Bucsi Jug Motor, Megane 2 toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Bucsi Jug Motor, Megane 2 toate motorizarile
Vasilica007 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 15 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCI
|
|||
vasile002 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 November 11 ![]() |
la orice reprezentanta se schimba bucsile la jug daca vine clientul cu ele,daca nu le are clientul normal ca ii ofera cu tot cu jug.
am vorbit cu un user pe bursa si mi-a spus ca lucreaza cu mai multe servisuri din tara. |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
rolly_010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 October 11 ![]() |
Vasilica007... te rog sa te uiti cu o pagina in urma la sfarsit ce spune vasile002 de autonicu,eu chiar cerusem ajutorul sa aflu cine mai schimba aceste bucsi in bucuresti,in afar de autonicu.reprezentanta nu schimba bucsile clientului, dar nici nu are asa ceva,ei schimba cadru motor cu totu.,aceste bucsi se schimba pe masina cine are presa,ca nu este mare inginerie si dureaza 30 min. sau se da cadru motor jos si se schimba la presa daia mare hidraulica,dureaza 2 ore si ceva, masina suspendata,roti date jos,scutu dat jos,radiatoarele legate sa nu cada jos,bielete antiroliu desfacute,caseta de directie desfacuta, pivoti desfacuti din fuzeta,acolo se bate cu ciocanu si se baga leviere,capetele de bara depresate din fuzeta,tambonu antibalans de sub masina desfacut.este munca,apoi unghiu de fuga facut.ce ai vazut tu ca a s-a facut la ambreaj cam asta e, la ambreaj mai suspenda motorul si da cutia jos 40-50 min in plus.PT. NE CUNOSCATORI SA STEA LANGA MASINA CAND SE SCHIMBA BUCSILE SA NU SE BATA CU CIOCANU BUCSA IN CADRU MOTOR CA O NENOROCESTE DIN START.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005
|
|
vasile002 |
![]()
|
ai enumerat prea multe operatii.
iti explic cum se face la rep.renault. se da jos blindajul,rotile.cele doua suruburi de la tampon,rotulele din fuzete,cele doua suruburi ce trec prin bucsi,cele patru suruburi de la aparatoarea ce trec peste bucse,si cele doua suruburi de la bratele din fata,bieletele antiruliu din bara stabilizatoare,cele doua suruburi de la caseta de directie.chei folosite 14,16,18 inelare cotite. RADIATOARELE SI UNGHIUL DE FUGA LE-AI PUS IN PLUS.tot 1 ora lucru. |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
nashudela1 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Mai nea vasilezerozerodoi, nu m-am putit abtine sa nu scriu si eu ceva, mai sus ai scris ca ai lucrat la service Renault 5 ani si sa te credem ce spui, adica cine sa te creada, eu am lucrat multimarca, dar din ce spui tu acolo nu prea se apropie de realitate, poate ai lucrat la Service Renault pana sa apara Megan 1 pe piata.
Deci, tu zici ceva de blindaj, Meganu 2 nu e blindat nu stiu la ce te referi, rotule am inteles, dar in orice service acele rotule se numesc pivoti, cel putin pe aici prin zona noastra poate mai prin nord sor denumi altfel, sa trecem mai departe, la chei, din cate stiu la Megan 2 cat am umblat eu prin el si am mai si dezmembrat vreo 4 nu am gasit surub sau piulita de 14, in fata la cadru se foloseste, 13, 16,18, si la unele tipuri de motoare si 21 (este la tamponul anti-balans) , chiar si 17 ca unele bielete atiroliu aftermarket au piulite de 17. Si daca cumperi de la o reprezentanta Renaul bielete antiruliu o sa vezi in factura ca scrie bielete antiroliu. ![]() This post has been edited by nashudela1: 19 Nov 2011, 22:06 |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
vasile002 |
![]()
|
meganul 2 pt. romania are blindaj de tabla,cele aduse de afara au de plastic.Esti meserias daca sti ca la pivoti se mai spune si rotule,la voi cum se spune la trapez se spune bascule(in nord basculele duc nisip).Din intamplare am facut ceva sport la voi in bucuresti la slanina voi spuneti sunca.Sa trecem mai departe,eu am vb.pe original nu aftermarket.La tampon este 18,la bucsi 18,la aparatoarea ce trece peste bucsi 16,la caseta 18 si la bratele din fata 18,cele 5 suruburi de la blindaj(SCUT)10.mai sus ai scris Renaul si se scrie renault,domnule antiroliu.
|
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Sah mat.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Eu vreau sa vad presa aia.O poza sau un filmulet ar inchide multe guri zic eu
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
petricaremus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 22 January 11 ![]() |
eu ieri am fost la autonicu si am schimbat bucsile cu acea presa.e o super treaba care dureaza 30-45 min.rezultatele sunt super.masina nu mai troncane si e mult mai solida.la Serus eu ieri am intrebat cat costa sa ,,toarne din nou,, nicidecum sa le schimbe:1000 ron.SUPER MULTUMIT DE REZULTAT!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
fluence
- TR-32-REM
2010/diesel 110cp
|
|
vasile002 |
![]()
|
Grea mutare ti-am dat aseara.
Catalinmodena si Dumitrescuandrei au anticipat ca ti-am stins lumina. petricaremus(autonicu) uita-te cate posturi ai tu si cate au cei trei care au postat inaintea ta,ei cer poze cu presa.Eu iti cer un filmulet cu fortezi jugul din spate cand schimbi bucsile. Rog moderatorul sa nu stearga nimic din ce s-a scris pana acum pt.ca asa vom scapa ''meseriasii'' care ne distrug masinile. 20 Nov 2011, 07:34: pe forum in fiecare zi apar oameni necajiti ca le bat masinile,voi in loc sa-i ajutati ii atrageti la servis la voi, (NASHUDELA SI AUTONICU)sa le luati banii.Ii abordati ca le faceti constatare gratuita si cand ajung la voi le luati si piesele bune de pe masina. NU VEDETI CA PT.VOI NU POSTEAZA NUMAI USERI CU 2-3 POSTURI,ADICA POSTATI VOI PE MAI MULTE CONTURI. This post has been edited by vasile002: 20 Nov 2011, 07:34 |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
rolly_010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 12 October 11 ![]() |
vasile002 este adi68, esta o sa vada si moderatorul si o sa stearga toate rahaturile de aici.aici se discuta subiecte tehnice nu atacuri cum face adi68
This post has been edited by rolly_010: 20 Nov 2011, 10:26 |
--------------------
RENAULT
MEGANE
2005
|
|
Vasilica007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 15 November 09 ![]() |
Si STOP contrelor. Asteptam poze si filmulet.
20 Nov 2011, 10:30: rolly_010 - acum 2 minute in postul tau spunei ca astazi o s apui poze si in curand filmuletz. Vad ca ti-ai schimbat postul repede. Sper sa te tii de cuvant. This post has been edited by Vasilica007: 20 Nov 2011, 10:30 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCI
|
|
autonicu |
![]()
|
![]() AUTONICU & COSTI SERVICE Group: Members Posts: 698 Joined: 8 January 09 ![]() |
OOO CE DISCUTAT SUNT AICI...Bine inteles ca o sa pun niste poze si cu prima ocazie si filmulet ca nu am ce ascunde,
![]() This post has been edited by autonicu: 20 Nov 2011, 20:43 |
--------------------
RENAULT
MEGANE II
2006 http://www.reno.ro/-t253292.html
|
|
adi68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.014 Joined: 16 September 11 ![]() |
rolly_010 nu ma baga in oala ta.
colegii de mai sus cer poze cu presa fermecata care schimba singura bucsile. dupa cum vad vrei sa se stearga tot sa nu mai stie lumea de metodele tale primitive. |
--------------------
Renault
Megane 2
- B07ADI
2007
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Pentru colegul dumitrescuandrei,tu unde ai schimbat aceste bucsi?Service de cartier sau reprezentanta?
This post has been edited by Catalinmodena: 20 Nov 2011, 15:59 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
|
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
shyck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 24 August 05 ![]() |
rog pe cineva sa imi stearga postul
This post has been edited by shyck: 22 Nov 2011, 09:05 |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
2018 GT 205 Ex: Renault Megane II Sedan 1,6 16V 2003 Privilege + Cruise
|
|
vasile002 |
![]()
|
tu mai lipseai de aici cu bucsile tale poloneze.
pune o poza cu ele montate pe masina,de alea turcesti puse pe saitul ala polonez suntem satui. cred ca tu ai vrut sa ne pacalesti sa cumparam de la tine poloneze si tu sa ne trimiti turcesti. ai vazut ca nu te baga lumea in seama si nu le-ai scos la vanzare. alta data cand urmariti o disputa dati log out sa nu va vada toata lumea ca sunteti pe forum(toti prietenii ati stat si va-ti uitat ca la tv) |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
shyck |
![]()
|
This post has been edited by shyck: 22 Nov 2011, 09:05 |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat si eu aceste bucse acum doua luni.
Initial am sunat un bun prieten care lucreaza la service Renault si mi-a zis ca la el se schimba tot cadrul, si din acest motiv nu au nici uneltele necesare pentru a schimba doar bucsele asa ca nu m-a putut ajuta. Apoi am studiat topicul asta si am vazut modelele existente si cel mai mult am tinut cont de parerile lui dumitrescuandrei care a testat cu adevarat aceste bucse. Asa ca le-am ales pe cele non-portocalii. La momentul respectiv, in Bucuresti, doar autonicu comercializa si monta aceste bucse. Acum doua luni pe topicul asta erau "contraziceri" in legatura cu cine fabrica aceste bucse, in RO, in EU ... Mie imi par toate la fel (cele non-portocalii). Avand in vedere ca aveam nevoie sa le si montez, ca doar nu ma uitam la ele, m-am dus la autonicu care m-a mai ajutat si la alte probleme in trecut. Montajul a durat 30 - 40 min. cu presa respectiva. Operatia a fost simpla si nicivorba de fortat cu ranga. Departarea cadrului este mica. Cand ai scule treaba este mult mai usoara si eleganta, altfel te si chinui, strici si piesele. Cand voi mai avea nevoie voi apela cu incredere la serviciile lui. Desi la inceput topicul asta a ajutat multa lume, cum era si normal, acum sunt f multe posturi care incurca. E foarte greu sa gasesti informatiile importante, cred ca 75% din posturi sunt inutile. Inteleg ca toata lumea trebuie sa manance o paine, dar mancati-o pe meritul vostru. Amintiti-va ca sunteti intr-o arie tehnica a acestui forum si postati ca atare. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
adi68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.014 Joined: 16 September 11 ![]() |
shych de cate ori sa-ti spun ca nu am legatura cu vasile002.
toate stocurile le-am epuizat sunt la firma de la care cumpara ceilalti useri de pe forum. de ce crezi ca pe bursa s-au scumpit?,le-a scumpit producatorul? e-SORIN ai dreptate suntem intr-o arie tehnica. dar cu reclama care se face aici cum ramane. pana nu vedem filmul cu presa si cum schimba bucsile tot ce ai scris mai sus este nul. |
--------------------
Renault
Megane 2
- B07ADI
2007
|
|
shyck |
![]()
|
This post has been edited by shyck: 22 Nov 2011, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane IV Estate
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Mai dar eu chiar nu va inteleg deloc,piata e libera-fiecare cumpara de unde crede ca sunt bucse mai bune...Personal eu nu am pb. cu bucsele astea dar daca as avea mi-as lua cadru cu totul din TR la 100 euro la fel caseta de directie TRW echipata la 80 euro.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Si o sa te tina de joi pana vineri.. caseta directie TRW 80euro spui? Si cand te gandesti ca eu pe bielete TRW am dat 300ron, deci aprox 70euro
![]() Nu mai puneti botul pe piese TURCIA ca sunt diferite la calitate fata de restul! ![]() This post has been edited by eugenTL: 21 Nov 2011, 17:51 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
99AIM |
![]()
|
Retine ca preturile date de mine sunt de la Istambul dupa negociere ca pret final
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Atunci realizezi ce comision avea turcul...si ca nu ti-o da in pierdere nu? Deci o ia cu cat? cu 50euro caseta? sa fim seriosi, au numai piese contrafacute, dar nah fiecare isi pune ce vrea pe masina.
E ca si cum ti-as spune " nu mai cumparati parfumuri din mall, mergeti la turci gasiti cu 4euro orice parfum ". |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
99AIM |
![]()
|
Mai ce-mi bate mie la masina?vb asa sa te bagi in seama...vezi ca eu nu vand piese pe aici si nu fac reclama nimanui.
Actualmente nu am pb la cadru motor-berceau sau la caseta,eu am fost in vara la Istambul si am luat discuri de frana fata-spate,placute frana si bascule de origine,magazinul de unde le-am luat avea si service autorizat Renault,firma mare si acolo nu se joaca cu autorizarile la service,daca pt. tine faptul ca se negociaza pretul inseamna teapa e pb. ta. This post has been edited by 99AIM: 21 Nov 2011, 21:07 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Calmati-va va rog, ca altfel se impart vacante...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
nashudela1 |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
La cererea mai multor useri am facut azi ceva poze la presa cu pricina, cu care scot si bag eu bucsile de la cadru mortor. Tin sa mentionez ca aceasta e proiectata si gandita de mine pe principiul oricarei prese de bucsi dar adaptata la dimensiunile bucsilor de cadru motor, merge pe orice Megan 2 indiferent de motorizare, la fel pe Scenic 2 Clio 3 si Modus. Aceasta a fost facuta de un amic Inginer la IOR si tratata ca atare sa reziste la o tractiune de aproximativ 10 T.
Deci oricine se poate inspira si poate sa o confectioneze, important e sa fie bine tratata ca altfel se intinde, e foarte solicitata la bucsi originale mai vechi de 4 ani. Acum principiul de functionare il poate intelege oricine are cat de cat cunostinde de mecanica. IMG_1115_resize.JPG ( Size: 326.93k ) Number of downloads: 3471 IMG_1116_resize.JPG ( Size: 385.59k ) Number of downloads: 3642 IMG_1117_resize.JPG ( Size: 371.08k ) Number of downloads: 3532 IMG_1118_resize.JPG ( Size: 356.06k ) Number of downloads: 3428 IMG_1120_resize.JPG ( Size: 365.23k ) Number of downloads: 3389 IMG_1121_resize.JPG ( Size: 338.09k ) Number of downloads: 1085 Mai jos aveti si cadru motor, pentru scoaterea si montarea bucsilor noi e nevoie de un spatiu de aproximativ 6 cm, chiar daca dupa demontarea suruburilor de la bucsi acesta nu coboara decat vreo 4 centimetri si mai tragi cu mana sau cu un levier mic de el inca 2 cm nu e nici o nenorocire, nu are ce sa strice. cadru_bascule.JPG ( Size: 273.82k ) Number of downloads: 1179 Pentru orice informatie sau nelamurire va stau la dispozitie atat pe PM cat si pe mess: "autocosti" exclus comentarii inutile sau jignitoare. |
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
imagecam |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 25 November 05 From: Cluj ![]() |
Astazi le-am schimbat si eu. Pret de lista pt bucsa Optimal - 92 RON (din care am obtinut o reducere de 10%)
V-am atasat o poza cu codul produsului. In sfarsit e impecabila suspensia-directia:) |
--------------------
Renault
Megane Cabrio 1.6 16v + Peugeot 308 1.6HDI
2008 imagine motor-sport
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:07 |