AJUTOOR, Senzori ABS - ESP
![]() ![]() ![]() |
AJUTOOR, Senzori ABS - ESP
jetatae |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 30 October 08 From: SIBIU - AVRIG - ROMANIA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 DCI
- SB -**-**
2002 In viata cel mai mare risc e sa nu risti nimic...
|
|||
conzerva |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 8 January 09 From: Oradea ![]() |
salut, senzorii ads are 2 parti, una e capul cititor si cealalta parte este inelul magnetic. Inelul nu il gasesti in magazine numai impreuna cu rulmentul, daca e fisurat sau daca e ciob atunci da eroarea abs, eu zic sa incerci la ceva dezmembrari, poate ai noroc. Numai bine
|
--------------------
Renault
Laguna2 1,9dci
- BH 86 VSY
2002 Privilege 120CP
|
|
ccv81 |
![]()
|
![]() intr-o lume plina de gropi ma feresc si eu cum pot!!! Group: Members Posts: 396 Joined: 4 November 07 From: Botosani ![]() |
incearca la sectiunea bursa la cei ce dezmembreaza laguna.eu gasisem la 30 de lei senzorul.multa bafta
|
--------------------
renault
laguna2
- BT 01 XUA
2003 EXPRESSION 79kw 107cp Ciuclea Cristian.(cristianciuclea@yahoo.com) 0740780113-pt cei care vor sa ma contacteze,oricand cu placere
|
|
sKyNeT |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 November 10 ![]() |
Nu imi functioneaza nici mie abs`ul
![]() |
--------------------
nu inca
nu inca
nu inca
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
abs-ul cu esp-ul sunt impreuna. frana de mana nu prea are nicio treaba cu astea doua.
ccv81: senzor ABS cu 30 de lei nu exista! poate 30 de euro!!! |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 16:10 |