INCALZIRE, AER CALDUT
![]() ![]() ![]() |
INCALZIRE, AER CALDUT
vasilache |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 12 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
Dacia 1410
- SM 24 NAD
|
|||
radulescuraduflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 24 March 07 ![]() |
0754777333 iti ofer gratis modul de curatare.ieftin bun si a dat roade de nici nu iti vine sa crezi.renault 25 din 1991.avea dinozauri instalatia in ea.am invatat-o si eu de kla cineva mai batran!
|
--------------------
renault
25td
1991 td b290
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Vasilache, daca ai bagat praf pentru astupat porii, sigur ai anfundat si caloriferul mai rau si nu cred ca schimbarea antigelului va rezolva ceva.
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
vasilache |
![]()
|
Ma gandesc sa scot radiatorul imi poate da cineva sfaturi pentru scatera lui de sub bord, daca sunt poze e perfect.
|
--------------------
Dacia 1410
Dacia 1410
- SM 24 NAD
|
|
ReTeX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 22 October 10 ![]() |
QUOTE(radulescuraduflorin @ 7 Jan 2011, 12:04) 0754777333 iti ofer gratis modul de curatare.ieftin bun si a dat roade de nici nu iti vine sa crezi.renault 25 din 1991.avea dinozauri instalatia in ea.am invatat-o si eu de kla cineva mai batran! Oferi modul de curatare doar la telefon ? Interesant ar fi sa l postezi aici pentru ca suntem mai multe persoane care avem problema asta cu caldura si ar fi bine sa stim toti o solutie buna de curatare a instalatiei. |
--------------------
Renault
R19
1992 F3N-L740
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Vasilache daa ils coti ce rezolvi ? greu d ecrezut ca vei rezolva in vreun fel ..poate un fel de detartrant ceva sa pui in radiator ..dar nu recomand ...
Stii ceea ce faci tu ? Azi infunzi poriii ..maine vrei sa ii desfunzii... |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
vepman, daca solutia nu ataca: aluminiu,cupru,plastic,solutii de lipit, cauciuc, de ce sa nu recomanzi?
Puteti folosi inclusiv detergent automat, acele granule care se dizolva in apa ajuta mult la eliminarea impuritatilor. Ideal este sa aveti o pompa electrica, pe care o montati astfel incat sa puteti pompa in sistemul pe care doriti sa-l curatati, in sens invers decat circula apa (agentul de racire) in mod normal. De asemenea , ideal este sa puteti folosi apa la 80-90 grade, cel putin cu dero automat daca nu si cu alta solutie care curata si nu atata componentele. Am folosit aceasta solutie si este una buna. Am scris ceva mai sus, intr-o sticla de 2 litri, depuneri de aproximativ 2-3 cm pe fundul recipientului. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
vasilache |
![]()
|
Are cinva poze operatiune scos caorifer mi-ar fi super utile. Multumesc
|
--------------------
Dacia 1410
Dacia 1410
- SM 24 NAD
|
|
adrianos787 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 25 January 09 From: ARAD ![]() |
DRAGI COLEGI am observat ca multi aveti probleme cu caldura din masina si multi folosesc diferite solutii pentru desfundat instalatia de racire a masinii sau astupat pori sau scurgeri va dau un sfat !!!NU MAI FOLOSITI SOLUTII GRANULATE PENTRU PORI SAU SCURGERI este o solutie sub forma de gel de la liquimoli foarte buna si nu afecteaza celelalte celule.folositi solutii sub foma de gel sau solutii liqide. TOATE CELE BUNE SI SA AUZIM DE BINE!!!
|
--------------------
renault
19 chamade
- AR 24 RDN
1990 1721cc multipunct
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate Adrianos. Fratilor nu va suparati pe mine pentru ce va spun, nu aveti caldura dar nici nu vreti sa o faceti. Tot vreti solutii si atat.Vi s-a spus clar, vreti caldura dati jos caloriferul, il curatati sau inlocuiti dupa caz si aveti caldura. Eu asa am facut cu vreo 3 luni in urma si vreau sa spun ca am caldura in masina de nu pot sa dau drumul la ventilator si treaba cu furtunul cu presiune nu prea da roade, altfel il cureti cind e dat jos de pe masina.DACA mai aveti nevoie de ajutor va stau la dispozitie, am lasat mai sus si nr de telefon 0763 699 923
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
andishors |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 3 May 10 ![]() |
fratilor voi sunteti olteni ? nu va apucati sa desfaceti juma' de masina de dragul de a o desface, mai ales pe frigul asta! faza asta cu demontatul ar trebui sa fie ULTIMA pe lista solutiilor problemei. nu va sfiiti sa curatati toata instalatia... detartrant, otet, solutii de curatare, apa cu presiune(asigurandu-va ca solutia pentru curatare nu ataca aluminiu,cauciuc...se gasesc in comert)... daca tot nu se desfunda demontati-l, dar sa va asigurati ca nu mai e nici-o alternativa de a-l curata. sa nu va aud de pori si solutii de astupat porii! nu exista pori, exista doar fisuri(mai mici sau mai mari). unele pot fi reparate(sudate,lipite) altele nu(se inlocuieste componenta defecta). de obicei apa va curge pe la pastilele anti-inghet(ruginite si fisurate) sau pe la imbinarile furtunelor.
|
--------------------
Renault
Super 5
- B 45 XYZ
1988
|
|
vasilache |
![]()
|
fratilor... m-am chinuit sa il scot da nu reusesc, am cateva intrebari:
1 cum iese radiatorul din motorr, acolo la imbinarea cu zona motorului sunt niste fante de plastic care nu stiu cumsa le scot si nu as vrea sa le rup, poate imidati un sfat; 2 cum naiba scot radiatorul de sub bord, am desfacut bordul si panoul de control al mecanismului de aer si nu inteleg ce sa desfac sa isi dea drumul chiar trebe sa desfact tot bordul Astept raspunsurile cu nerabdare, va multumesc |
--------------------
Dacia 1410
Dacia 1410
- SM 24 NAD
|
|
ReTeX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 22 October 10 ![]() |
da i un mesaj lui john reno ca el stie " cat e ceasu"
![]() |
--------------------
Renault
R19
1992 F3N-L740
|
|
john reno |
![]()
|
Salut Vasilache, vezi ca mai este un topic numit calorifer infundat, citeste cu atentie si daca mai ai nelamuriri am lasat si numar de telefon mai sus. Bafta
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
john reno |
![]()
|
Daca mai are cine nevoie de ajutor poate suna aici 0721 202 511
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 02:03 |