SHELF LOAD COVER HATCHBACK, pierdut raftul care acopera portbagajul la laguna3
![]() ![]() ![]() |
SHELF LOAD COVER HATCHBACK, pierdut raftul care acopera portbagajul la laguna3
tisa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 / berlina
- BZ-05-WMJ
|
|||
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
La francezi gasesti pe net destul de usor ... acum cu transportul nu stiu cum te descurci.
http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/133971980.htm?ca=8_s http://www.leboncoin.fr/equipement_auto/133386364.htm?ca=8_s si dupa cum zice omul in primul anunt la Renault e vreo 90 de euro asa ca sa te pregatesti sufleteste This post has been edited by naighba: 9 Dec 2010, 10:31 |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Din pacate nu stiu daca 1% din cei care vand spre exemplu pe boncoin, trimit in grozava tara Romania.
![]() Eu m-am saturat sa ma tot rog de ei. Intradevar gasesti piese la preturi avantajoase, insa sa ai pe cineva sa ti le cumpere acolo. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Asta din cauza ca 50% din anunturile de le leboncoin sunt false ... sau tzepe. Eu deja sunt satul ... nu va zic ca am dat si peste romani care trag tzepele asa ca nu mai comentez
![]() Ca sa dezvolt ... romani care vand diverse masini ... cazul meu Laguna 3 GT la 14.000 de euro. Normal ca nici un numar de telefon nu exista sau suna pana intra mesageria si nimic si cand le trimiti mail incep sa iti explice ca de fapt el este un englez, german, austriac etc care s-a despartit de nevasta si trebuie sa vanda masina pentru partaj etc etc ... ca el acum e nush pe unde si sa ii trimiti bani intr-un fel sau altul pentru a fi sigur ca vinde masina etc etc . De unde stiu ca sunt romani ... ei dupa vreo 3 mailuri in franceza am hotarat sa ii trimit si unul in romana si surpriza ... raspunsul lui a venit tot in romana ![]() ![]() Asta e dezavantajul unui site care functioneaza cu anunturi gratuite. Pacat .. din cate stiu este unul din cele mai accesate situri pentru a cauta orice in Franta. This post has been edited by naighba: 9 Dec 2010, 11:33 |
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai si atunci capacul de portbagaj de laguna 3...20 de euro??
De asta zic, tu ai venit cu exemplul. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
didiland11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 29 May 07 From: Iasi ![]() |
QUOTE(naighba @ 9 Dec 2010, 11:21) Asta din cauza ca 50% din anunturile de le leboncoin sunt false ... sau tzepe... cand le trimiti mail incep sa iti explice ca de fapt el este un englez, german, austriac etc care s-a despartit de nevasta si trebuie sa vanda masina pentru partaj etc etc ... ca el acum e nush pe unde si sa ii trimiti bani intr-un fel sau altul pentru a fi sigur ca vinde masina etc etc . imi suna extrem de cunoscut. ![]() aceiasi poveste o poti primi si pe site uri like mobile.xx |
--------------------
Renault
Laguna III 1.5dci
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:30 |