Sfat achizitie, Megane 3, Skoda Octavia, altele
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie, Megane 3, Skoda Octavia, altele
aLecsunder |
![]()
|
||
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|||
megax96 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 15 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Alegerea intre 5 si 6 trepte depinde mult de tot si de masina si cum sunt rapoartele cutiei.
Teoretic in 6 trepte ar trebui sa fie mai ok la consum, dar nu folosi ca regula generala pentru ca nu se aplica in toate situatiile ci depinde de la masina la masina. 6 trepte o sa schimbi ceva mai des si e putin enervant daca tii la consum si schimbi des treptele. incearca masinile, difera de la o masina la alta etajarea probabil o sa vezi la drivetest. megane 3 1.6 16 v 6 trepte la 130 o sa ti se para supraturata spre exemplu (sau cel putin mie mi se pare), pe cand un mitsubishi lancer 1.8 16v in 5 trepte nu o sa ti se para deloc supraturata la aceeasi viteza desi are mai putine trepte. Va fi o alegere de gust, personal parerea mea e sa eviti masinile/motoarele cu 5 trepte de la renault, am experiente foarte proaste cu ele. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2009/Dinamique
- B-03-XLD
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Cel mai important e sa iti place tie masina , sa n-ai regrete ca ai ales una constrans de nu stiu ce mica diferenta ori parere gasite pe net.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
dodox |
![]()
|
![]() Liber cugetator Group: Members Posts: 127 Joined: 16 July 07 From: Bucuresti(RO) ![]() |
Si eu recomand 6 trepte, se simte diferenta dupa cateva ore de condus pe autostrada.
A mea are 5 trepte(1.5 dci 86cp) si are cam 2900-3000 de ture la 130kmph pe vitezometru. Acelasi lucru l-am auzit la un prieten cu golf5 1.9 tdi care se cam oftica ca nu a optat pt 6 trepte(facea 100 eur fara tva in plus) |
--------------------
Renault
Megane
Sedan Manager 1.5dci 85cp 2007 gri acier
- SB-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:26 |