[VAND] Semnalizari one touch, O atingere mai multe blink-uri de semnalizare
![]() ![]() |
[VAND] Semnalizari one touch, O atingere mai multe blink-uri de semnalizare
cristyyy2003 |
![]()
|
||
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|||
ggaby |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 14 May 08 ![]() |
Pt. un Volov S40. Am nevoie doar de iesire cu relee, pt ca firul comun la mine este de +7V. Intrarea nu e problema ca pot sa pun si 0 si +12V.
|
--------------------
Seat
Ibiza
2002/3 usi
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@ggaby: nu stiu daca merge. doar pe incercate..
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
ggaby |
![]()
|
Zi-mi te rog ce intrari si iesiri are modulul. Presupun ca are cate un fir de stanga, dreapta care se activeaza pe 0 sau +12V pe intrare si daca pe iesire ai 2 relee atunci e ok, o sa mearga.
19 Apr 2012, 20:25: Cred ca ai omis replayul meu, ti-as fi trimis pe privat dar nu am inca dreptul. Mersi si scuze. 20 Apr 2012, 10:17: Spune-mi doar daca are relee pe iesire. Un pret cu transport te rog. Mersi This post has been edited by ggaby: 20 Apr 2012, 10:17 |
--------------------
Seat
Ibiza
2002/3 usi
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
ai PM
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
ggaby |
![]()
|
Salut, lasa-mi pe PM mailul tau sa iti dau adresa de livrare. Mersi.
|
--------------------
Seat
Ibiza
2002/3 usi
|
|
comfort_auto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 8 January 10 ![]() |
exista 2 tipuri de semnalizari. omul nu stie de care sa iti trimita.
una pe + una pe - de care vrei? This post has been edited by comfort_auto: 24 Apr 2012, 08:15 |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
ggaby |
![]()
|
Nu inteleg atunci de ce nu ma putea intreba asta. Eu cred ca nu are interes sa-si vanda produsul. Eu am intrebat daca are iesire cu relee si tot nu am primit raspuns.
|
--------------------
Seat
Ibiza
2002/3 usi
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
te-am rugat sa dai un telefon sa afli raspunsuri tehnice.
anuntul e pus pentru dacia - Renault |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
ggaby |
![]()
|
Ok, lasa, daca nu vrei sa imi zici aici atunci caut in alta parte. Vad ca nu aveti interes sa vindeti si pentru alte marci
|
--------------------
Seat
Ibiza
2002/3 usi
|
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
daca opresc semnalizarea dupa 4 clickuri el continua? ca am acasa un modul identic si e deranjanta treaba pe octavia I. Adica isi face treaba dar prea mult cateodata!
|
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
daca esti in stare sa dai un impuls foarte scurt in sens invers, se opreste
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
raresvintea |
![]()
|
Si asta e foarteeeeeee deranjant. Adica daca e facut cu CAP nu ar trebui, dar deh treaba facuta de mantuiala, intrebam sa vad daca s-a mai schimbat ceva....
|
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
ai avut termen 1 luna sa il incerci sa sa il trimiti inapoi. din pacate nu ai facut asta.. cu CAP
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
|
|
raresvintea |
![]()
|
Dar sigur nu cu cap a fost gandit modulul. Zile bune, poate vor sti si altii ca are un bug enervant modulul.
Scuze de offtopic... ![]() This post has been edited by raresvintea: 4 Jun 2012, 16:40 |
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
Salutare!
tot intreb in stanga si in dreapta de vreo doua saptamani: vreau sa montez pe megane 2 un modul de semnalizare impuls si habar nu am. la mine pe Logan am montat singur. insa pe megane-ul respectiv pe care am vrut sa montez, surpriza: alta mufa, alta configuratie(ma luasem dupa parerea carciumarilor: e la fel domne, e identice ca instalatie). am rugamintea, daca se poate sa-mi urcati niste poze, scheme electrice, ceva de ajutor ca sa pot monta astfel de modul one touch pe Megane 2. culmea e ca ieri dimineata am vazut pe unu in trafic cu un Megane shake-it, ce avea semnalizare cu 3 click-uri si m-a indarjit tare. |
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
mihaibejan99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 June 10 ![]() |
salut, pe Cilo III se poate monta modulul one-toch ? pe Bucuresti poti asigura montajul acestuia ? multumesc
|
--------------------
renault
clio 3 1.4 16v
2007 dynamique
- B - 111 - TAE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |