catalizator sau sonda lamda
![]() ![]() ![]() |
catalizator sau sonda lamda
dany26112006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 14 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2002 Renault Laguna 1.9 DCI 2002
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dupa simptomele descrise eu cred ca este o problema de aprindere:bujii,fire de bujii,etc sau de alimentare cu combustibil.
Catalizatorul daca este infundat este infundat si la motorul rece si la cel cald deci nu prea are sens treaba cu catalizatorul(se poate renunta la el definitiv). Verifica tot ce tine de aprindere poate gasesti ceva:fise bujii intrerupte,bujii vechi,contact imperfect.etc.... Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
dany26112006 |
![]()
|
ok, mersic mult, o sa verific toate astea si revin, daca mai are cineva vro idee este bine venita.
Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Mai mult ca sigur catalizatorul infundat. Ai doua variante:
1 il golesti de ceramica(se taie pe burta, se scoate tot din el, se verifica traseul spre toba finala si se scot resturile si de acolo.) 2 Schimbi cu un nou catalizator(de verificat daca nu e infundata si teava dupa catalizator cu bucati ceramice) Daca renunti la catalizator nu va mai trece testele de noxe, insa va fugi mai bine, consumul va fi putin mai mic. |
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
dany26112006 |
![]()
|
asa ma gandeam si eu ca e catalizatorul, dar oricum o sa ii schimb buji fise si alte alea de pe acolo + catalizator
This post has been edited by dany26112006: 13 Dec 2010, 23:07 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Citeste aici pentru ca ai simptome identice si ai si rezolvarea.
Acelasi smptom l-am avut si eu...Am rezolvat cu inlocuirea unei bobine. http://www.reno.ro/Probleme-aprindere-bujii-t154974.html |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
dany26112006 |
![]()
|
la mine merge bine, nu intrerupe, nu oscileaza nu imi da in nas nu are probleme dastea. oricum o sa verific si bobinele cand o sa schimb bujiile.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
dany26112006 |
![]()
|
Am schimbat catalizator+toba din spate pt ca era nasoala, fise noi, buji noi, merge mult mai bine masina, dar tot mai face figuri, cateodata nu are putere si nu sta la relatiu.Am comandat amandoua bobinele si maine imi ajung, sper ca asta sa fie problema cea mare.
revin maine cu mai multe detalii 30 Dec 2010, 22:34: se pare ca marea problema sa rezolvat. Am schimbat amandoua bobinele cu unele noi, parca a reinviat masina, merge excelent si parca are alta viata in ea dupa ce am schimbat si buji si fise si bobine. multumesc la toti pt ajutorul acordat This post has been edited by dany26112006: 30 Dec 2010, 22:34 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:55 |