Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ce ne poate spune testerul la Megane 1, cat de destept e calculatorul

ovidiu_sibiu
post 19 Nov 2010, 18:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna, ma intreb cat de destept e calculatorul de Megane 1, cate date stocheaza, cate informatii ne poate da? Doar diagnosticheaza o problema daca exista, sau poate da mai multe detalii despre masina? Sa vedem , de la lume adunate si patite, sau de mecanici stiute, care sunt toate informatiile care se pot afla la tester, sau daca sunt si alte moduri de citire a calculatorului.
Numa bine, la toata lumea.

--------------------
Renault Megane 2002
Renault Megane Grandtour 1.9 dci 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alinemy
post 8 Dec 2010, 17:44
Post #2

Membru incepator

am si eu o problema.ma ajuta cineva si pe mine sa descifrez un bon de ala de la tester.mentionez ca tipul de la tester mi a zis ca e ok nu am nimic totul e in regula.dar mi sa parut cam bataie de joc.cred ca testul e facut in graba numai ca sa mi ia banii.
pe bon scrie cam asa:

x431 DIAG Report launch
smartbox:980245079800
data:6/15/2002 3:33 am
total coduri: 001
COD001:
13G Saved memory Memory
lost.

--------------------
renault megane 1996
megane RXE 1.6,1996, 16v
+
jungle_21
post 27 Dec 2010, 20:01
Post #3

Membru autentic

From: Mures

Eu am pus pe tester un Megane 1 si mi-a dat destule info inclusiv o eroare la sonda lambda, nu i-am retinut codul, dar dupa spusele lor(ale celor din service) ar necesita inlocuirea acesteia.Cu toate ca nu prezinta simptome cum ar fi consum marit sau mers aiurea al motorului.Probabil ca depinde si de tester cant de informatii gasite.

--------------------
Opel/Renault Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch "04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti
Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
+
romeo3108ro
post 27 Dec 2010, 21:03
Post #4

Conducator de Twingo

From: Dirty Bucharest

depinde despre ce tester este vorba,cel normal de renault(ddt sau clip)poate arata valorile reale(acestea depind de tipul de motorizare) si arata pe langa codul de eroare(combinatie de cifre) si explicatia codului de eroare(ex.:circuit sonda oxigen amonte); tipul de defect este si prezentat actual sau memorat.In functie de tipul de calculator al masinii care este accesat se pot actiona si diversii senzori sau actuatori pe care calculatorul accesat ii gestioneaza(ex.:motorizare 1.6 se poate actiona motoras pas cu pas din calculator de injectie,inchiderea centralizata din calculator de habitaclu)

--------------------
i help if i can
Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH
Twingo 1.2 16 ventricole
ex angajat renou :))
Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 15:07
Dacia