PSP 3000 sau PSP GO ?, Ce sa aleg pentru 11, respectiv 5 ani?
![]() ![]() ![]() |
PSP 3000 sau PSP GO ?, Ce sa aleg pentru 11, respectiv 5 ani?
Madriann |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Attached thumbnail(s) 345_psp_main.png ( Size: 44.93k ) Number of downloads: 388 |
||
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|||
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Multumesc de ajutor
![]() Am comandat intre timp doua psp go, pe amazon.co.uk, ar trebui sa soseasca saptamana viitoare. Am citit pe undeva ca ar fi permise 5 copii pentru fiecare joc downloadat, e adevarat? Pot sa cumpar un joc si sa-l instalez pe amandoua psp-uri? Se aplica asta si la cele 10 jocuri gratis oferite de Sony? This post has been edited by Madriann: 28 Nov 2010, 10:24 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai de ce nu intrebi pe Computer Games, de exemplu? Te astepti sa primesti raspunsuri in 2 zile pe un forum auto? Stii ca la noi nu prea se poarta consolele.
http://tinyurl.com/28bnlp9 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
psp Go este ceva mai nou si mai echipat:)
am avut un psp 3000 piano black si l-am schimbat cu un GO ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
Madriann |
![]()
|
Mda, am cumparat si eu doua....acum astept codurile pentru cele 10 jocuri free.
Partea proasta e ca le-am inregistrat ca fiind UK...si nu pot plati/incarca account-ul pe PlaystationStore folosind un card romanesc (cand dau detaliile cardului, nu pot selecta tara - ramane UK). Trebuie sa gasesc o solutie, cumva...altfel raman doar cu jocurile alea sau imi deschid un cont in UK. Mai e o posibilitate cumparand un fel de card-uri, dar nu gasesc nimic legat de asta pe site-ul lor. Cu alte cuvinte...nu e prea usor ![]() This post has been edited by Madriann: 2 Dec 2010, 18:02 |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sau marci banu la cineva care are card de uk si iti plateste el.
bafta. vezi ca ai bifat pe undeva vreo chestie de iti cere doar uk. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Madriann |
![]()
|
Pai...am bifat tara din care le-am cumparat, ca era o lista "drop-down" si Romania nu era acolo. Plus ca e complicat si cu ID-ul produsului, care e tot made in UK (PSP N1003 - unde 3 e codul UK). Ca sa nu am probleme la inregistrare/activare, am pus exact adevarul - naiba stia ca nu accepta plata cu cardul din Romania ?
(Istoria s-ar putea sa fie totusi alta - Adresa pe care o completezi cand dai detaliile cardului trebuie sa coincida cu adresa exacta unde e inregistrat cardul, la nivel de spatiu si virgula, asa au facut sistemul...si cum nu mai pot modifica tara, geaba bag adresa corecta.) La treaba cu a ruga pe altcineva ...mi-e cam jena sa cer asa ceva colegilor, genul asta de date nu se baga pe computerul altcuiva. Mai sap... |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ai rezolvat ceva?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Madriann |
![]()
|
Inca nu
![]() In schimb am inceput sa copii Barbie pe el ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
sa inteleg ca ai reusit sa platesti cu card de romania?
mai e ceva, dute la un operator local, cu bani cash si poate reuseste el sa faca ce iti trebuie tie. daca nici asa nu merge trebuie sa gasesti un card local. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |