Media centere HD, Ce folositi, cat sunteti de multumiti?
![]() ![]() ![]() |
Media centere HD, Ce folositi, cat sunteti de multumiti?
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Eu folosesc media playerul din lcd LG lh4000. Nu e 100% complet, nu stie DTS sau fisiere codate mai pretentios dar ma descurc la fix cu un stick de 8gb. Pentru p2p ma descurca rt-n16 cu transmission sau pyload.
Ma gandesc sa imi fac un media player dintr-un laptop cu probleme la lcd la care sa ii adaptez o telecomanda. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
Fidji Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu folosesc PC-ul din dotare + cablu HDMI de 10m + telecomanda PC pe USB. Merge brici!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bardu @ 10 Apr 2011, 17:55) Eu folosesc media playerul din lcd LG lh4000. Nu e 100% complet, nu stie DTS sau fisiere codate mai pretentios dar ma descurc la fix cu un stick de 8gb. Pentru p2p ma descurca rt-n16 cu transmission sau pyload. Ma gandesc sa imi fac un media player dintr-un laptop cu probleme la lcd la care sa ii adaptez o telecomanda. Ideea nu este rea, nu odata am avut si eu acest gand insa trebuie sa fie un notebook mai capabil, sa stie de iesire HD ca altfel nu e nici o smekerie ![]() ca si telecomanda iti recomand de la o placa de baza cu chipset Nvidia. Aveam eu una pe acasa pe care nu am mai folosit-o de pe vremea cand se tragea cu arcul. ![]() In acest moment nu am nici cea mai vaga idee pe unde e : debara, dusa pe la ai mei, sau "deportata" pe la tara. Daca o voi gasi o dau pe o bere primului doritor. |
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
floricelu71 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 22 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu folosesc laptopul conectat prin HDMI la plasma iar sunetul il scot digital prin Spdif direct in receiver.
Folosesc MPC-HomeCinema, care stie DXVA impreuna cu placa video ATI si merge brici. Foarte multumit! Am mai incercat si un player WD acum vro 2 ani dar nu m-a dat pe spate asa ca l-am vandut! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- B 73 UWU
2007/1.9DCi/Privilege
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
mie imi place asta
http://dune-hd.com/hd_players/current/135-dune-hd-max.html |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
bardu |
![]()
|
Gata, a picat ideea cu mediaserver din laptop cu ecran busit. Momentan testez un WD TV Live si ma declar incantat de dimensiune, silentiozitate, calitatea imaginii pe hdmi, se pupa la fix cu routerul modat, accesez totul prin placa de retea (am scapat filmele/pozele/muzica de naveta cu stickuri), stie si DTS.
Singurul minus il consider lipsa controlului de volum, dar cu toate astea il trec pe locul 1 in lista achizitiilor. |
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Momentan am un WDTV Live de vreun am si ceva, daca nu aproape 2. Merge impecabil, e lagat la un NAS pe care am de toate...
Cochetez insa cu ideea de a lua un Xtreamer Prodigy (BTW, oare cand il pun astia la vanzare?) ca tare as vrea acces online la filme, gen vplay, care nu merge pe wdtv. De ce vreau Prodigy? NU vreau HTPC e si prea scump si nu merita achizitia, la cat folosesc eu media playerul. Iar Prodigy se cam apropie cu caracteristicile de ce vrea eu sa vedem si pretul... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa recomand unui prieten un media player, nu mai sunt la curent cu noutatile... Recomandati ceva din ofertele curente?
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu ma impac bine cu al meu WDTV Live, il am de ceva timp si il recomand cu caldura, desi de cand l-am luat eu si pana acum au aparut multe alte modele, deci e posibil sa fie altele mai bune.
Televizoarele Samsung vin cu un player media foarte decent, pentru persoanele care nu vor 100 de telecomenzi. Recent am cumparat si unul cu Smart TV, dar sincer n-am avut timp sa testez cum e cu aplicatiile alea si alte nebunii. Oricum, in momentul de fata televizoarele Samsung LED mi se par cele mai frumoase/bune/ok ca pret. Iar playerele cu care vin sunt mai mult decat ok pentru majoritatea nevoilor. Iar cine vrea calitate sa-si cumpere player blu-ray. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
playerul incorporat in tv-urile samsung suporta si mkv-uri
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Omul are televizor deja, nu-si va cumpara altul, vrea doar media player...
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Folosesc un WDTVLive, varianta cheala (fara HDD). L-am cumparat cu vreo 70 EUR, daca imi aduc bine aminte, din Vienna. L-am luat fara HDD pentru ca aveam deja un WD MyBook de 1TB, pe care sunt stocate toate filmele.
+ recunoaste majoritatea formatelor, inclusiv mkv; + conectarea la reteaua wireless (adaptor luat separat) si accesarea oricarui folder shared; + doua porturi USB; + micut, ieftin si bun. - nu face internet streaming dacat de pe cateva site-uri instalate in softul lui (youtube si alte cateva prostii); - nu se pot adauga site-uri gen www.filmeonline.kk This post has been edited by Madriann: 15 Dec 2011, 13:48 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
padre |
![]()
|
Adica asta? Vad ca asa ceva a recomandat si A l e x.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Exact...dar atentie, nu se conecteaza decat la ce are in firmware, sau cum ii spune (youtube, flicker, ceva radio online...abureli).
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Recomandari pentru un mediaplayer care poate sa duca un hdd de 3 TB (sa se vanda si la noi la un pret decent)? Tocmai mi-am luat un hdd WD de 3 TB ca apoi sa aflu ca WDTV (eu am prima generatie) nu recunoaste decat hdd cu maxim 2 TB. O solutie ar fi sa-mi partitionez hdd-ul, dar as prefera sa am acces la tot continutul.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu dati cu pietre: cum functioneaza? Se leaga si un hdd mobil de el, sau se incarca direct cu filme? Nu ma pricep!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Popcornhour A300 ... am facut upgrade-ul de la A110...Parerea mea? The BEST!
Mai configurabil si mai updatat si mai ce vrei ca asta nu am vazut... USB3.0 care muta filme cu 60-70MB/s, retea gigabit care culmea...chiar e ok si transfer prin retea cu aprox. 30MB/s, blue-ray, mkv inclusiv cu 3D, youtube si o groaza de accese la furnizori tv online si radio online, stie de hdd-uri mari 3TB de ex...super configurabil...inclusiv upnp server, citeste de pe orice de pe retea inclusiv de pe router care cu un hdd mobil poate face minuni...si multe altele... Eu sunt foarte multumit de scula... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
Madriann |
![]()
|
Depinde de varianta aleasa, sunt WDLive cu HDD inclus (1-2TB)si fara HDD(cum am eu). Poti conecta prin USB orice dispozitiv extern (DVD, HDD, Stick) si reda filmele prin el. Daca ai acasa o retea wireless buna, poti face sharing pe ce directoare alegi in alte calculatoare si, printr-un adaptor USB->WAN, le poti accesa fara bataie de cap.
|
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bah!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bardu |
![]()
|
WDTV live modat WDLXTV folosesc si eu de cateva luni. Fac streaming prin retea de pe un hdd de 1tb conectat prin usb la un rt-n16.
|
--------------------
Renault
Symbol
- MS-08-?MS
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:29 |