Despre regulament si acordare de WARN/BAN
![]() ![]() ![]() |
Despre regulament si acordare de WARN/BAN
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cdadan @ 12 Dec 2010, 21:16) E, treaba e ca tu te numeri printre cei 3 in opinia mea. Lostboy: Esti complet in eroare ca ar fi o clona a stiu eu cui sau a moderatorilor. Aici eu vad si o treaba gen "hotului de hot ii e frica" cand imediat ce un user nou are comportament de "gasca vesela" e catalogat clona. Probabil multa lume pleaca de la experientele anterioare cu membrii de "gasca vesela". Ei bine, in situatia data nu e chiar asa. Muttley: eu vad in rodi un membru nou care se manifesta cam la fel ca anumiti membri vechi pentru care, cand au fost banati temporar, era pe aici valea plangerii de la multi dintre cei prezenti fix pe acest topic, ca ce "inechitate" ce "inegalitate", ce "subiectivitate" in sanctiuni. Nu-mi face placere si nu ma dau in vant dupa ideile lui (ca sa nu zic altceva) insa mi se pare ipocrit din partea unora, ce se manifestau la fel, acum sa se planga. Nu ilegal (cum o zicea lostboy mai sus), ci ipocrit, mai putin moral. Pe fond cei ce se plang aici au dreptate, insa majoritatea lor nu au "ascendentul moral" (sa-i zic asa) sa se planga. Oricum, in acest moment topicul a devenit o frecare la rece, ca nea rodi e suficient de sanctionat iar restul, inclusiv eu, nu fac decat sa-si refuleze niste frustrari, mai vechi sau mai noi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu l-am întâlnit pe Rodi când am cumpărat un stick de memorie de la el, așa că vă asigur că nu este clona nimănui.
Vârsta acestuia este destul de înaintată, astfel încât nu te-ai aștepta să deranjeze pe cineva în vreun fel sau altul ... Să fiu sincer, nu știu de la ce a început, dar dacă v-a deranjat așa de tare ... nu puteți să-l ignorați? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
@klaus, isi face o clona si gata. Daca nema putirinta /Ce mai chichirez galceava?
Aveti la indemana alte mijloce de a bloca astfel de manifestari. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Din punctul meu de vedere, rodi este "o vulpe bătrână" .... a postat în așa fel încât să vă ofticați și să vă luați ban
![]() Îmi mențin părerea, ignorați-l și gata, este cel mai bine ![]() Succes și ... nervi de oțel! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(klaus @ 12 Dec 2010, 22:02) Oricum, in acest moment topicul a devenit o frecare la rece, ca nea rodi e suficient de sanctionat iar restul, inclusiv eu, nu fac decat sa-si refuleze niste frustrari, mai vechi sau mai noi. Aprob pozitiv. Discutia s-a diluat, ce era de spus s-a cam spus. Ma autosuspend pe DC 3 zile, pentru un post care acum e pe la cos cu topic cu tot si nu am cum sa dau quote. Cam atat primeam in situatie normala, desi de data aceasta am fost iertat. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Vorbind la modul cel mai serios, pedeapsa lui C@talin nu se poate împărți în două?
Îmi dați mie ban pe 5 zile și lui îi mai rămân doar 5 ![]() Ăsta e mort fără DaciaClub ... și eu oricum am de învățat pentru examene (deci n-o să prea fiu online)! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Dă-ți report.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ok, vad ca situatia s-a aplanat si discutia intra in deriva ...
Facem TOPIC CLOSED aici iar in caz ca cineva vrea sa mai adauge ceva este rugat sa ceara deschiderea topicului pe PM. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 11:14 |