Dilema Megane vs Laguna
![]() ![]() ![]() |
Dilema Megane vs Laguna
Gabago |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|||
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
eu nu as da laguna nici macara la schimb. nu mai spun si de diferenta
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Doar daca Laguna e foarte uzata, distrusa, si mananca multi bani, iar Megane-ul e intr-o stare ireprosabila merita acest schimb.
Am condus si Megane II multa vreme, iar de trei ani conduc Laguna II. Nici Laguna nu e cu sange albastru, da e peste Megane la multe capitole. Imi place Megane-ul, mi-a placut in perioada in care l-am avut chiar foarte mult, insa cand am trecut la Laguna... m-am simtit altfel. O perioada scurta am condus in paralel ambele masini, si chiar daca Megane-ul era aratos, se misca bine, era Ok la toate capitolele (doar 2 ani vechime avea), nu-mi mai trezea admiratia pe care incepea sa mi-o trezeasca Laguna. Si mai pastrez aceasta admiratie (fata de Laguna, bineinteles) chiar si dupa 3 ani. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
dai ceva vechi pe ceva vechi..nu faci nici o afacere..
|
--------------------
------
------
------
|
|
Gabago |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 November 10 ![]() |
am stat si m-am gandit si eu tot laguna as pastra sunt dependet de confortul ei numai ca mai are mici probleme ce tre sa le rezolv de pilda trepidatia cand plec dupa loc la anumite turatii care nici acum nu ma lamurit nimeni ce bucsa sau ce e,si ma gandeam la schimb pentru ca aia avea 90.000 si a mea 180.000 mei frica sa nu ma lase ceva ?o sa postez si o poza sa vedeti ca nu e chiar de aruncat e ingrijita
![]() 3 Dec 2010, 21:40: oricum peste toate defectele ei e o masina buna, si o sa o pastrez ![]() ![]() This post has been edited by Gabago: 3 Dec 2010, 21:40 Attached thumbnail(s) 100_1217.JPG ( Size: 189.22k ) Number of downloads: 373 |
--------------------
Renault
Laguna
2002
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Inteleapta decizie ai luat ...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
ddorin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 12 October 10 ![]() |
cu cei 900 euro iti poti repara bubele pe care le are laguna ta si tot acolo ajungi ... sau nu
![]() |
--------------------
Laguna 2
Grandtour Model Dynamique 19DCI
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 17:33 |