Spam pe pm?
![]() ![]() ![]() |
Spam pe pm?
lucian_v |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- ---
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Lasa ca l-ai promovat si tu acum destul, google a inceput deja sa il indexeze
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si nu se ia nici o masura?
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai trimis mesaj la admini sa le mentionezi problema, cu userul care practica asa ceva?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucian_v |
![]()
|
nu, nu am gasit acolo buton de report....e un mail sau cui anume sa ii trimit un pm?
|
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Daca e vorba de userul tuningrocom, e proaspat inscris si a intrat sa spameze, raporteaza-l moderatorilor. Iar daca vezi prin tara un ford scorpio cu numere BT - 21 - SAN arde-i o flegma pe parbriz
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=24920 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucian_v |
![]()
|
Multumesc asa am sa fac chiar acum
![]() Gata ![]() This post has been edited by lucian_vlaicu: 29 Apr 2007, 22:26 |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
tuningrocom - ban pentru spam pe PM.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
lucian_v |
![]()
|
Foarte bine
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
sincer, credeti ca ati rezolvat ceva? oricum si-a atins deja scopul...si-a facut trafic pe forum....a mai cooptat cativa utilizatori....
parerea mea e ca e vreunul care si-a luat bobarnace pe aici pe forum si si-a facut omul forumul lui ![]() cred ca ar trebui cumva limitata posibilitatea de a trimite mai mult de 10 pm-uri pe zi/ de user...asa se va evita pe viitor un astfel de spam. This post has been edited by kAndrei: 30 Apr 2007, 00:55 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pai doar 10 a reusit sa trimita
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am fost printre norocosi
![]() This post has been edited by St: 1 May 2007, 11:35 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
PM primit de la cripetre:
"esti interesat de ingrijirea masinii tale? de cosmetica auto? de detailing? daca da, te invitam pe ...................., ...............................din Romania! " |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pârâcioasă mică!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Situatia e in curs de rezolvare ... se stie de treaba asta.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am antivirus!
În plus, se uită și spamerul pe cine spamează! ![]() This post has been edited by DragosP: 19 Nov 2010, 14:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Da, au și spamerii mândria lor!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cred ca subiectul s-a rezolvat.
Acum inchidem pentru evitarea off-topicului. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 18:47 |