ce jante sunt astea? + vopsire
![]() ![]() ![]() |
ce jante sunt astea? + vopsire
///GHOST |
![]()
|
||
![]() I love my FluFlu Group: Members Posts: 72 Joined: 10 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2013 dci Dynamique
|
|||
andrei1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 12 April 11 ![]() |
cred ca sunt tomasson tn1:
http://www.tomason.de/tn1.php?catid=6 pentru vopsire, eu am fost la baietii astia: http://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope...trieri-etc.html rezultatul a iesit foarte bine doar ca au intarziat destul de mult ar trebui sa ii suni sa faci o programare si sa iti dea un termen exact spor ![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1.6 16v
|
|
///GHOST |
![]()
|
QUOTE(andrei1989 @ 11 Dec 2014, 11:56) cred ca sunt tomasson tn1: http://www.tomason.de/tn1.php?catid=6 pentru vopsire, eu am fost la baietii astia: http://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope...trieri-etc.html rezultatul a iesit foarte bine doar ca au intarziat destul de mult ar trebui sa ii suni sa faci o programare si sa iti dea un termen exact spor ![]() Merci mult, eu am cautat de mi-a venit rau si degeaba ![]() PS - culmea, dealer-ul pe Romania se afla chiar in judetul meu ![]() This post has been edited by ///GHOST: 11 Dec 2014, 18:10 |
--------------------
Renault
Fluence
2013 dci Dynamique
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
gasesti pe olx tomason tn1... si 4x100 si alte prinderi...
iesi mult mai bine sa le iei sh mai ales ca tot vrei sa le vopsesti, dar sa le verifici sa nu fie sudate sau strambe rau. ps: sper sa le iei pe 17-18 ![]() This post has been edited by eugenTL: 11 Dec 2014, 18:44 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
///GHOST |
![]()
|
QUOTE(eugenTL @ 11 Dec 2014, 18:43) gasesti pe olx tomason tn1... si 4x100 si alte prinderi... iesi mult mai bine sa le iei sh mai ales ca tot vrei sa le vopsesti, dar sa le verifici sa nu fie sudate sau strambe rau. ps: sper sa le iei pe 17-18 ![]() Clar pe 18 altfel nici n.are rost sa ma deranjez sa le schimb. Pe olx n.am gasit decat 3 anunturi, eu am nevoie de 5x114.3 oricum. Din ce am gasit pe un alt site, pot sa aleg eu ce culoare vreau cand le comand. Mai am timp sa ma gandesc pana in primavara la ce si cum o sa fac, important e ca in sfarsit fac pasul asta...de cand am luat masina tot fac planuri ![]() Felicitari pentru upgrade-urile facute la masina apropo. Arata bini di tot e ce trebe ![]() This post has been edited by ///GHOST: 11 Dec 2014, 21:28 |
--------------------
Renault
Fluence
2013 dci Dynamique
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Andrei, cam cat costa vopsirea unui set de jante la baietii aceia?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
andrei1989 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 12 April 11 ![]() |
@ghost: eu n-am tn1, as fi vrut un set totusi...
@bacu: 550 am dat pt un set de 17", vopsea perlata si cu lac de protectie (50ron extra pt lac), dar asta a fost acum 2 ani jumate, nu stiu ce preturi mai practica |
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1.6 16v
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ok, bine de stiut, multumesc!
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
///GHOST |
![]()
|
QUOTE(andrei1989 @ 12 Dec 2014, 11:53) @ghost: eu n-am tn1, as fi vrut un set totusi... Nu, ma refer la astea de care zici ca le-ai vopsit, eram curios sa vad cum arata dupa 2 ani. Intre timp am gasit si arcuri...o sa mai caut si alte modele de jante. Daca are cineva niste recomandari de jante r18, in 5-9 spite, usor concave, va astept aici. |
--------------------
Renault
Fluence
2013 dci Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:50 |