe), unde am rezolvat 90 % din reclamatii adica:
- s-a vopsit integral plafonul - s-a inlocuit macara geam stg fata- -s-au inlocuit bascule fata si un amortizor cu tot cu arc- s- inlocuit tapiteria scaunului soferului - s-a inlocuit o cruce de cardan. Daca ei nu comiteau greseala aia atunci nu se rezolva nimic... Avantajul meu e ca am pastrat toate hartiile masinii. |
--------------------
a
a
a
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:41 |