Telefon in masina, Laguna II ph 1
![]() ![]() ![]() |
Telefon in masina, Laguna II ph 1
alinushy |
![]()
|
||
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|||
ionutz_vly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 4 June 08 ![]() |
a mea are,cred ca asa e din fabrica
eu asa au luat-o oricum e pentru un nokia din ala vechi si mare |
--------------------
renault
laguna 2
- bz_80_vly
2003
|
|
mihnis |
![]()
|
![]() MeMbRu normal Group: Members Posts: 502 Joined: 2 September 07 From: Tirgu Mures ![]() |
am eu pe laguna un Motorola, cu slot de cartela...o chestie desteapta la drum lung...semnal mai bun in zone cu semnal prost la telefon mobil
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II Dinamique
- MS xx yyy
2003/1,9 Dci, 88 KW,Carminat Nav
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
niste poze care aveti...
![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sistemul de Hand-Free de la Nokia arata ca in pozele atasate.
Se conecteaza usor la instalatia masini si se interconecteaza cu radioul astfel ca la apel sa se auda in difuzoarele masini(se"taie"automat sonorul audio). Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alinushy |
![]()
|
aha, ms pt explicatii, dar nu exista si model cu telefon dedicat? pt modelul expus de tine, ai tot ce trebuie?(cabluri, microfon,mufe.....) cat costa tot kitul? cu ce telefoane merg ca vad ca st 2 modele? e vre-unu care merge cu nokia e51?
![]() This post has been edited by alinushy: 31 Jan 2011, 11:38 |
--------------------
Audi
A4
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Un sistem complet Hand-Free arata ca in poza atasata.
Este un model Siemens HKC-500 si poate fii utilizat cu telefoane Siemens tip C55 M55 S55(se gasesc SH la pret rezonabil). Cu siguranta exista un Kit pentru modelul tau de telefon Nokia E51. Detalii despre pret pe PM sau mail. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Exista pentru E51, dar este bluetooth.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
amne |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 30 April 10 ![]() |
Eu zic ca nu merita. Am vazut la un prieten o chestie foarte smechera care arata cam ca asta: http://www.okazii.ro/catalog/51951692/car-...an.html#galerie
dar mult mai eleganta. Costa cam 250RON si daca iti schimbi masina .. poti s-o iei lejer cu tine fara sa lasi gauri prin bord sau urme de adezivi, etc. cum am vazut la altii (si la a mea ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Expression 1.9 dCi
|
|
alinushy |
![]()
|
ms pt info espacern, dar nokia ma intereseaza,
MuciX si amne nu ma intereseaza bluetooth, doar original ![]() |
--------------------
Audi
A4
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
QUOTE(amne @ 31 Jan 2011, 13:32) Eu zic ca nu merita. Am vazut la un prieten o chestie foarte smechera care arata cam ca asta: http://www.okazii.ro/catalog/51951692/car-...an.html#galerie dar mult mai eleganta. Costa cam 250RON si daca iti schimbi masina .. poti s-o iei lejer cu tine fara sa lasi gauri prin bord sau urme de adezivi, etc. cum am vazut la altii (si la a mea ![]() interesanta chestia asta dar vad ca e 95 de lei nu 250 ....si se gaseste pe okazii la mai multi vanzatori |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
nnightwolf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.938 Joined: 7 January 09 ![]() |
pentru cei interesati am eu un kit parrot wireless si il dau la 100 de lei. PM pentru detalii.
Arata ca asa: http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Acceso...th-Minikit.html Attached thumbnail(s) carkit_parrot_minikit_bluetooth_portabil___masina_sau_birou.jpg ( Size: 23.99k ) Number of downloads: 394 |
--------------------
Renault
Laguna/Megane/Velsatis/Kangoo/Clio
- BC-01-AAA
2000-2010 Piese Second Renault (toata gama)
|
|
george21 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 7 June 10 ![]() |
cine are de vanzare un handsfree original de laguna , au am doar preechipare pe laguna privilage
|
--------------------
renault laguna 2
logan
- if 88 rbt
2002 1.9d
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 22:14 |