Probleme si sugesti pentru un proiect X53 Phase 2, Probleme si sugesti pentru un proiect X53 Phase 2
![]() ![]() ![]() |
Probleme si sugesti pentru un proiect X53 Phase 2, Probleme si sugesti pentru un proiect X53 Phase 2
Addryanno |
![]() ![]()
|
||
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
- B-xx-FSH [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Incepi cu "fara tiganii" si termini cu filmul ala in care ne arati un horn cu un 19 agatat de el.
Iar de volan nu mai zic nimic... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Addryanno |
![]()
|
![]() X-53 Project Group: Members Posts: 175 Joined: 22 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Prietene daca te-am intrebat asta inseamna ca urmeaza sa le schimb si poate daca ai renunta un pic sa fi critic pana la urma fiecare isi pune ce vrea pe masina lui daca lui asa i place in fine , Daca mi-ai da un sfat ar fi mai bine!!! De criticat e foarte usor si da stiu arata oribil daia am volanul ei cumparat ca sa stai tu cu inima impacata ca va fi tratata bine si il voi schimba , daca nu iti place cum arata masina te rog numai posta de dorul leli sa te afli si u on topic nu vreau sa fiu rautacios dar nu suport astfel de comentarii...Va urez tuturor un an nou si va astept cu un sfat nu cu comentarii rautacioase....Va multumesc.
This post has been edited by Addryanno: 29 Dec 2010, 22:52 |
--------------------
Renault 19
Hatchback
1993
- B-xx-FSH [IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exista sectiune de stricat masini frumoase ... pardon tuningareli ... dedicata ... continua te rog acolo nu pe aria tehnica ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:19 |