Curge lichidul de frana, curge pe undeva dar nu stiu pe unde
![]() ![]() ![]() |
Curge lichidul de frana, curge pe undeva dar nu stiu pe unde
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Am vrut eu oricum si inlocuirea lichidului, asa ca da, asa am facut.
Treaba buna, acum ingheata franele. Pacat ca si asa este frig afara de ingheata. ![]() This post has been edited by cosmin_69: 31 Oct 2017, 23:38 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Era cumva corodat cilindrul......si prezenta apa in etrier?
Daca s-a gasit coroziune atunci era recomandat schimbul etrierelor pereche.....pe langa lichidul nou. |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ce marca de etrier ai pus?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cosmin_69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.333 Joined: 16 February 10 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu stiu sa zic ce avea, dar curgea prin spatele cilindrului etrierului iar mie nu mi l-a lasat fiindca au zis ca trebuie sa-l dea in schimb, asa daca il luam acasa vedeam mai de aproape despre ce era vorba.
Etrierul nou montat este TRW. This post has been edited by cosmin_69: 2 Nov 2017, 22:43 |
--------------------
renault
Megane IV
2018 renault sedan IV ex. renault megane II si nou in renault megane sedan IV gris titan
|
|
daniel megane 2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 March 17 ![]() |
Buna seara. Stie cineva cum se numest piesa din poza ? pierd lichid de frana pe langa ea. la 3-4 zile trebuie sa reajustez nivelul de lichid. Multumesc
Attached thumbnail(s) 23632597_894490110710776_5256484477062941503_o.jpg ( Size: 66.72k ) Number of downloads: 255 |
--------------------
Renault
Megane 2 berlina
2005
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ai citit primele postari unde este explicat ce este.....si cum se rezolva?
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daniel ... tu umbli cu masina in conditiile in care pierzi lichid?????
Fa tuturor un bine si mergi la service si remediaza ... sub nici o forma nu iti mai plimba fundul cu masina ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
tr_viorel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 11 January 08 From: Craiova, Dolj ![]() |
Piesa respectiva, este montata pe furtunul pe care circula lichidul din rezervorul frana/ambreiaj si duce la rulmentul de ambreiaj. La fiecare apasare a ambreiajului, se scurge putin lichid pe la inelul de etansare montat in racordul acestei piese cu furtunul de care s-a vorbit anterior. In timp acest inel nu mai etanseaza. Eu am schimbat acest inel, dar tot nu am rezolvat, pana nu am comandat si schimbat conducta cu totul la reprezentanta. Nu imi amintesc precis, dar cred ca a costat cam 250 lei, cu manopera inclusa. Am citit pe Forum, ca au fost colegi, care au scos aceasta piesa, dar eu neavand posibilitatea sa inlocuiesc T-ul de racord, cu un cilindru de racordare, am preferat sa inlocuiesc tot ansamblul. In primele saptamani de la inlocuire, pedala de ambreiaj avea alta pozitie la debreiere, apoi si-a revenit.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.1
dec. 2005-confort expression, 1,5dci, 101HP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:38 |