Nu merge turometru
![]() ![]() ![]() |
Nu merge turometru
R25_V6 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault 25 bacara
R25
1989
|
|||
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
sal ! Masina nu are 'compiuter' pentru turometru, semnalul vine de la bobina. Daca te uitai prin forum gaseai problema ta, asa ca am cautat eu pentru tine ----------
http://www.reno.ro/Vreau-sa-imi-pun-turometru-t90125.html Precizez ca bobina si modulul de aprindere e la fel si la 19 ,21, 25 (inclusiv V6) Spor la treba. |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
R25_V6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 31 October 07 ![]() |
multumesc pentru ajutor da am o problema, pe mufa aia cu 3 fire pe firul din dreapta cum te uiti din fata la bobina este 13,5 volt cel din mijloceste masa si este cel din stanga este 13 volti eu ma gandeam ca poate este stricata bobina tu ce zici
MUFA MUFA +14V -- 13.5V 0 0 0 00 0 0 0 0 FISA DELCOU ASA ARATA BOBINA MEA This post has been edited by R25_V6: 19 Dec 2007, 19:11 |
--------------------
renault 25 bacara
R25
1989
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
sal! incearca sa scoti firul din dreapta si trage alt fir din mufa catre turometru. Poate undeva pe traseu face scurt cu un alt fir care are +12v si automat are tensiune si din aceasta cauza nu merge nici turometrul. Sau poate sa mai fie o problema -- turometru defect.
Totusi incearca cum am zis eu si atunci vezi exact. firul din stanga e 12v(tensiunea bateriei) cel din mijloc este masa, minus iar cel din dreapa e pentru turometru . Daca nici asa nu merge s-ar putea sa fie problema cu modulul de aprindere. Spor la treaba ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
tig3r_4u_14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 September 10 ![]() |
Buna.am si eu o problema cu turometrul nu mai merge de ceva timp.a mers intr`o zi vreo ora apoi iara nu a mai mers muulta vreme.care sa fie problema ?ma poate ajuta cineva cu o schema unde sa verific daca e stricat sau nu sa merg sa cumpar alt bord de la dezmembrari si sa il montez.va rog ajutatima.va multumesc
|
--------------------
Renault
19
1,7 injectie multipunct , 1992
- HD 09 MZJ
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Salut.
verifica mufele ce vin pe aprinderea electronica, sa nu fie vreu contact slab pe acolo. Daca nu, poate fi ceasul de bord defect. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
Globetrotter2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 11 February 11 ![]() |
Pentru ... Turometru de Benzina si Alternator DIESEL cum fac sa mearga?
![]() Masina e DIESEL dar bordu si instalatia e de benzina... This post has been edited by Globetrotter2: 12 Feb 2011, 22:16 |
--------------------
Renault
25 TDX
1990 Baccara
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 13:30 |