Belele in ajun de sarbatori
![]() ![]() ![]() |
Belele in ajun de sarbatori
Adi86 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 322 Joined: 28 July 08 From: Lausanne, Switzerland ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
deci pana la urma si BCR asigurari sunt ok? ca aveam un dubiu cand am facut asigurarea ( nu la ei, dar pe viitor e bine de stiut )
![]() This post has been edited by rtBK: 7 Dec 2010, 07:54 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
bine ca exista forumu' asta..uite-asa iti deschid ochii colegii de forum..asta apropo' de cele 'spuse' de 'mihai'..adevar graiesti..eu le am pe amandoua la 'asirom'..alti sofeori ma luau in tarbaca pt ca ma duc la firma cu polite mai scumpe..acum o luna agentu' m-a sunat si cu reducerile de rigoare a iesit 'rca-u' la 447 lei pe 12 luni..ce drac sa mai vrei? mai ieftin nu se poate..+ ca daca,doamne fereste,o comit pot sa ma scot cu o amiabila..zic eu..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
395 la allianz, ce-i drept in al doilea an si fara evenimente in primul
naspa cu rca la firme de cacao - lovesti cine stie ce bijuterie si aia refuza plata = proces cu pagubitu' si ia-i bara de 2000 de iepuroi din banii tai ca te-ai uitat dupa o fusta si nu ai franat la timp ![]() This post has been edited by crisolro: 8 Dec 2010, 14:45 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |