Baie ulei Laguna motor 2000 cmc, S-a spart
![]() ![]() ![]() |
Baie ulei Laguna motor 2000 cmc, S-a spart
danut81 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Aluminiu.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Multumesc mult de raspuns.Am uitat sa specific ca masina este din 1999.El zice ca ar fi din tabla(eu aveam unele indoieli),de asta v-am intrebat pe voi.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
eu nu as zice ca e aluminiu.. dupa grosimea pe care o are materialul din care e facuta si greutatea ei, as tinde sa cred ca e din ceva diferit.
iar avand in vedere exprimarea clasica de "spart", as zice ca e ceva gen fonta sau un aliaj casant. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- de PH
- 05.10.1998 _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
indiferent de material un meserias bun o rezolva acum sunt aparate performante de sudura
13 Dec 2010, 21:01: de unde esti? This post has been edited by vasyl: 13 Dec 2010, 20:01 |
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
- HD-08-YVH
1999
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
Baia de ulei nu este foarte casanta. am dat de cateva ori cu ea de bolovani si s-a deformat.
Inclin sa cred ca este totusi aluminiu. This post has been edited by brandon23: 15 Dec 2010, 11:13 |
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
danut81 |
![]()
|
Masina este a fratelui meu si nu o are de mult.Inca nu s-a obisnuit cu garda joasa la sol si a dat cu ea de asfalt.Am analizat baia si cred ca nu se poate repara.Are mai multe fisuri,insumand vreo 30 cm,parca a fost lovita cu barosu.Acum am inceput sa cautam pe la dezmembrai baie,dar fara succes.Stie cineva daca se potivesc si de pe alte tipuri de motor?Am gasit de 1.8 la un pret convenabil dar nu stiu daca se potriveste.Poate imi spune un coleg amabil si care are programul de piese.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au la reno o gramada de bai! Te duci, comanzi, montezi, platesti.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(danut81 @ 19 Dec 2010, 20:40) Masina este a fratelui meu si nu o are de mult.Inca nu s-a obisnuit cu garda joasa la sol si a dat cu ea de asfalt.Am analizat baia si cred ca nu se poate repara.Are mai multe fisuri,insumand vreo 30 cm,parca a fost lovita cu barosu.Acum am inceput sa cautam pe la dezmembrai baie,dar fara succes.Stie cineva daca se potivesc si de pe alte tipuri de motor?Am gasit de 1.8 la un pret convenabil dar nu stiu daca se potriveste.Poate imi spune un coleg amabil si care are programul de piese. Dar ce masina a avut inainte daca zici ca laguna are garda la sol joasa? |
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1.6 16V 107cp 1999/RXE
|
|
danut81 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
asfaltuscat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 8 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca a avut papuc se explica. Laguna nu are garda la sol deloc joasa dar oricum e mai joasa ca la papuc.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1.6 16V 107cp 1999/RXE
|
|
vasyl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 8 December 09 ![]() |
de unde esti?
|
--------------------
renault
laguna comby 1600 16v
- HD-08-YVH
1999
|
|
danut81 |
![]()
|
IASI.Am gasit baie noua la 280 lei.Oricum multumesc pentru ajutor.
|
--------------------
Renault
Megane 2 2005
- vs.01.smb
Lux Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:29 |