faruri cu reglare automata
![]() ![]() ![]() |
faruri cu reglare automata
bulls_lx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 19 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault laguna 2
privilege
- tm27kkk
2002
|
|||
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai sunt topici pe tema asta aici. Pot fi sistemele mecanice care citesc pozitia masinii (langa 2 roti), motorasele de regralre faruri, electronica de comanda sau un simplu reset de erori ale calculatorului de comanda pe un tester. Foloseste functia cautare si gasesti mai multe detalii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
aceeasi problema am avut-o si eu este senzorul de greutate de la punte spate....eu am procurat unu de la dezmembrari si cand m-am apucat sa-l schimb si l-am desfacut pe cel existent pe masina surpriza...mufa senzorului era plina cu apa si mizerie pentru ca locasul lui se afla pe aparatoare de noroi pe interiorul pasajului rotii si mizeria ajunge foarte usor acolo.....l-am desfacut curata,sters i-am dat si cu spray de contacte l-am pus la loc si merge brici...in concluzie cine are nevoie de un senzor punte spate pentru xenoane....am de vanzare smile.gif pret=o sticla de Chivas Regal ....biggrin.gif
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Baga-l si tu la donatii ca e Craciun
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|
AdrianoBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 632 Joined: 10 August 07 From: B u c u r e s t i ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2009/1.5 dCi/107CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 09:25 |