Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

valva egr, am nevoie de informatii precise !

Gabago
post 29 Nov 2010, 17:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am constatat cu stupoare dupa ce am citit pe forum k oscilatia de la turatie era de la valva egr am primit tot felul de sfaturi dar m-am hotarat sa ii scot mufa de la egr sa vedem cum se comporta.masina merge impecabil nu mai oscileaza deloc.acum am 2 intrebari ce ma framanta !
1.ce se poate intampla dc merg cu mufa scoasa(consecinte)pateste cv turbo motorul sau eu stiu influenteaza cu ceva consumul sau altceva?
2.cum o dau jos sa o curat daca influenteaza si nu e bine sa merg cu mufa scoasa?
si a 3 a problema cam neprevazuta,am vrut sa schimb si eu becurile la comutatorul de geamuri am scos frumusel consola cu 4 butoane de geamuri si constat ca are 3 mufe una geamuri fata una geamuri spate si una blocaj, si locas pt bec sau ceva de genu nimic,ce sa inlocui.? oare varianta Expression nu are butoanele de geamuri iluminate? mentionez ca nu merge niciunul ! Multumesc anticipat !

--------------------
Renault Laguna 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Radocanu
post 30 Nov 2010, 08:23
Post #2

Membru lagunist

Group: Members
From: Hunedoara

1: Nu e nici o problema, nu afecteaza nimic, doar ca scoate mai mult fum ( valva aceea e pentru recircularea gazelor arse, le mai ardea odata)
2: E prinsa in 3 suruburi, dar ai grija cand o scoti, ca e formata din 2 corpuri ( partea electrica si partea mecanica) ar fi bine daca poti cumva sa o scoti fara sa o rupi una de alta, la mine s-au rupt piciorulsele de prindere, si acum nu mai tine una de alta, deci e nefolositoare ( eu merg cu egr-ul nefunctional de juma de an... il voi schimba eu odata si odata)
3: Butoanele nu au socluri pentru becuri, au becuri, dar sunt prinse cu pistolul de lipit de placa, trebuie desfacute de tot butoanele, desfacute de pe placa becurile si eventual puse led-uri ( cu rezistenta) Becuri ca acelea nu cred ca mai gasesti sa le inlocuiesti! Eu am pus led-uri le-am lipit cu pistolul de lipit si se vede si mai bine ( am pus ce culoare amvrut eu)

--------------------
Renault Laguna 2 - Facelift - HD-88-CAR 2006 1.9 dci - Dynamique
Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 23:30
Dacia