raman pozitiile aprinse
![]() ![]() ![]() |
raman pozitiile aprinse
bogdan razvan |
![]()
|
||
bogdan Group: Members Posts: 243 Joined: 20 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- ct 90 box
2001 dinamique
|
|||
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Nu vreau sa te sperii, dar:
Prima varianta:s-ar putea sa fie un scurt-circuit pe undeva pe cablajul electric.Unde anume, numai un electrician bun poate sa depisteze asta. Incearca si nu mai circula cu masina si du-te direct la un electrician.Cat timp o tii parcata, tine-o cu bateria decuplata. A doua varianta, blocul de lumini defect. Eu am patit-o la un Tico mai demult, scoteam cheia din contact si ramaneau pozitiile aprinse...Intr-un final, dupa o jumatate de ora de umblat prin masina (incepuse sa miroasa puternic a izolatie arsa) am gasit scurt-circuit la cablajul de la bara spate.Era sa iasa urat de tot, cat pe aci sa folosesc extintorul.Deci nu e de gluma.... |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
offf
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- ct 90 box
2001 dinamique
|
|
bogdan razvan |
![]()
|
am rezolvat problema a 2-a zii pe lumina am obs ca pozitia de la blocul delumini a ramas blocat pe pozitii aprinse.am fost nevoit sa fortez un pic si dupa cateva miscari succesive fata spate si-a revenit si de atunci nu am mai avut aceasta problema,topicul se poate inchide,multumesc
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
- ct 90 box
2001 dinamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:20 |