Vapori de apa/condens sub burete la picioare, pe locurile din spate
![]() ![]() ![]() |
Vapori de apa/condens sub burete la picioare, pe locurile din spate
skorpio_bog |
![]()
|
||
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|||
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
De la umezeala de pe picioare. La rece face condens. Nu stii cum se mai intampla si la vechile Dacii?
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Probabil s-a format condens deoarece tabla e rece acum si in zona respectiva iti baga aer cald gurile alea de sub scaun
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.369 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
@ CRY 79, nu are de unde umezeala pe picioare, in ultima perioada nu s-a mai urcat nimeni pe locurile din spate, iar in fata nu a fost umezeala la cine s-a urcat. Ma rog nici nu prea avea de unde, ca zapada nu, pe ploaie m-am urcat numai eu, dar nu aveam cine stie ce apa pe talpile de la adidasi.
@ Hack si eu m-am gandit initial ca de la caldura, pentru ca tin clima de obicei dirijata spre centru si picioare. Insa totusi, da-o incolo de tabla, cat de rece sa fie sa se abureasca si sa faca atata apa incat sa ude si buretele? Mie nu mi se pare normal. In timp acolo poate sa si rugineasca, daca nu descopeream azi intamplator. |
--------------------
Renault
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine este si mai simplu... eu nu umblu intamplator pe nicaieri... asa diminuez riscul de a descoperii defecte de genul asta...
![]() On: lasand gluma la o parte si eu tind sa cred ca este fix de la caldura venita pe coloanele alea de sub scaunele fata... tabla fiind rece se formeaza condens... dar acum depinde si cat de mult condens este... sau: eu am descoperit acum vreo doi ani ca-mi intra apa in masina exact pe la usile din spate... usile nu presau suficient de bine chederele in partea superioara si se infiltra apa pe sus pe undeva, intra pe gaurile alea pentru eliminarea aerului din cheder si iesea pe undeva pe jos pe plasticul ala de protectie de la prag si se prelingea dupa aceea de pe plastic pe bucatica aia verticala de mocheta de pe prag pana intre prag si covoras... si de aici este simplu de imaginat rezultatul... si asta numai cand statea in ploaie mai mult timp... zic ca merita sa verifici si varianta asta... ![]() This post has been edited by solidconvert: 12 Dec 2010, 19:54 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
skorpio_bog |
![]()
|
Initial am crezut ca am podeaua sparta, ma uitam dupa gauri, fisuri insa nu e cazul. Am luat in calcul insa si varianta cu chederele, ca nu ar etansa, insa de fiecare data cand a plouat, nu am gasit apa in interior. Daca erau chederele de vina, se vedea apa pe plasticele din interior, pe mocheta, etc. Insa la mine e uscat. Doar sub burete, intre burete si tabla am gasit apa si nu era ca de la o scurgere, ci era sub forma de broboane, ca atunci cand stropesti cu un fas pe o suprafata, iar buretele este ud doar dedesubt daca apas pe el, deasupra este uscat. Ciudatenia dracu...
![]() |
--------------------
Renault
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Atunci este clar... daca zici ca se prezinta sub forma de broboane este clar de la condens si nu m-as mira sa am si eu sau sa avem majoritatea...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
skorpio_bog |
![]()
|
Si eu cred ca e o hiba ascunsa de care multi nu stiu si pe care multi o au. Eu am avut noroc ca a trebuit sa dau scaunele afara si sa ridic mocheta si buretii si am descoperit intamplator apa aia acolo, ca altfel ramanea ud mult timp. Insa oricum nu e ok, ca acolo podeaua poate rugini in timp, mai ales ca buretele imbibat cu apa se usuca greu.
This post has been edited by skorpio_bog: 12 Dec 2010, 20:47 |
--------------------
Renault
|
Axelinooo |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 351 Joined: 3 September 08 From: Iasi ![]() |
Salut!
De ruginit nu e problema... partea mai rea e ca ajunge apa pe la mufele de sub scaunul de la sofer ( este o piesa de plastic care tine 2 randuri de mufe... leaga tot spatele masinii acele mufe )... eu am avut problema cu geamurile spate, deoarece am avut oxidat firul care alimenta geamurile spate! Sa nu oxideze firele de la mufe :-?? This post has been edited by Axelinooo: 12 Dec 2010, 20:53 |
--------------------
Renault
Scenic II -2008-Confort Expression 1.5 dci 106 CP
- IS-88-ACS // ex Clio
(78KW) // Megane - 2004 - 1.5 dci 82 CP (60KW)
|
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
Eu sunt convins ca este de la condens, incerca sa lasi clima pe automat si ai sa vezi ca nu mai face. Ca si expicatie eu o vad asa :
-lasand fluxul de aer dirijat catre picioare masina incepe sa bage cald dupa circa 1 min pt ca ai acele rezistente de incalzire de la clima, bagand cald foarte repede se formeaza imediat condensul in contact cu tabla rece de la podea, si de aici apa respectiva. Daca lasi clima pe automat sa isi faca ea treaba, ai sa observi ca intai baga pe aeratorul de la parbriz si apoi, dupa ce se incalzeste cat de cat, dirijeaza si pe celelalte. Sper ca m-am facut inteles. |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
OK, cateva precizari. Eu am non stop clima pe auto, nu o folosesc niciodata pe manual, exceptie facand momentele cand dau drumul la dezaburire.
Legat de mufele de sub scaunul soferului, mufele R2 cum sunt denumite pe schemele electrice de la renault, inca nu ajunsese apa la ele, iar acum nici atat ca am sters acolo tot si am uscat. Oricum mufele sunt fixate pe un suport negru de plastic si sunt putin mai sus cu un nivel decat restul podelei, deci ar trebui ca apa sa fie ceva mai multa acolo ca sa ajunga la mufe. |
--------------------
Renault
|
ric26ct |
![]()
|
![]() ric26ct Group: Members Posts: 461 Joined: 19 February 10 From: Constanta ![]() |
QUOTE(skorpio_bog @ 12 Dec 2010, 18:00) @ Hack si eu m-am gandit initial ca de la caldura, pentru ca tin clima de obicei dirijata spre centru si picioare. Pai aici ai zis altceva!!! ![]() Oricum eu deja m-am obisnuit cu apa la picioare de asta vara de cand tot desfundam la scurgerea de AC, de ce nu ar fi asa si iarna . |
--------------------
renault
megane 2
2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression Skoda Octavia 1,9 tdi
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
QUOTE(skorpio_bog @ 12 Dec 2010, 18:00)
@ Hack si eu m-am gandit initial ca de la caldura, pentru ca tin clima de obicei dirijata spre centru si picioare. Am zis clar clima. Adica am setata directia aerului spre centru si picioare dupa care apas pe Auto. Ca ea apoi o dirijeaza automat altfel e treaba ei. This post has been edited by skorpio_bog: 12 Dec 2010, 22:43 |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:55 |